|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| shirel wrote:Eu multumesc lui D-zeu ca mi-a dat mintea ,dragostea si puterea de a o avea pe mama langa mine ,de a o iubi si de a o ingriji si de ai darui o viatza de vis pana cand va inchhide ochii pentru todeauna! La fel este si la mine! Mama a fost si este o persoana minunata, devotata pana la extrem, ea niciodata nu s-a pus pe sine in fatza. Desi a fost parasita de tatal meu cu trei copii mici, a avut taria de caracter sa-si asume deplin cresterea si educatia noastra in conditii foarte vitrege. Niciodata nu si-a pus problema refacerii vietii personale, ci pentreu ea noi am fost o prioritate absoluta. Nu pot uita nenumaratele imprejurari cand umbla cu ciorapii rupti sau pantofi reparati de mii de ori, dar scotand mici sume sa ne dea de buzunar , sa avem la scolile pe care le frecventam. Nu pot uita nici abnegatia cu care infrunta orice obstacol pentru a ne implini o dorinta oricat de mica! Nici desconsiderarea altora nu au abatut-o din drum. Acum am privilegiul de a locui cu ea si ma straduiesc sa-i fac viata cat pot de frumoasa. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Si eu o am pe mama langa mine.... si i-am spus de multe ori ca ii multumesc ca m-a nascut, ca nu m-a abandonat si ca am trait intr-o familie unita si am avut o copilarie minunata chiar daca au fost multe ne-ajunsuri. MAMA& TATA VA IUBESC ENORM |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| |

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| emotionant si eu o am pe mama langa mine si uneori ma cert cu ea si ii raspund dar regret imediat Va iubesc mami si tati!
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Eu ii multumesc Lui D-zeu in fiecare zi,ca o mai am pe mama .....ea este totul pentru mine,ea ma ajuta mereu(chiar daca este foarte departe de mine,de fiecare data cand am ceva pe suflet,cand am probleme,telefonul imi suna,iar primul lucru spus de ea este:"esti bine,sunteti bine?").....stie sa ma asculte si sa fie umarul pe care sa plang(chiar daca nu este prezenta fizic,este umarul de care am nevoie mereu si care ma intareste cand simt ca-mi pierd puterile).....mi-as dori nespus de mult sa fie acasa,sa o stiu langa mine sa o stiu ca este bine mereu,dar stiu ca asta nu se poate...stiu ca intr-o oarecare masura este plecata si pentru noi iar pentru asta ii multumesc din suflet! Mi-as dori tare mult ca Ariana,sa fie apropiata de ea la fel de mult ca si mine....eu sper ca totusi,in curand se v-a intoarce in tara,alaturi de noi sa ma ajute si sa stea cu Ariana,pentru ca tare mult isi doreste si ea asta! L-am pierdut pe tata in urma cu,cativa ani,si am suferit enorm de mult,dar sincera sa fiu nu-mi vad viata fara mama....de aceea incerc in fiecare zi sa-i amintesc cat de mult o iubim si cat de importanta este pentru noi....ma rog la Bunul D-zeu sa mi-o tina sanatoasa si sa aiba putere sa mearga mai departe pentru ca tare multe a mai tras si ea in viata asta! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Cred ca oricat am incerca nu reusim sa ne pretuim cu adevarat parintii pana cand acestia nu mai sunt langa noi.eu am avut o relatie buna cu mama si una foarte buna cu tata.Desi cu mama mai aveam unele neintelegeri asta nu inseamna ca nu o iubeam enorm si stiu ca, desi nu mai este, am sa o iubesc in continuatre si imi va fi foarte, foarte dor de ea. In seara aceasta am pus mana pe telefon ca sa-i cer un sfat si am ramas cu telefonul in mana cand mi-am dat seama ca nu voi mai primi niciodata sfaturi de la ea ...si doare atat de tare.As fi vrut sa o pretuiesc mai mult.De cand a murit am stat atat de mult de vorba cu ea, i-am marturisit atatea lucruri, i-am marturisit toata dragostea mea...si regret ca nu i-am spus in fiecare zi a vietii ei cat de mult inseamna pentru mine.Mami te iubesc.Ai fost ceam mai deosebita mamica de pe pamant.Tati, stii cat te iubesc?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Citind ce-ai scris, Bereea, imi vin in minte niste cuvinte pe care mi le-a spus un prieten cu ani in urma. El isi pierduseo o fiica de 16 ani intr-un accident de masina, alte doua fiice mai mici si viitoarea nora se zbateau intre viata si moarte. Atunci el ne-a spus asta:"Daca iubiti pe cineva,iubiti-l cat puteti de mult atata timp cat se afla langa voi!" Imi pare rau de pierderea ta si iti doresc vindecare sufleteasca. |
|
|