Profil: presley
Despre
Utilizator: presley
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, March 10, 2013
Ultima vizita: Sunday, November 15, 2015 3:22 PM
Numarul de postari: 15
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Incapatanarea copiilor
Postat: Tuesday, August 18, 2015 7:30 PM
Cand copilul meu s-a trantit cu fundul de pamant in mijlocul magazinului,m-am intors cu spatele la el ,desi nu mi-a fost usor si ulterior cand am iesit din magazin am 'uitat"sa-i spun ca trebuie sa plecam,ca am terminat de cumparat.A doua oara cand am mers la cumparaturi i-am explicat piciului ca n-avem prea multi bani si ca ne permitem doar mica punga de pufuleti.L-am intrebat ce parere are si a fost de acord, nu tocmai incantat.Dar a continuat sa faca isprava cu soacra mea care nu ii refuza nimic.Mai tarziu am invatat ca nu trebuie sa fim prietena lui ci mama!E o mare diferenta !!!Credeti-ma!Mama nu educa ci pune limite de care piciul are nevoie ca sa fie fericit!Faci patul si la micul dejun ai cerealele preferate,mananci bine si mergem la prietenul tau la joaca etc.Din pacate nu vedem cand copilul nostru sa poarta bine si nu-l laudam pentru asta,dar cand printul se poarta urat urlam ca disperatele ,o stiu,am facut-o si eu.Inutil si contraproductiv.Pe langa ca ti se ridica tensiunea arteriala si te ia durerea de cap ,se mai uita si lumea :habar n-are sa-l tina in frau.Bunicile atoatestiutoare in special!In situatia de fata ma intorc calm si cu cata demnitate mi-a mai ramas si fac pasi marunti dar hotarati in orice alta directie,chestie care m-a costat enorm,acel sentiment de vinovatie de impotenta de mama rea ce sunt...Cand plange isteric ii oferi un pahar de apa(nu poate sa planga si sa bea apa in acelasi timp).Daca refuza si continua sa planga lasa-l sa-si verse frustarea chiar daca vecinii se iuta urat la tine etc.Stiti vorba aia :nu exista copil cuminte si baba frumoasa.Salutari si bafta multa!
Postat: Monday, August 17, 2015 1:43 PM
Normal in zilele noastre e supraestimat!
Postat: Monday, August 17, 2015 1:41 PM
Buna fetelor ...si mamicilor de pitici!Nu-mi vine sa cred cum refuzati sa acceptati o experienta reala si foarte asemanatoare cazurilor voastre doar pentru ca s-a intamplat acum mai mult timp in urma .Permiteti-mi sa va reamintesc ca nimeni nu s-a nascut invatat si nici nu exista mama perfecta,incercam sa le oferim picilor iubire ,intelegere si din pacate educatie.Spun din pacate pentru ca copilasii au prostul obicei sa se educe singuri si sa reproduca in mare parte comportamentul parintilor,atitudinea lor in anumite momente,din pacate sau fericire noi suntem modelul primordial in viata lor.De noi depinde sa-l putem lasa sa-si exprime frustarea si oboseala si toate momentele speciale ,de care o sa radeti ...impreuna peste cativa ani.NU EXISTA MODEL NICI UN STANDARD ANUME PENTRU NIMIC.Doar sfaturi si bunavointa prietenelor de pe forum,si bineinteles carti de psihologie stufoase .Dar in schimb exista mamici RABDATOARE care stiu sa numere pana la zece inainte sa reacctioneze in vreun FEL.
VA UREZ SANATATE SI RABDARE!!!
Subiect: CONCURS 35
Postat: Friday, September 13, 2013 9:57 PM
banghead Cristina,draga mea am si eu o intrebare:cum tricotezi modelul asta,mergi din mijloc,rotund cu frunza de 5-6 ori fii draguta si da-mi niste indicatii ca imi prind urechile si sincera sa fiu mi se pare superb, superb modelulbanghead fool
Subiect: Tehnica Raglan
Postat: Monday, August 26, 2013 2:35 PM
Again Sorryyyy!!!
Subiect: Tehnica Raglan
Postat: Monday, August 26, 2013 9:19 AM
Eram in cautare de modele pentru un pulover si nu m-am uitat la concursul 35 asa ca.... nu te supara
Subiect: croseta in stil irlandez
Postat: Sunday, April 7, 2013 2:16 PM
ce frumusete de fusta,o sa-mi caut ate si o s-o fac si eu,imi place la nebunie si nu pare complicata,ca de obicei multumesc de inspiratiecool salut salut
Subiect: modele de crosetat in spaniola
Postat: Thursday, March 28, 2013 10:26 AM
mai ales in partea dreapta un pic mai jos in pagina sunt reviste cu modele si diagrame.uff DistanceKiss
Subiect: Salul Gail (aka Nightsongs)
Postat: Monday, March 25, 2013 5:24 PM
M-ati molipsit si pe mine cu salul asta demential si nici m-am terminat bluza pe care am inceput-o din cauza voastra ca acum fac si salul Gail.Sa ma fi vazut cu un ochi la calculator banghead banghead nervi nervi la schema, cu altul la YouTube in engleza, ca franceza din parti,in fine o telenovela.Inca o data fetelor sunteti cele mai tari si felicitarile mele!!!!Bravoo Bravoo Bravoo imi place la nebunie proiectul asta deja azi l-am desfacut de 4 ori.Sa vedem maine!mos oare
Subiect: Creatiile mele
Postat: Sunday, March 24, 2013 7:37 PM
Excelente bluze,esti o adevarata inspiratie si personal mi-ar placea sa am asa maini si sa fiu capabila sa creez ceva asa frumos.Cata inspiratie alegand acele culori superb!Felicitari!newclap newclap newclap