Presedintele Traian Basescu suspendat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Friday, April 20, 2007 10:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Miri wrote:
Multumesc pentru ca-mi dai dreptate, Leutule!pupici
Iar noi, la ora asta, ca alternativa pentru Basescu il avem pe Vacaroiu...sau Vodkaroiu?scratch
Grozava alegere, n-am ce zice!what
sic
Vacaroiu este o alternativa pentru foarte scurt timp.
Daca prin absurd Domnul Basescu nu ar mai avea dreptul sa candideze, nu vad alt presedinte mai bun decat Stolojan! Desi, la cata mizerie e in Romania, pe plan politic ma refer, ar fi bun ca presedinte oricine!
uff
Miri
Scris: Friday, April 20, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Leut, nu scapi de mizerie ascunzand-o sub covor...iar clasa politica din Romania, la ora asta, se pare ca asta doreste sa faca....
Iar cu alternativa pe termen scurt...tare bine ne mai sade!hohot
leut
Scris: Friday, April 20, 2007 10:26 PM
Nivel

Miri wrote:
Leut, nu scapi de mizerie ascunzand-o sub covor...iar clasa politica din Romania, la ora asta, se pare ca asta doreste sa faca....
Iar cu alternativa pe termen scurt...tare bine ne mai sade!hohot

Dap...asta e!
Cris Rusu
Scris: Friday, April 20, 2007 10:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Haz de necaz... Asta e tot ce putem face noi acum, si aici... Vacaroiu ca interimar cred ca ar depune juramant statului ROM-ania... Ma rog... Pana unaalta, rad si curcile de noi...
leut
Scris: Friday, April 20, 2007 10:30 PM
Nivel

Vacaroiu ca Vacaroiu...da' eu ce ma fac? Tocmai spuneam ca am baut o gurita mare de lichior si uite ca-mi vine in minte intrebarea: "da' eu cu cine votez?"hohot hohot hohot Hac!alcool
Cris Rusu
Scris: Friday, April 20, 2007 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
hohot hohot hohot Bravo, mai... pai sa vedem... hai sa cautam unul care bea lichior, nu votca... hohot hainoroc alcool alcool Si din spirit de echipa cu tine, sa-l votam pe ala...alcool alcool dance dance
leut
Scris: Friday, April 20, 2007 10:36 PM
Nivel

Cris Rusu wrote:
hohot hohot hohot Bravo, mai... pai sa vedem... hai sa cautam unul care bea lichior, nu votca... hohot hainoroc alcool alcool Si din spirit de echipa cu tine, sa-l votam pe ala...alcool alcool dance dance

hohot O fi vreo femeie? Leu? Cunoasteti pe cineva? Am auzit ca activeaza pe un forum! Ore cine sa fie? Hac!alcool
maria75
Scris: Saturday, April 21, 2007 10:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2006
Miru wrote:

In privinta trimiterii trupelor in Irak, nici eu nu sunt de acord. Dar nici nu poti compara realizarile unui presedinte cu ale unui primar, ca nu au aceleasi atributii. In rest, cu Stolojan, dosare etc. ai dreptate, ar fi multe de comentat. Dar spune tu, cine ar fi de votat? Ca nu avem de unde alege. Iar haosul nu e o alternativa.
Iar in privinta faptului ca OMUL trebuie votat si nu partidul, ai perfecta dreptate. Pentru asta trebuie legalizat votul uninominal. Pe care tot actualul Parlament refuza sa il voteze, ca mai pierd ani buni de dormit in papuci. Iar noi platim toti nebunii si toti babalacii si toti hotii care trag mata de coada prin Parlament.

Mirule, normal ca nu se compara atributiile celor 2. Asta clar. Eu ziceam ca si intr-un timp scurt se puteau face multe, multe bune, la asta ma refer. Iar e adevarat ca nu avem pe cine alege. Decat Vacaroiu sau altcineva...Ca oameni de valoare( alde Tiriac sau Isarescu)- astia nu se baga in mocirla asta numita politica. Oricum , si daca s-ar baga, ar fi desfiintati. Stii vorba:,,daca te amesteci cu taritele, te maninca porcii".Despre Stolo am avut o parere ffff buna, pina in momentul toamna 2004, cand ...
Daca istetimea si sarlatania au ajuns la rang de cinste, aprobate si admirate de electorat, ce sa mai zic.
De la mine asteptati raspuns? Ce dragut...cool Pt mine Tiriac ar fi o optiune. Sau Isarescu. Nu sunt minjiti. Au putere. Au viziune.Au echipe manageriale tari.Au credibilitate pe plan extern. Tiriac insa are un punct slab: fiul lui care numai in belele intra.Si asta ar putea constitui motiv de santaj. Oricum, ce se intampla acum imi aduce aminte de anii '90, cand tot asa era o psihoza generala cand Iliescu a castigat. Toata lumea era bucuroasa. Tin minte ca tata era trist. Asa si acuma. Bucuria de pe lume ca Basescu revine( si va reveni, fara doar si poate, ca Vacaroiu e solutia rusinii).Eu nu sunt nici trista, nici nu ma bucur. Ce va fi, va fi.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, April 21, 2007 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Tiriac? hm.... nu m-am gandit la el!oare nu suna f rau dar nici f bine... si, vorba ta, cu fi-su ala care tot de tampenii se tine si ba ia droguri, ba se insoara cu cine stie cine si apare in toate ziarele de scandal.. cred ca nu e o varianta fericita...

eu cred ca in momentul de fata ne-am facut si mai rau de rasul tuturor! al lumii intregi! am o convingere sincera ca mare parte din ceea ce ce intampla este un joc f bine pus la punct. aici sunt de acord cu cele care au spus ca Base face "jocuri"... este teatral, se vede bine si de la o posta.ras
dar chiar si asa, mi se pare ca a avut si are prestanta, poporul il vrea (desi in sondaje i-a scazut popularitatea) si are toate sansele da vina iar... oricum, va spun sincer ca decat Nastase, Vodkaroiu (bravo Miri!bravo ), Iliescu sau mai stiu eu cine... il prefer pe Basescu de o mie de ori!

desi...eu nu cred ca merg la vot!ras din nou! mai vedem cine candideaza!alcool
mommy
Scris: Saturday, April 21, 2007 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Tiriac, pentru mine, nu este o optiune. Si-a vazut in permanenta interesele de afaceri (sa nu uitam vestitele partide de vanatoare organizate cu greii PSD-ului, in frunte cu Nastase) se lupta sa il scoata basma curata pe fi-su care...
Isarescu, da, dar nu cred ca se va impune prea tare...

Anca, nu vor fi alegeri, doar referendum, deci nu vei avea de ales decat intre da si nu.
maria75
Scris: Saturday, April 21, 2007 11:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2006
Mi-a mai venit in minte numele lui Negoita asta. E tinar, are vointa de a face intradevar ceva, s-a mobilizat si a actionat in slujba comunitatii, nu s-a amestecat in scandaluri politice. E drept ca-i din PD, o formatiune politica a carei ideologie eu nu o inteleg, dar e ,,jos palaria". Zicea undeva pe aici o chestie care mi-a placut ft mult :,,nu-i de ajuns sa faci bine, mai trebuie sa-l faci si bine". Basescu a vrut sa faca bine, cred eu, dar s-a pierdut pe undeva, in masinariile politice. Cand va veni iar( caci e doar o chestiune de timp), poate se va pune in slujba tarii si va face bine, facandu-l si bine.Caci victoria de la referendum, indubitabila, ii va da o ascensiune extraordinara asupra tuturor. Nimeni nu va mai putea sa-l desfiinteze si, daca e om de cuvant, se va apuca de treaba caci nu va mai aea cine sa-l impiedice. Timpul ne va spune ce fel de om si carmuitor este cu adevarat.Doamne ajuta!
mommy
Scris: Saturday, April 21, 2007 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Doamne ajuta sa avem de unde alege! Dar si pentru Parlament, unde e buba mare.
dya
Scris: Saturday, April 21, 2007 12:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Exact Miru , ai perfecta dreptate ... la noi buba cea mai mare nu este Presedintele ci Parlamentul pentru ca de acolo se trag toate sforile.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, April 21, 2007 5:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
pai pentru a pune la punct si Parlamentul ar trebui schimbat cate ceva si in Constitutie.
astept si beu sa vad stiri din Parlament fara babalici care dormiteaza sau se gandesc la avantajele lor materiale.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, April 21, 2007 7:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
mariuta wrote:
pai pentru a pune la punct si Parlamentul ar trebui schimbat cate ceva si in Constitutie.
astept si beu sa vad stiri din Parlament fara babalici care dormiteaza sau se gandesc la avantajele lor materiale.

apropo... mai fetelor, oare nu le-o fi rusine ca stau toate posturile TV calare pe ei si ii vede o tara si o lume intreaga ca dorm?tunete Thumb down puker
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.