Presedintele Traian Basescu suspendat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Thursday, April 19, 2007 2:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006

Nu-mi vine sa cred mie imi placea de Traian Basescu ca presedinte ,voi ce parere aveti ?oare pe cine or alege acumbounce
TatyKS
Scris: Thursday, April 19, 2007 2:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
fool fool sunt niste tampiti ... asta e parerea mea ... si niste incompetentiboxing in frunte cu Tariceanuboxing tunete

Pai cred ca Tariceani vrea sa fie si prim ministru si ministru de externe si presedinte
hohot altul ami bun ca el nu exista " dupa parearea lui" ras

Presedinte...cred ca Stolojan...daca pica PD-ul
mommy
Scris: Thursday, April 19, 2007 2:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Mi se pare o mare porcarie ce se intampla. Tineti-va bine, daca candideaza Gigi Becali, are sanse mari! nervi
Maria & Mario
Scris: Thursday, April 19, 2007 3:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Rade o lume intreaga de noi ! closedtopic
Lilly of the valley
Scris: Thursday, April 19, 2007 3:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Miru wrote:
Tineti-va bine, daca candideaza Gigi Becali, are sanse mari! nervi

nu va castiga deoarece una e sa-l simpatizezi si alta e sa-l votezi sa te reprezinte. nu suntem chiar un popor de ignoranti, tot ceea ce face el e numai pentru imagine, nu e din dragoste pentru Dumnezeu sau pentru grija sa pentru saraci, totul e pentru capital electoral.
in ceea ce priveste Basescu, <<Cine seamana vant, culege furtuna!>>
si circul de abia acum incepe.
mi-a placut pana la un punct: criza ostaticilor din Irak, inca de la inceput a fost o cacealma.
Cris Rusu
Scris: Thursday, April 19, 2007 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
Si cand te gandesti ca toate astea sunt pentru a ascunde ceva, sau a deturna atentia de la probleme mai grave... De asta ne ardea noua acum? De alegeri? banghead angry banghead closedtopic
Cred ca vor toti sa fie corupti, si nu puteau de Base...
mommy
Scris: Thursday, April 19, 2007 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
mariuta wrote:

nu va castiga deoarece una e sa-l simpatizezi si alta e sa-l votezi sa te reprezinte. nu suntem chiar un popor de ignoranti, tot ceea ce face el e numai pentru imagine, nu e din dragoste pentru Dumnezeu sau pentru grija sa pentru saraci, totul e pentru capital electoral.

Alesii nostri, Parlamentul, iata la ce se preteaza. Poate sunt eu cam cinica, dar asta este impresia mea: ca suntem un popor de ignoranti, naivi, indiferenti... As vrea sa vad contrariul, dar sunt sceptica. uff
Ely
Scris: Thursday, April 19, 2007 4:06 PM
Nivel

Mami ai mare drepatate ciar ca rade lumea de noi.

Becalinono nono niciodata sper,ca atunci chiar suntem naivi si nestiutori,foarte usor de pacalit.
Cris Rusu
Scris: Thursday, April 19, 2007 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
hohot hohot Pai sa ne fereasca sfantul de "Hahalere"... hohot
Lilly of the valley
Scris: Thursday, April 19, 2007 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
razboinicu` niciodata. fac voluntariat pentru contracandidat daca e nevoie, imi pun toate cunostintele in sociologie la bataie, numai asta nu ... cu toate ca am mai spus, se amuza doar urmarindu-l
Alina
Scris: Thursday, April 19, 2007 5:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu nu intru in detalii, spun doar ceea ce si istoria a confirmat ca suntem o natie de lasi si tradatori.Dupa ce nimic nu merge in tara asta, exact asta ne mai lipsea, presedinte suspendat.banghead banghead banghead banghead
Ely
Scris: Thursday, April 19, 2007 6:31 PM
Nivel

Ce ma bucur ca lumea a iesit in strada si-l vor in continuare presedintedance .Se vede ca oamenii il iubesc.firstprize
dya
Scris: Thursday, April 19, 2007 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Numai la noi in tara se putea intimpla asa ceva angry disputa banghead banghead banghead banghead . Suntem niste ciudati , adica bine ca am intrat in Uniunea Europeana pentru a le oferi un spectacol de circ gratuit. Ne ride o lume intreaga . Acum cind am intrat si noi pe un drum mai bun si chiar aveam o sansa au intervenit toti betivii si mosnegii din parlament in frunte cu boul de Tariceanu ( imi pare rau dar mie fata lui asta imi inspira)pentru a ne intoarce din nou la "sapa de lemn". O timpita este acum pe un canal TV care se tot intreaba ca ce a facut Basescu pt Romania....pai ce sa faca daca nu a fost lasat .... asta cred ca pina acum a fost ca "frumoasa din padurea adormita" sau sufera de amnezie.disputa disputa disputa disputa tunete tunete tunete tunete banghead banghead banghead banghead
Sunt foarte nervoasa pe ceea ce se intimpla , mie chiar imi placea hotarirea presedintelui , si hai sa fim seriosi ca daca a mai gresit este si el om nu este nici un fel de Dumnezeu.
Dimineata inainte de adunarea in Parlament glumeau astia pe la TV si se intrebau ca in seara asta oare ce o sa se bea wiski sau vodca ???ras
Se pare ca pina Luni o sa se mai bea wiski sic
Na ca m-am descarcat , ca simteam ca explodez singura prin casa , nici nu ma mai uit la TV ca numai ma enervez .cry cry cry angry angry angry
AdrianaC
Scris: Thursday, April 19, 2007 7:04 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
In calitate de administrator al acestui forum, trebuie sa va reamintesc unele sectiuni din regulamentul in vigoare:

"forum.7p.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul nici unui articol, comentariu, mesaj sau nume de utilizator. Autorii articolelor, comentariilor, mesajelor sau ai numelor de utilizatori prezentate in cadrul forumului isi asuma intreaga responsabilitate."

"LIMBAJUL

• Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator.
  • Nu este permis atacul la persoana.
  • Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.
    "

"SANCTIUNI

• Mesajele care nu respecta prezentul regulament vor fi editate sau sterse.
    "

Va rog sa incercati sa va exprimati opiniile, fara a intra in contradictie cu prezentul regulament.

Multumesc anticipat

PS> Asta nu inseamna ca sunt sau nu sunt de acord cu cele exprimate mai sus.
  • dya
    Scris: Thursday, April 19, 2007 7:07 PM
    Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
    Scuze dar nu m-am putut abtine , imi asum orice responsabilitate.cry
    Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.