Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Nu-mi vine sa cred mie imi placea de Traian Basescu ca presedinte ,voi ce parere aveti ?oare pe cine or alege acum |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| sunt niste tampiti ... asta e parerea mea ... si niste incompetenti in frunte cu Tariceanu
Pai cred ca Tariceani vrea sa fie si prim ministru si ministru de externe si presedinte altul ami bun ca el nu exista " dupa parearea lui"
Presedinte...cred ca Stolojan...daca pica PD-ul |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mi se pare o mare porcarie ce se intampla. Tineti-va bine, daca candideaza Gigi Becali, are sanse mari! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Rade o lume intreaga de noi ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miru wrote:Tineti-va bine, daca candideaza Gigi Becali, are sanse mari! nu va castiga deoarece una e sa-l simpatizezi si alta e sa-l votezi sa te reprezinte. nu suntem chiar un popor de ignoranti, tot ceea ce face el e numai pentru imagine, nu e din dragoste pentru Dumnezeu sau pentru grija sa pentru saraci, totul e pentru capital electoral. in ceea ce priveste Basescu, <<Cine seamana vant, culege furtuna!>> si circul de abia acum incepe. mi-a placut pana la un punct: criza ostaticilor din Irak, inca de la inceput a fost o cacealma.
|
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Si cand te gandesti ca toate astea sunt pentru a ascunde ceva, sau a deturna atentia de la probleme mai grave... De asta ne ardea noua acum? De alegeri? Cred ca vor toti sa fie corupti, si nu puteau de Base... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| mariuta wrote: nu va castiga deoarece una e sa-l simpatizezi si alta e sa-l votezi sa te reprezinte. nu suntem chiar un popor de ignoranti, tot ceea ce face el e numai pentru imagine, nu e din dragoste pentru Dumnezeu sau pentru grija sa pentru saraci, totul e pentru capital electoral.
Alesii nostri, Parlamentul, iata la ce se preteaza. Poate sunt eu cam cinica, dar asta este impresia mea: ca suntem un popor de ignoranti, naivi, indiferenti... As vrea sa vad contrariul, dar sunt sceptica. |
|

| Mami ai mare drepatate ciar ca rade lumea de noi.
Becali niciodata sper,ca atunci chiar suntem naivi si nestiutori,foarte usor de pacalit. |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Pai sa ne fereasca sfantul de "Hahalere"... |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| razboinicu` niciodata. fac voluntariat pentru contracandidat daca e nevoie, imi pun toate cunostintele in sociologie la bataie, numai asta nu ... cu toate ca am mai spus, se amuza doar urmarindu-l
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu nu intru in detalii, spun doar ceea ce si istoria a confirmat ca suntem o natie de lasi si tradatori.Dupa ce nimic nu merge in tara asta, exact asta ne mai lipsea, presedinte suspendat. |
|

| Ce ma bucur ca lumea a iesit in strada si-l vor in continuare presedinte .Se vede ca oamenii il iubesc. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Numai la noi in tara se putea intimpla asa ceva . Suntem niste ciudati , adica bine ca am intrat in Uniunea Europeana pentru a le oferi un spectacol de circ gratuit. Ne ride o lume intreaga . Acum cind am intrat si noi pe un drum mai bun si chiar aveam o sansa au intervenit toti betivii si mosnegii din parlament in frunte cu boul de Tariceanu ( imi pare rau dar mie fata lui asta imi inspira)pentru a ne intoarce din nou la "sapa de lemn". O timpita este acum pe un canal TV care se tot intreaba ca ce a facut Basescu pt Romania....pai ce sa faca daca nu a fost lasat .... asta cred ca pina acum a fost ca "frumoasa din padurea adormita" sau sufera de amnezie. Sunt foarte nervoasa pe ceea ce se intimpla , mie chiar imi placea hotarirea presedintelui , si hai sa fim seriosi ca daca a mai gresit este si el om nu este nici un fel de Dumnezeu. Dimineata inainte de adunarea in Parlament glumeau astia pe la TV si se intrebau ca in seara asta oare ce o sa se bea wiski sau vodca ??? Se pare ca pina Luni o sa se mai bea wiski Na ca m-am descarcat , ca simteam ca explodez singura prin casa , nici nu ma mai uit la TV ca numai ma enervez . |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17964
| In calitate de administrator al acestui forum, trebuie sa va reamintesc unele sectiuni din regulamentul in vigoare:
"forum.7p.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul nici unui articol, comentariu, mesaj sau nume de utilizator. Autorii articolelor, comentariilor, mesajelor sau ai numelor de utilizatori prezentate in cadrul forumului isi asuma intreaga responsabilitate."
"LIMBAJUL
Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator. Nu este permis atacul la persoana. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice. "
"SANCTIUNI
Mesajele care nu respecta prezentul regulament vor fi editate sau sterse. "
Va rog sa incercati sa va exprimati opiniile, fara a intra in contradictie cu prezentul regulament.
Multumesc anticipat
PS> Asta nu inseamna ca sunt sau nu sunt de acord cu cele exprimate mai sus. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Scuze dar nu m-am putut abtine , imi asum orice responsabilitate. |
|
|
|