Chestionar intrebare: Cum doriti sa fie premiile la viitoarele concursur
Alegere Voturi Statistici
ca si pana acum, cu poze la premiile primite 16 28%
ca si pana acum, dar fara poze la premiile primite 1 1%
fara nici un premiu 2 3%
premii cu o limita impusa (max 400gr) cu poze 0 0%
premii cu o limita impusa (max 400gr) fara poze 3 5%
doar felicitare sau diploma 34 60%

Premiile la viitoarele concursuri!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, January 10, 2013 10:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
ingerash wrote:
Am votat... cu premii sa fie!Dragele mele nu uitati ca ceea ce lucrati la concursuri este al vostru!pupici pupici pupici pupici computerlove Imi este dor sa mai particip,sa-mi mai fac si mie cate cevahearts

Ingeras,iti aduci aminte ce frumos era odata nu erau concursuri si am inceput cu concursul de chiloti hohot hohot daca nu ma insel .Ce voie buna ,ce veselie nici nu stiu daca cineva se gandea pe atunci la vreon premiu,nu-i asa.Eu nu prea am participat dar si cand am participat o faceam numai la concursurile unde aveam nevoie de ceva pentru mine si ptr copii imi placea ptr ca lucram parca mai cu spor mai repede aveam parca o data cand trebuia neaparat sa termin si asta ma fascina ,chiar nici nu ma gandeam sa castig vreon premiu era ptr mine ca la sezatoare toate discutam aceasi subiect si ne impartaseam informatii si aprecierile.Uite de astmosfera asta imi este mie dor !Parerea mea este asa din afara sic ca se deschid deodata prea multe concursuri si nu toate chiar pot participa in aceeasi timp chiar daca ar fi doritoare ,plus in momentul cand nu sunt prea multi participanti nu este asa de fan de lucrat in doi membri si concursul ar trebui inchis.
Oricum fetelor chiar nu se merita contraziciile sau daca vreti deschid un nou concurs hohot sic alcool care va anuntz ca va fi cu un MARE PREMIU din partea mea alcool( si ma angajez voluntar )ptr cine este cea mai batoasa fiindca pe degeaba chiar nu se merita sa va jigniti.sic glumesc binenteles!
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 10:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
shirel wrote:

Ingeras,iti aduci aminte ce frumos era odata nu erau concursuri si am inceput cu concursul de chiloti hohot hohot daca nu ma insel .Ce voie buna ,ce veselie nici nu stiu daca cineva se gandea pe atunci la vreon premiu,nu-i asa.Eu nu prea am participat dar si cand am participat o faceam numai la concursurile unde aveam nevoie de ceva pentru mine si ptr copii imi placea ptr ca lucram parca mai cu spor mai repede aveam parca o data cand trebuia neaparat sa termin si asta ma fascina ,chiar nici nu ma gandeam sa castig vreon premiu era ptr mine ca la sezatoare toate discutam aceasi subiect si ne impartaseam informatii si aprecierile.Uite de astmosfera asta imi este mie dor !Parerea mea este asa din afara sic ca se deschid deodata prea multe concursuri si nu toate chiar pot participa in aceeasi timp chiar daca ar fi doritoare ,plus in momentul cand nu sunt prea multi participanti nu este asa de fan de lucrat in doi membri si concursul ar trebui inchis.
Oricum fetelor chiar nu se merita contraziciile sau daca vreti deschid un nou concurs hohot sic alcool care va anuntz ca va fi cu un MARE PREMIU din partea mea alcool( si ma angajez voluntar )ptr cine este cea mai batoasa fiindca pe degeaba chiar nu se merita sa va jigniti.sic glumesc binenteles!

tot am zis ca nu mai comentez nimic aici,dar...nu ma pot abtine...shirel,iubita,te pupic de mii de ori,stii ca esti febletzea mea !pupici pupici ai mare dreptate! e ceea ce si eu incerc de 2-3 zile sa explic,dar nimeni nu aculta. o tot dau cu "lupta ptr premiu","cireasa de pe tort".scopul unui concurs e de a realiza lucruri frumoase,de a ne intrece in maiestrie,atmosfera, spiritul de competitie ce se creeaza,nu premiul.lucrez si ma straduiesc ptr ce? ptr fire?sau ptr a-mi dovedi in primul rand,mie capacitatile ce le am si de a ma perfectiona.
iasmina_ioana
Scris: Thursday, January 10, 2013 12:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
E asa de bine cand esti in competitie, parca ai mai mult spor. De premii nu mai discut , eu sunt pentru fara premiu.
gagaritz
Scris: Thursday, January 10, 2013 1:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
parerea mea e ca sunt multe concursuri ..prea multe ar trebui restrinse intr-un fel ,unul la crosetat si unul la tricotat ..referitor la premiu cred ca ar trebui sa fie simbolic dupa cum ziceau si alte fete ..nu sa cintaresca nu stiu cite kg sau nu stiu ce valoare ..iar daca cineva nu isi poate permite poate trimite o di[ploma ,o felicitare ..ceva ce poate ..imi amintesc ca si Carla la un concurs nu a primit premiul pt ca fata respectiva nu la trimis din diverse motive ...dupa un an de zile i la trimis iar atunci era foaret bucuroasa!!Pt mine atunci cind particip la un concurs importante sunt voturile si cistigarea ..premiu parca odata am primit de la Carmenus..!
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 1:34 PM

gagaritz wrote:
parerea mea e ca sunt multe concursuri ..prea multe ar trebui restrinse intr-un fel ,unul la crosetat si unul la tricotat ..referitor la premiu cred ca ar trebui sa fie simbolic dupa cum ziceau si alte fete ..nu sa cintaresca nu stiu cite kg sau nu stiu ce valoare ..iar daca cineva nu isi poate permite poate trimite o di[ploma ,o felicitare ..ceva ce poate ..imi amintesc ca si Carla la un concurs nu a primit premiul pt ca fata respectiva nu la trimis din diverse motive ...dupa un an de zile i la trimis iar atunci era foaret bucuroasa!!Pt mine atunci cind particip la un concurs importante sunt voturile si cistigarea ..premiu parca odata am primit de la Carmenus..!

ah,era carla,stiam cazul,l-am si citat mai sus,stiam cine era organizatoarea dar imi scapase numele castigatoarei.de fapt,ea(organizatoarea) pe la concursuri nu mai venea si in ultimul timp nici pe forum nu am mai vazut-o.imi pare rau!
ingerash
Scris: Thursday, January 10, 2013 2:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Shirel,mi-e dor de ceea ce a fost si sper sa revina aceea stare de entuziasm.....oare rusoaicele se mai premiaza,se cearta pentru premii?Ele fac lucrusoare superbe,se intrec in maiestrie!Avem de invatat....am cam stat retrasa,forumul nu mai este cum era odata,toata lumea are greutati dar haideti sa facem o schimbare de atitudine.Va rog frumos computerlove iloveyou
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 2:14 PM

ingerash wrote:
Shirel,mi-e dor de ceea ce a fost si sper sa revina aceea stare de entuziasm.....oare rusoaicele se mai premiaza,se cearta pentru premii?Ele fac lucrusoare superbe,se intrec in maiestrie!Avem de invatat....am cam stat retrasa,forumul nu mai este cum era odata,toata lumea are greutati dar haideti sa facem o schimbare de atitudine.Va rog frumos computerlove iloveyou

thumright thumright bravo bravo bravo bravo.mihaela!pupici
georgyana
Scris: Thursday, January 10, 2013 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
PREMII!!! Mai fetele nu cred ca exista cineva care concureaza pt premiu in sine pt ca nici nu se poate numi astfel ...suntem cu toate constiente ca doar ne daruim fire intre noi si nimeni nu castiga sau pierde ceva ...Daca era sa fi concurat si sa fi castigat iar apoi sa primesc un premiu fara a organiza un concurs la randul meu il puteam numi premiu ..cred ca nu vorbesc baliverne aici ..alcool Asa ca nu facem altceva decat a ne trimite de la una la alta fire ..fiecare cat poate si isi permite ...imi pare ca nu e nimic rau in asta ..nu stiu de ce e atata discutie cant totul e atat de clarras
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:02 PM

georgyana wrote:
PREMII!!! Mai fetele nu cred ca exista cineva care concureaza pt premiu in sine pt ca nici nu se poate numi astfel ...suntem cu toate constiente ca doar ne daruim fire intre noi si nimeni nu castiga sau pierde ceva ...Daca era sa fi concurat si sa fi castigat iar apoi sa primesc un premiu fara a organiza un concurs la randul meu il puteam numi premiu ..cred ca nu vorbesc baliverne aici ..alcool Asa ca nu facem altceva decat a ne trimite de la una la alta fire ..fiecare cat poate si isi permite ...imi pare ca nu e nimic rau in asta ..nu stiu de ce e atata discutie cant totul e atat de clarras

ramine problema taxelor postale,care sunt mai mari decit valoarea firelor intreaba de curiozitate de ex pina in maroc cit costa...
georgyana
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Ildi cu toate stim ca nu locuim toate in aceiasi tara ...Daca nu vrem sa ne impovaram numai participam ....sau sa nu se mai organizeze concursuri cu premii .
Eu nu trebuie sa ma interesez de nici o taxa pt ca sunt constienta si am trimis in alta tara ma costat mai mult decat premiu in sine dar am stiut in tot acest timp ca suntem imprastiate in toate colturile lumi si nu m-am speriat computerlove
carmenalina
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
s-a incins discutia poate mai mult decat trebuia, dar eu cred ca daca nu iti permiti sa oferi un cadou, nu-ti permiti nici sa cumperi fire ca sa participi la concursuri....Si apoi daca iti doresti un lucru pentru tine, sa-ti demonstrezi ceva, intri in hora si joci, ca nu vei sti niciodata daca tu esti cel mai bun dansator sau vecina de langa tine...Si cum s-a mai spus, se poate discuta in privat detaliile. Si daca trimit o felicitare sau o diploma, nu tot costa? Ne invartim in jurul cozii, si nu mai lucram, ca de fapt asta era si intentia forumului, sa facem o sezatoare virtuala, ca in real nu prea ne putem vedea... Iar eu nu stiu sa se fi specificat in vreun regulament ca se da un premiu asa in mod explicit....Spor la lucru!!!majoreta majoreta majoreta majoreta
kali
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
carla wrote:
Regulament pentru concursuri
1.Fiecare persoana care deschide un nou concurs isi poate face propriul regulament(decide singura daca e concurs cu premii sau cu altceva dupa preferinte).
2.Poate participa orice membru inscris pe forum care a mai postat ceva lucrat de el.
3.Este permisa orice tehnica de lucru cu conditia ca produsul sa se inscrie in tema propusa.In caz contrar,organizatorul concursului il poate elimina.
4.Se posteaza minim doua poze din timpul lucrului.
5.Perioada de concurs:-...se poate prelungi daca sunt mai multe persoane care din motive obiective doresc asta.
6.Perioada de votare:-...
7.Premiile se pot poza dar acest lucru nu este obligatoriu.
8.Cei din alte tari sunt rugati sa dea o adresa din tara pentru expedierea premiului.
9.Certurile sunt interzise.Orice nelamuriri,sugestii,critici se pot expedia pe PM

Eu nu inteleg ce atata vorbaraie.

Carla v-a oferit raspunsul. Deci, incepand cu pct. 1, in care fiecare isi poate stabili propriul regulament in functie de posibilitati ( atentie si la paranteza!! ) si terminand cu pct. 9 in care se specifica faptul ca orice nelamurire se discuta pe p.m., mi se pare foarte clar!

Ma distreaza maxim asta cu revolutionarea forumului si contra-argumente la absolut toate - dar toate!!- solutiile aduse. Nu-i bun in niciun fel deci - ma intreb, avand in vedere si rezultatul votului - voi stiti ce vreti??
tunderke
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:46 PM

Eu nu demult am intrat pe acest forum, lucrez cu drag pentru familie si nu lucrez cu fire scumpe, mi-as dori si eu fire mai bune dar cand o sa-mi permit sa cumpar, nu sa primesc ca premiu si apoi sa-mi fac griji ca trebuie sa trimit si eu la altcineva.
Daca toata lumea lucreaza de dragul de a lucra, si de ce are nevoie, atunci de ce unii insista pe premiu?

Ildi parerea mea e sa pui concursul tau fara premiu, sa vedem cati o sa participe. Am citit pe aici ca daca s-ar face concurs fara premiu atunci nu ar mai fi participanti. Atunci s-ar vedea concret pentru ce se concureaza, de drag sau pentru premiu. Eu una incerc sa particip.
bire.anamaria
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:46 PM

eu doar atat am de spus.ca la un an dupa ce am castigat un concurs,spun cunoscutilor ca"am castigat un concurs la crosetateyes yes" nu le spun "am castigat...atatea fire"
zaza_
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Se poate specifica premiul la inceputul concursului, astfel, cei care lucreaza DOAR pentru premiu vor sti daca au pentru ce participa... diablo

Orice hotarare se va lua, pentru mine nu conteaza, astept sa vad temele urmatoarelor concursuri. Si spor la tricrosetarit fetelor!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.