Chestionar intrebare: Cum doriti sa fie premiile la viitoarele concursur
Alegere Voturi Statistici
ca si pana acum, cu poze la premiile primite 16 28%
ca si pana acum, dar fara poze la premiile primite 1 1%
fara nici un premiu 2 3%
premii cu o limita impusa (max 400gr) cu poze 0 0%
premii cu o limita impusa (max 400gr) fara poze 3 5%
doar felicitare sau diploma 34 60%

Premiile la viitoarele concursuri!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Wednesday, January 9, 2013 11:30 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dragelor,

La finalul concursului cu bufnite s-a deschis o discutie cu privire la premiile care ar trebui acordate la concursurile noastre.

Dupa cum puteti vedea si din discutiile de acolo, multe dintre fete ar dori sa participe la concursuri, dar nu o fac in primul rand din considerente materiale. Stiti fiecare ca sunt fete cu situatii materiale mai putin fericite si care nu participa pentru ca isi dau seama ca nu vor putea acorda premii la fel de frumoase si valoroase ca cele pe care eventual le-ar primi. Apoi mai este si problema distantelor, colete externe etc. De aceea, ne-am gandit cu Ildi sa va cerem parerea si sa luam o decizie impreuna.

Noi ne-am dori tare mult sa poata participa absolut toate fetele la toate concursurile.

Orice modificare ce s-ar deduce din acest chestionar propun sa se faca de la concursurile care vor urma, cele deja lansate ramanand pe "vechiul" stil.

Asteptam cu nerabdare sa vedem care sunt parerile voastre.
gabyta
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
La comentat ne incingem imediat dar la votat nu ne prea inghesuim ras ,,,haideti fetelor fara frica!!!majoreta majoreta majoreta
ildi
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:13 PM

gabyta wrote:
La comentat ne incingem imediat dar la votat nu ne prea inghesuim ras ,,,haideti fetelor fara frica!!!majoreta majoreta majoreta

bravo,gabyta!newclap newclap natura noastra e asta, a da din gura...hohot hohot hohot eu prefer mai putina vorba si mai multa actiune!
o sa mai trimit citeva pm-uri,poate nu stie toata lumea ce si cum.
carla
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Dupa parerea mea,premiul este premiu,orice ar fi si n-ar trebui sa nasca comentarii,fie consta in 100g,fie in 5 kg de fire sau alte materiale pentru lucru,dupa posibilitatile fiecaruia(ma gandesc ca premiile sunt oferite din inima nu in batjocura).Ar fi frumos si incitant sa fie postat premiul la inceputul sau pe parcursul concursului ca sa stie lumea pentru ce lupta
tunderke
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:26 PM

Eu o sa particip la concursurile care imi plac si daca am timp.
Parerea mea e mai bine fara premiu sau sa fie o limita.
silvia_serban
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2012
carla wrote:
Dupa parerea mea,premiul este premiu,orice ar fi si n-ar trebui sa nasca comentarii,fie consta in 100g,fie in 5 kg de fire sau alte materiale pentru lucru.Ar fi frumos si incitant sa fie posta premiul la inceputul sau pe parcursul concursului ca sa stie lumea pentru ce lupta

Si eu sunt de acord cu Carla. Premiul este totusi important, dar nu e neaparat nevoie sa fie atat de bogat. Si chiar ar fi bine daca l-ati arata de la inceput.
ildi
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:31 PM

tunderke wrote:
Eu o sa particip la concursurile care imi plac si daca am timp.
Parerea mea e mai bine fara premiu sau sa fie o limita.

ai votat optiunea ta?
zic sa ne limitam la a vota o singura optiune.
shirel
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
carla wrote:
Dupa parerea mea,premiul este premiu,orice ar fi si n-ar trebui sa nasca comentarii,fie consta in 100g,fie in 5 kg de fire sau alte materiale pentru lucru,dupa posibilitatile fiecaruia(ma gandesc ca premiile sunt oferite din inima nu in batjocura).Ar fi frumos si incitant sa fie postat premiul la inceputul sau pe parcursul concursului ca sa stie lumea pentru ce lupta

Exact!Nu degeaba esti tu moderatoare la lucrul de mana .ras pupici
ildi
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:37 PM

carla wrote:

carla,iarta-ma daca te contrazic,premiul nu e scopul concursului sau al participarii,e o chestie in plus! daca castigi e deja o satisfactie personala...
si revin sa va subliniez scopul statisticii:PREZENTA LA CONCURSURI A TUTUROR FETELOR! mai ales cele care nu-si pot permite onora trimiterea unui premiu.
vreti sa continui cu exemplelele?
iata,o fata tare draga mie,dupa ce am ajutat-o sa-si faca o piesa dorita,dar nu prea se descurca,a vrut in semn de recunostinta sa-mi trimita 600 gr de lana,la posta i-au cerut 40 euro ptr expediere!
ganditi-va,ca nu va veni niciodata la un concurs...plus,fetele,care chiar nu-si permit sau sunt timorate ca premiul trimis de ele nu va fi la inaltimea asteptarilor si atunci...prefera sa nu participe.
carla
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:40 PM
Nivel

shirel wrote:

Exact!Nu degeaba esti tu moderatoare la lucrul de mana .ras pupici
iloveyou
ildi
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:52 PM

[quote=carla ]Dupa parerea mea,premiul este premiu,orice ar fi si n-ar trebui sa nasca comentarii,fie consta in 100g,fie in 5 kg de fire sau alte materiale pentru lucru,dupa posibilitatile fiecaruia(ma gandesc ca premiile sunt oferite din inima nu in batjocura).Ar fi frumos si incitant sa fie postat premiul la inceputul sau pe parcursul concursului ca sa stie lumea pentru ce lupta[/quote]

deci,daca imi place premiul merg la concurs,daca nu,nu! no comment,zau asa!

ptr mine premiul e ultima chestie ce ma intereseaza,ceea ce imi da satisfactie,e sa ma masor in maiestrie cu fetele mai vechi.bucuria e si mai mare cind vad ca sunt votata.iar daca castig,sunt satisfacuta !premiul prea putin conteaza!
carla
Scris: Wednesday, January 9, 2013 1:03 PM
Nivel

Pai daca nu va intereseaza premiul de ce mai comentati?Mi se pare o contrazicere aici.Daca considerati ca cineva nu poate sa va trimita premiul,il contactati in particular si-i spuneti asta.Dar miros o ipocrizie aici,am sa intru si la bufnite sa vad ce a iscat discutiile astea inutile.
PS.mi-ar face maaare placere sa primesc vreo 5 kg de fire superbeyes
mikaela
Scris: Wednesday, January 9, 2013 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Din cate retin, a fost o perioada in care chiar nu s-a dat nici un premiu...sau poate doar la anumite concursuri nu s-a dat premiu. Castigatoarea avea onoarea de a propune tema urmatoare. Pe mine concursul ma stimuleaza sa termin mai repede, mai bine zis ma stimula angel Oricum, eu nu am paticipat la prea multe concursuri dar am realizat ca nu voi castiga niciodata tocmai din cauza premiului trimis peste granite...nu ca as fi fost chiar atat de buna sa si castig hohot sorry1
carmenalina
Scris: Wednesday, January 9, 2013 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Interesanta tema de discutii, ce pot sa spun... cand am participat la primul concurs, nici nu stiam daca se da vreun premiu, mi-a placut ideea de a face ceva cu tema impusa, si sa-mi si reuseasca pana la urma. S-a intamplat sa si castig, s-a intamplat sa nu mai ajunga la mine coletul, s-a ratacit undeva prin Europa, Dumnezeu stie, si am mers mai departe, am participat la acele concursuri unde am simtit ca mi se potriveste tema, si am si cu ce lucra. Ca daca nu ai cu ce lucra, nu poti sa participi, si atunci te superi pe tine, pe concurs sau pe premiu ...? Eu n-am niciun loc de munca momentan, nu castig nici din ce lucrez, dar am casa plina de fire, ca mai am putin si ma muta sotul la anexa casei, sa mai respire si el, si nu ma las de lucru, cand vad ceva incep si apoi ma tin de lucru. Ofer cadouri cu orice ocazie, am dat premii generoase, cum s-a spus aici, pentru am dorit sa impart cu celelalte fete, bucuria de lucra, si nu din alte motive.
Eu cred ca suntem fericite ca ne putem ajuta reciproc, in descifrarea modelelor, ca putem sa ne inspiram din ceea ce expuneti si de ce nu, sa stati pe noi sa si terminam ceea ce incepm....Spor la lucru!!!!
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
gordana982
Scris: Wednesday, January 9, 2013 1:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/22/2011

deci,daca imi place premiul merg la concurs,daca nu,nu! no comment,zau asa!

ptr mine premiul e ultima chestie ce ma intereseaza,ceea ce imi da satisfactie,e sa ma masor in maiestrie cu fetele mai vechi.bucuria e si mai mare cind vad ca sunt votata.iar daca castig,sunt satisfacuta !premiul prea putin conteaza![/quote]

Bravo Ildi! cool sunt de acord cu tine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.