Premergatorul - Oare este sigur sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, November 19, 2006 6:19 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu cand am cumparat premergatorul lui Alice am fost foarte incantata de el pentru faptul ca era aproape imposibil sa iasa din el sau sa se rastoarne cu el. La Alice nu am avut niciun fel de incidente.

Andrei insa, de vreo saptamana, a descoperit ca poate sa iasa afara si din premergator, astfel incat acesta nu mai este deloc un loc sigur.

Cum iese? Isi pune amandoua picioarele pe partea din mijloc, unde sta cu funduletul, se ridica in picioare, apoi isi scoate intai un picior si apoi si pe celalalt. A iesit astfel de 2 ori din premergator, noroc ca am fost langa el mereu.

Nu va bazati ca premergatorul e un loc sigur dupa varsta de 1 an sic
MNiko
Scris: Sunday, November 19, 2006 11:45 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
La noi nu a fost un loc sigur nai pana la 1 an. Aveam un premergator cu frane. Iar combinatia "frane agata marginea covorului" + "Cristina isi face vant mai tare " avea un singur rezultat : rasturnarea premergatorului cu copil cu tot. Prima data nu am vazut incidentul si nu am inteles ce s-a intamplat, dar dupa a doua experienta am scos franele. Si dupa aia au fost probleme, dar altele. Fiind mai inalta de felul ei, se lovea cu premergatorul peste picioruse (nu mai avea franele care sa il incetineasca). Noroc ca nu mai folosim premergatorul de 2 luni deja. In ultima perioada era oricum mai bun de impins decat de stat in el.

MNiko attached the following image(s):
9 septembrie (0).jpg9 septembrie (1).jpg

kali
Scris: Sunday, November 19, 2006 11:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexia nu mai vrea sa stea in premergator de vreo 2 sapt.plans ... tot atunci s-a dus si linistea meauff
Alina
Scris: Sunday, November 19, 2006 12:23 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu nu pra am folosit premergatorul la Tudor, tocmai din aceste considerente. Indiferent daca folosim sau nu premergator, copilul tot va merge.
Miri
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Noi ne-am luat adio de la premergator, in urma cu vreo doua saptamini.L-am strins frumos si l-am pus la loc in cutie, ca printesa nu mai statea deloc in el, de cind a inceput sa mearga singura!
Maria & Mario
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi nu am avut nici un eveniment nefericit din fericire. Si era liniste. Acum merge singura si e bine.... iar. perioada intermediara a fost mare chin !
Kiki
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi am renuntat la premergator de mai bine de o luna. In ultima perioada de folosire a premergatorului, am observat ca incepuse sa se incline cu premergatorul ca sa ajunga la diverse lucruri, isi prindea piciorusele la roti! De cazut cu el, nu a cazut, nici de iesit din el, nu a iesit!
amalia
Scris: Wednesday, May 27, 2009 2:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
buna sa ma ajute cineva
de la ce virsta trebuie sa -l pun pe bebe in premergator. Mentionez ca pe 7 iunie face 7 luni. Va multumesc pt sfat
petro
Scris: Wednesday, May 27, 2009 2:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Eu l-am pus pe Darius de la 6 luni in premergator. Dar nu statea niciodata mai mult de 10 minute in el asa ca am renuntat la el pe la 8-9 luni ca ne incurca prin casa.
cristinaflorina
Scris: Wednesday, May 27, 2009 5:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Eu l-am pus pe Edy la 7 luni in premergator, nu am avut nici un incident si este foarte folositor.
Miri
Scris: Wednesday, May 27, 2009 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Amalia, la varsta pe care o are bb, poti sa il pui in premergator, daca sta bine in funduletz.Incepi cu cateva minute si apoi cresti treptat timpul in care il lasi acolo.
Mult succes!
Roxie
Scris: Wednesday, May 27, 2009 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2007
Si pe Denisa si pe Mihnea i-am pus in premergator, de pe la 6-7 luni, si pana aproape de 11 luni, un an. Nu am avut incidente de gen rasturnat cand stateau in el, in schimb cand mergeau pe langa el si se urcau pe rama de jos, sau il impingeau din afara lui, mai aveam emotii ca se dezechilibreaza sau pleaca prea repede de pe loc si cad. Pentru noi a fost foarte util, ca era unul dintre cele mai sigure locuri unde puteau sta, iar ei erau foarte incantati de noua libertate de miscare.
evita
Scris: Monday, June 1, 2009 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Pe ai mei i-am pus in premergator pe la vreo 7 luni si vreo saptamana, cam dupa ce au inceput sa se ridice in picioare singurei in patut, tinandu-se cu manutele de grilajul de la patut. Mi s-a parut mie mai sigur sa se ridice fara a-i forta cu nimic si de-abia apoi sa treaca la premergator.
carla
Scris: Monday, June 1, 2009 8:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
La Cristian am folosit premergatorul si a fost foarte comod,dar a mers destul de tarziu si la inceput pe varfurile picioarelor,in schimb la Bogdanel nu l-am folosit deloc si a mers inainte de a implini un an si in plus a fost foarte sigur pe el.Daca asa mai avea un copil nu as mai folosi premergatorul,dar fiecare face cum crede ca e mai bine
tiramisu
Scris: Wednesday, August 5, 2009 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Eu am fost total impotriva premergatorului si nu doream sa-l pun deloc pe Matei in premergator.Dar sotul meu a adus intr-o zi acasa un premergator primit de la o colega de servici care avea copii mai mari.chatten Desi la 7 luni deja s-a ridicat singur in piciorase si mergea deja tinanduse de marginea patutului, eu nu l-am pus in premergatoe decat la 8 luni
Dupa doua saptamani deja a invatat sa mearga si de-a busilea, asa ca nu ii mai placea in premergator. Cam asta a fost povestea noastra. Cat despre accidente pot sa spun ca n-a avut nici unul. Premergatorul e periculos cand este vorba de scari.copilas
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.