Premergator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Thursday, August 14, 2008 6:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Noi folosim premergatorul dar am inceput sa-l folosesc de cind a binevoit maria sa printesa sa faca pasi tinuta de minutze. Il folosim doar in casa ( zic doar in casa pentru ca zilele trecute am vazut prin parc un bebel saracutu cred ca avea si el vreo sase lunitze si era pus in premergator iar parintii erau tare mindri de isprava lor , insa imaginea nu era tocmai una placuta si normala pentru ca saracutul nu stia sa paseasca bine si nici sa se ridice din scaunel asa ca nu pot sa inteleg la ce lau chinuit cu premergatorul prin parc.nervi nervi ) . Cezara stie foarte bine ca premergatorul este pentru cind mami are treaba si fata are chef de plimbari si de inspectat casa. Daca mergem afara si cineva incearca sa o plimbe si o sustine de subrat nu paseste ci isi pozitioneaza piciorusele pentru a se impinge deoarece tinutul de subrat il asociaza cu premergatorul asa ca noi ne plimbam frumos tinute de minute .majoreta majoreta majoreta
Sfefania_Johansson
Scris: Monday, October 6, 2008 7:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
am primit si noi de 3 saptamani un nou premergator, de la nasii lui Jacquie
dar, culmea e ca, tot pe cel vechi il folosim..ca nu calca calumea cu talpa in cel nou..si pana va fi bun, nu va mai avea ea nevoie..in schimb sezutul se poate muta sub capota si marginea de jos din spate se poate muta in fata..si poate sa-l foloseasca la mers..fara sa stea in el..
e model deosebit, daca fac poze le pun
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, October 7, 2008 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
dya wrote:
Noi folosim premergatorul dar am inceput sa-l folosesc de cind a binevoit maria sa printesa sa faca pasi tinuta de minutze. Il folosim doar in casa ( zic doar in casa pentru ca zilele trecute am vazut prin parc un bebel saracutu cred ca avea si el vreo sase lunitze si era pus in premergator iar parintii erau tare mindri de isprava lor , insa imaginea nu era tocmai una placuta si normala pentru ca saracutul nu stia sa paseasca bine si nici sa se ridice din scaunel asa ca nu pot sa inteleg la ce lau chinuit cu premergatorul prin parc.nervi nervi ) . Cezara stie foarte bine ca premergatorul este pentru cind mami are treaba si fata are chef de plimbari si de inspectat casa. Daca mergem afara si cineva incearca sa o plimbe si o sustine de subrat nu paseste ci isi pozitioneaza piciorusele pentru a se impinge deoarece tinutul de subrat il asociaza cu premergatorul asa ca noi ne plimbam frumos tinute de minute .majoreta majoreta majoreta

ooo ce fetitza mare are mami majoreta majoreta majoreta bravo bravo bravo bravo

noi suntem in premergator non stop ...acasa ca are mami treaba , in vara am scos-o si cu premergatorul in fata , pentru ca la noi in fata blocului vara sunt cel putin 10-15 copii , si mai mari si mai mici , iar fata mea atat se agita in carut cand ii vedea ca vroia sa fuga dupa ei , am tinut-o de manute dar dupa un timp obosise ...asa ca i-am adus premergatorul afara si sa vezi atunci lupte ......alerga fata mea de ziceai ca e trotuarul ei , nu puteam 2 secunde sa stau si eu linistita ...ptr ca ea si cu alti bebei gasisera cu ce sa se joace : cu un pet gol ..
Bretonelle
Scris: Saturday, August 7, 2010 9:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
Am ajuns sa postez si la topicul asta ,chiar ma gandeam zilele astea ca o sa incep sa o pun pe Alexuta in premergator pe la 7 luni jumatate,adica peste o lunayes yes yes yes ce repede creste fata mea!!!!!dance dance dance
nikmiki
Scris: Friday, August 13, 2010 2:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
eu pe baiat nu l-am`pus in premergator si a mers in picioare singur la un an si 2 luni,f fricos,de-a busilea a mers la 2 ani. si acum ii place sa mearga de-a busilea si-mi termina toti pantalonii banghead banghead banghead si o prietena care are copilul ei aceeasi varsta cu al meu l-a pus in prem si a inceput sa mearga la 1 an
iar fata...... de abia avem 2,5 luni asa ca mai asteptam vreo cateva lunilove
petronela_gav
Scris: Friday, August 13, 2010 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
nu cred ca e vreo legatura intre premergator si mersul in picioare singur. pe Darius l-am pus in premergator de la 8 luni si a mers singurel la 1 an si 1 luna. pe Anastasia nu am pus-o inca, dar daca o tinem de manute sau de subrat paseste.
cathy
Scris: Friday, August 13, 2010 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Si noi am achizitionat un premergator pt voinicul nostru cand avea cam 8 luni si jumatate.
Vreau sa spun ca nu e prea incantat de el desi a mers bine cu premergatorul inca de prima data dar lui tot mai mult ii place sa mearga cu mama de manutze ras

cathy attached the following image(s):
dsc03386.jpg

dari
Scris: Sunday, August 15, 2010 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Nici eu nu cred ca este vreo legatura intre premergator si mersul in picioare singur.Daria nu a fost incantata de el si nici nu am insistat si cu toate acestea a inceput sa umble singura pe la 11 lunidance .Darius in schimb este mai puturos,el a fost prieten cu premergatorul pana in urma cu cateva zile cand i-am cumparat in avans cadoul de ziua lui,o tricicleta,care i se pare mai interesanta decat premergatorul si este o noutate pentru el.Darius are un anisor si incepe sa faca primii pasi singurdance
katta
Scris: Thursday, September 16, 2010 3:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Vreau sa va impartasesc si eu din experienta mea.Eu mi-am pus fata in premergator la 6 luni chiar daca dr. a spus ca nu trebuie mai devreme de 7-8 luni.Era foarte iute si nu o mai puteam tine nicaieri(patut,carucior),iar de-a buselea nici gand sa mearga,asa ca am facut de capul meu si vreau sa va spun ca la 8 luni jumatate mergea singura.Acum este mare si faptul ca am folosit premergatorul mai devreme decat este recomandat nu a daunat nicidecum.Baietelul are 7 luni si acum vreau sa-l pun in premergator ,ca si sora lui este foarte iute si cum gaseste ceva de care sa se prinda se ridica in picioare, iar tinut de manute face pasi.Nu va mai zic ca e in culmea fericirii cand este in picioare .Maine am decis sa merg sa-i cumpar premergatorul si vom vedea care este reactia.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, September 16, 2010 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eheeee.....noi am renuntat la ideea cu premergatorul deocamdata pt ca se sprijina si se impinge cu varfurile picioarelor si nu am chef sa mearga pe varfuri. asa ca deocamdata pas. si poate nici nu o sa-l mai folosim deloc. mai vedem
PrincessLilou
Scris: Friday, November 5, 2010 5:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
sophie are cinci lunite. i-am luat premergator, dar pentru ca nu sta prea bine in el nu prea prefera sa stea acolo. pe premergator scrie ca e de folosit de la 6 luni in sus. aici nu se recomanda deloc premergatorul...nu mai intru in dezbateri ca ma doare capul de ce am auzit. in fine, nu recomanda si mi-au zis ca e de datoria lor sa-mi spuna ca eu il cumparasem deja. cred totusi ca o sa mai incercam sa o punem in el si de acum in colo ca asa a mers fiica-mea primii ei 5 cm. ras

sophie sta deja pe piciorute, putin sprijinita de noi. nu i-am mai zis asta la midwife ca deja imi umpluse capul ca bebe trebuie sa mearga de-a busilea intai ca asta e urmatoarea etapa la dezvoltarea bebelusului si ma gandesc ca in mintea lor o fi ca daca al meu vrea sa sara una nu e normal. ma rog...asta nu inseamna ca o sa o ia la goana cat de curand, dar maica-mea a zis ca e posibil sa mearga intai si apoi sao o ia de-a busilea. eu zic sa folositi premergatorul cand simtit voi ca are nevoie copilul de el..ca de limitele astea m-au innebunit cu totii. macar daca s-ar pune de acord.
petronela_gav
Scris: Friday, November 5, 2010 8:12 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
sophie sa cresti mare si sa fugi prin casa!
noi am sarit peste premergator, si deja mergem in picioare. yes
Darius a avut premergator si a mers cam tarziu singurel. fiecare copil are ritmul sau.
alexandrabogdan
Scris: Friday, November 5, 2010 10:45 AM
Nivel

Lilou mie mi-a zis pediatra dupa 9 luni in premergator. Sara ar merge ea saraca dar am observat ca cu un picior calca pe varf asa ca iar renuntam la el.
danab
Scris: Wednesday, November 10, 2010 11:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
PrincessLilou wrote:
imi umpluse capul ca bebe trebuie sa mearga de-a busilea intai ca asta e urmatoarea etapa la dezvoltarea bebelusului si ma gandesc ca in mintea lor o fi ca daca al meu vrea sa sara una nu e normal.
A mea sigur nu e normala in cazul asta, ca a mers intai si abia la un an si 3 luni a reusit sa mearga de-a busilea (nu intelegea msicarea ras si nici necesitatea, cred).
Premergatorul l-am folosit de la 7 luni, cand am considerat ca paseste bine cu talpita, l-am reglat pe inaltime sa nu stea pe varfuri dar nici sa nu fie prea jos si sa o oboseasca.

Spor la plimbat, Sophie!majoreta
alexandrabogdan
Scris: Thursday, November 11, 2010 10:28 AM
Nivel

am cumparat un premergator pe care sa il impinga (e ca un carucior cu jucarii). arata cam asa:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.