Premergator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, January 23, 2007 2:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
avem si noi o masinuta din asta ca voi...

premergatorul l-am strans si l-am pus deoparte pt ca nu cred ca ii mai este necesar... umbla sustinut sau ajutat de mobila si in patru labe. mai are un premergator-centru de joaca in care il mai pun cate putin, cand nu mai are chef de statpe jos.

adevarul este ca am hotarat sa il strang pt ca am tot auzit in ultima vreme de copilasi care si-au deformat piciorusele sau mersul de la premergator si m-am cam speriat.

Andi&Mariuca attached the following image(s):
ptnet6.jpg

crista
Scris: Sunday, January 28, 2007 1:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
am si eu o intrebare fetelor, david al meu are 5 luni si de pe la 4 luni stia tinut de subrat sa faca pasi, binenteles ca nu-l lasam sic , dar as vrea sa va intreb daca ii cumpar de acum premergator oare e bine sa-l las deja in el; sau sa mai asteptam un timp uff

Alina
Scris: Sunday, January 28, 2007 1:25 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
crista wrote:
am si eu o intrebare fetelor, david al meu are 5 luni si de pe la 4 luni stia tinut de subrat sa faca pasi, binenteles ca nu-l lasam sic , dar as vrea sa va intreb daca ii cumpar de acum premergator oare e bine sa-l las deja in el; sau sa mai asteptam un timp uff

Desi am mai scris, cred, ma repet.
Eu l-am pus pe Tudor in jur de 5 luni si jumatate, la sfatul doctorului pediatru, deoarece statea bine in fund. Oricum premergatorul l-am folosit extrem de rar, din motive obiective, am parchet in toata casa si pentru el era un adevarat patinoar.
Sincer, eu nu-l recomand.
Desi nu l-am prea folosit, a inceput sa mearga pe la un an si acum fuge de rupe pamantul.
Tu, faci cum doresti.
In ceea ce priveste pasii pe care ii face, ori nou nascut ii face, acesta fiind un criteriu de da scorul Apgar.
taki
Scris: Sunday, January 28, 2007 2:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Daria, spor la topait! bounce bounce bounce

Andrei, ai grija sa nu faci accidente cu masinuta si mult succes la sofat! sofer
taki
Scris: Sunday, January 28, 2007 2:55 PM
Nivel

crista wrote:

Nu sunt de acord cu premergatorul de la aceasta varsta. nu
mihaela75
Scris: Sunday, January 28, 2007 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nici eu,mai stai vreo 2-3 luni.nono
MNiko
Scris: Sunday, January 28, 2007 7:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
crista wrote:

Crista parca citisem pe alt topic ca nu sta inca bine in fundulet. mai asteapta macar pana atunci. Ai sa vezi ca nici medicii nu recomanda premergatorul la aceasta varsta
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 29, 2007 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Alina, multumim! la fel!pupici

Crista, eu iti spun un NU f hotarat.

adynanemona
Scris: Wednesday, January 31, 2007 2:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
anemona a stat in premergator de la 5 luni ; as vrea sa trimit poze dar nu pot , imi zice ca sunt prea mari, spuneti-mi va rog cum sa fac ;dar nu o sa ma invat eu oarenervi

adynanemona attached the following image(s):
v..jpg

taki
Scris: Wednesday, January 31, 2007 2:44 PM
Nivel

adynanemona
Scris: Wednesday, January 31, 2007 2:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
imi spune ca e prea mare

adynanemona attached the following image(s):
v..jpg

crista
Scris: Thursday, February 1, 2007 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
MNiko wrote:

Crista parca citisem pe alt topic ca nu sta inca bine in fundulet. mai asteapta macar pana atunci. Ai sa vezi ca nici medicii nu recomanda premergatorul la aceasta varsta

cred ca totusi o sa mai asteptam un pic, mersi mult de raspuns pupici
oanalaurisa
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Eu am decis sa nu ii iau Mirei premergator pentru ca din toate cartile in care m-am documentat reiese faptul ca premergatorul incetineste procesul natural al bebelusului de a merge,cu alte cuvinte il leneveste,asa ca am sa fac eu pe premergatorul,adica voi face "abdomene" si "ruperi de coloana" ca sa o plimb.:018:
taki
Scris: Wednesday, August 13, 2008 11:10 PM
Nivel

Poti sa-i iei unul pe care sa-l impinga, nu in care sa stea. Noi l-am folosit cu succes pe asta la recomandarea lui Maria&mami!angel
Fluturas
Scris: Thursday, August 14, 2008 1:52 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
oanalaurisa wrote:

Eu am decis sa nu ii iau Mirei premergator pentru ca din toate cartile in care m-am documentat reiese faptul ca premergatorul incetineste procesul natural al bebelusului de a merge,cu alte cuvinte il leneveste,asa ca am sa fac eu pe premergatorul,adica voi face "abdomene" si "ruperi de coloana" ca sa o plimb.:018:

la noi nu a fost asa.pe darius la 5 luni l-am pus in premergator si la 10 luni mergea singur
pe karina putin mai tarziu,dupa 6 luni si la fel,la 10 luni mergea singura
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.