Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| avem si noi o masinuta din asta ca voi...
premergatorul l-am strans si l-am pus deoparte pt ca nu cred ca ii mai este necesar... umbla sustinut sau ajutat de mobila si in patru labe. mai are un premergator-centru de joaca in care il mai pun cate putin, cand nu mai are chef de statpe jos.
adevarul este ca am hotarat sa il strang pt ca am tot auzit in ultima vreme de copilasi care si-au deformat piciorusele sau mersul de la premergator si m-am cam speriat. Andi&Mariuca attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| am si eu o intrebare fetelor, david al meu are 5 luni si de pe la 4 luni stia tinut de subrat sa faca pasi, binenteles ca nu-l lasam , dar as vrea sa va intreb daca ii cumpar de acum premergator oare e bine sa-l las deja in el; sau sa mai asteptam un timp
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| crista wrote:am si eu o intrebare fetelor, david al meu are 5 luni si de pe la 4 luni stia tinut de subrat sa faca pasi, binenteles ca nu-l lasam  , dar as vrea sa va intreb daca ii cumpar de acum premergator oare e bine sa-l las deja in el; sau sa mai asteptam un timp
Desi am mai scris, cred, ma repet. Eu l-am pus pe Tudor in jur de 5 luni si jumatate, la sfatul doctorului pediatru, deoarece statea bine in fund. Oricum premergatorul l-am folosit extrem de rar, din motive obiective, am parchet in toata casa si pentru el era un adevarat patinoar. Sincer, eu nu-l recomand. Desi nu l-am prea folosit, a inceput sa mearga pe la un an si acum fuge de rupe pamantul. Tu, faci cum doresti. In ceea ce priveste pasii pe care ii face, ori nou nascut ii face, acesta fiind un criteriu de da scorul Apgar. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Daria, spor la topait!
Andrei, ai grija sa nu faci accidente cu masinuta si mult succes la sofat! |
|

| crista wrote:am si eu o intrebare fetelor, david al meu are 5 luni si de pe la 4 luni stia tinut de subrat sa faca pasi, binenteles ca nu-l lasam  , dar as vrea sa va intreb daca ii cumpar de acum premergator oare e bine sa-l las deja in el; sau sa mai asteptam un timp
Nu sunt de acord cu premergatorul de la aceasta varsta. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nici eu,mai stai vreo 2-3 luni. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| crista wrote:am si eu o intrebare fetelor, david al meu are 5 luni si de pe la 4 luni stia tinut de subrat sa faca pasi, binenteles ca nu-l lasam  , dar as vrea sa va intreb daca ii cumpar de acum premergator oare e bine sa-l las deja in el; sau sa mai asteptam un timp Crista parca citisem pe alt topic ca nu sta inca bine in fundulet. mai asteapta macar pana atunci. Ai sa vezi ca nici medicii nu recomanda premergatorul la aceasta varsta |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Alina, multumim! la fel!
Crista, eu iti spun un NU f hotarat.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| anemona a stat in premergator de la 5 luni ; as vrea sa trimit poze dar nu pot , imi zice ca sunt prea mari, spuneti-mi va rog cum sa fac ;dar nu o sa ma invat eu oare adynanemona attached the following image(s):

|
|

| adynanemona wrote:... as vrea sa trimit poze dar nu pot , imi zice ca sunt prea mari, spuneti-mi va rog cum sa fac
Uite aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=404 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| imi spune ca e prea mare adynanemona attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| MNiko wrote: Crista parca citisem pe alt topic ca nu sta inca bine in fundulet. mai asteapta macar pana atunci. Ai sa vezi ca nici medicii nu recomanda premergatorul la aceasta varsta
cred ca totusi o sa mai asteptam un pic, mersi mult de raspuns |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Eu am decis sa nu ii iau Mirei premergator pentru ca din toate cartile in care m-am documentat reiese faptul ca premergatorul incetineste procesul natural al bebelusului de a merge,cu alte cuvinte il leneveste,asa ca am sa fac eu pe premergatorul,adica voi face "abdomene" si "ruperi de coloana" ca sa o plimb.:018: |
|

| Poti sa-i iei unul pe care sa-l impinga, nu in care sa stea. Noi l-am folosit cu succes pe asta la recomandarea lui Maria&mami! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| oanalaurisa wrote:
Eu am decis sa nu ii iau Mirei premergator pentru ca din toate cartile in care m-am documentat reiese faptul ca premergatorul incetineste procesul natural al bebelusului de a merge,cu alte cuvinte il leneveste,asa ca am sa fac eu pe premergatorul,adica voi face "abdomene" si "ruperi de coloana" ca sa o plimb.:018:
la noi nu a fost asa.pe darius la 5 luni l-am pus in premergator si la 10 luni mergea singur pe karina putin mai tarziu,dupa 6 luni si la fel,la 10 luni mergea singura |
|
|