pregatiri, pregatiri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, April 29, 2006 5:51 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Petrecere frumoasa ! Si o zi frumoasa si cu mult soare !

PS> Nu mai lasa baloane pe langa copil ca daca pocneste vreunul nu o sa iti fie bine nici tie nici ei nu (parerea mea, eu am patit-o cu un balon care s-a spart langa Alice si Alice avea 4 ani si jumatatate si a facut o criza de abia o mai potoleam, asa de tare s-a speriat, ca sa nu mai zic ca daca ii bubuia si in fata ...)
codruta
Scris: Saturday, April 29, 2006 6:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
multumim de urari si de sfaturiflowers flowers
Adriana, sincera sa fiu, am cm avut emotii cu baloanele ca vroia sa le prinda si sa le bage in gurita. Noroc ca nu s-au spartbanghead
leut
Scris: Saturday, April 29, 2006 6:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Codruta, petrecere frumoasa si ...bine ai venit Medeea in randul crestinilor!
flowers
oana_nicole
Scris: Sunday, April 30, 2006 12:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Codruta, felicitari pentru botezul Medeei. Speram ca a iesit totul cum trebuie si ca ati avut parte de o zi de neuitat. Asteptam sa vedem poze si sa ne povestesti cum a fost. pupici pupici pupici
taki
Scris: Wednesday, October 4, 2006 11:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru!

Nu stiu ce trebuie sa cumpar sau sa fac la botez.

Pe scurt, va rog detaliati-mi!

kali
Scris: Thursday, October 5, 2006 2:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Te-as ajuta cu mare placere, dar difera obiceiurile de la o zona la alta (cred), asa ca poate sunt pe faza fetele din Bucuresti.
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:46 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Taki, tu ai de cumparat

-hainele in care se imbraca Sasha pana la biserica (asta daca nu iti pui o moasa = fata tanara, necasatorita, care duce pe Sasha in brate pana la biserica si care o imbraca)
-mataniile (cruculite de pus in piept - se pot cumpara de la biserica) + ace cu gamalie
-vin pt biserica (o sticla)
-un prosop si un sapun pt popa
-un mic cadou pt moasa (asta daca alegi sa ai moasa) - de obicei se ofera bani sau un cadou simbolic (mai depinde si de ce relatie ai cu moasa si ce vrei tu sa ii iei)
-un cadou pentru nasi

Daca mai e ceva mai scriu, sau daca ai nelamuriri, let me know.
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:48 PM
Nivel

Kiki wrote:
Taki, tu ai de cumparat

-hainele in care se imbraca Sasha pana la biserica (asta daca nu iti pui o moasa = fata tanara, necasatorita, care duce pe Sasha in brate pana la biserica si care o imbraca)
-mataniile (cruculite de pus in piept - se pot cumpara de la biserica) + ace cu gamalie
-vin pt biserica (o sticla)
-un prosop si un sapun pt popa
-un mic cadou pt moasa (asta daca alegi sa ai moasa) - de obicei se ofera bani sau un cadou simbolic (mai depinde si de ce relatie ai cu moasa si ce vrei tu sa ii iei)
-un cadou pentru nasi

Daca mai e ceva mai scriu, sau daca ai nelamuriri, let me know.

Mercik!pupici

Nu o sa o duc eu in brate, ca mergem cu masinutza, dar in caz de ceva, apelez la prietena tatalui meu. thumright
Asa, de matanii, o sa le iau dupa ce imi vor confirma invitatii ca vin sau ba, le iau de la sediul de unde am facut si invitatiile. thumright
Vinul e ca si cumparat.thumright
Cadoul pentru moasa? O sa-o iau ceva...romantic. ras thumright
Caoul pentru nasi este o problema, ca ei au de toate...chiar de toate. nervi nervi O sa oau ceva pana la urma, ma mai gandesc inca CE ANUME.

Deci ramn doar cadourile. cool

Cum fac cu invitaiile daca nu am adresa invitatilor si totusi as vrea sa ia parte la botez? cyclops oare
kali
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Le dai tu, personal...
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:52 PM
Nivel

kali wrote:
Le dai tu, personal...

Cam greu cu intalnirile pe`aci!ras Dar ma voi stradui sa le inmanez personal! sic
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:58 PM
Nivel

taki wrote:

Nu o sa o duc eu in brate, ca mergem cu masinutza, dar in caz de ceva, apelez la prietena tatalui meu. thumright

Normal ca mergi cu masina. Dar asa se zice...nu dus in brate la propriu ras Si David a avut moasa si tot cu masina am mers si noi sic

taki wrote:
Caoul pentru nasi este o problema, ca ei au de toate...chiar de toate. nervi nervi O sa oau ceva pana la urma, ma mai gandesc inca CE ANUME.

Daca tot au de toate, ia-le ceva simbolic care sa le aminteasca de botezul Sashei. Eventual fa-le un cadou personalizat: un calendar personalizat cu pozele Sashei, un ceas de perete cu poza Sashei...o chestie dragutza...

taki wrote:
Cum fac cu invitaiile daca nu am adresa invitatilor si totusi as vrea sa ia parte la botez? cyclops oare

Nu ai adresele lor, nu-i bai...Ai numerele lor de telefon? Atunci ii suni si le duci personal invitatia sau le ceri adresa...Ar fi frumos ca celor care stau in Bucuresti sa le duceti personal invitatia. In afara Bucurestiului, merge si prin posta, ii suni afli adresa si gata...sau ii inviti prin telefon si le dai cate o invitatie la botez, asa ca amintire.
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 9:05 PM
Nivel

Kiki wrote:

Nu ai adresele lor, nu-i bai...Ai numerele lor de telefon? Atunci ii suni si le duci personal invitatia sau le ceri adresa...Ar fi frumos ca celor care stau in Bucuresti sa le duceti personal invitatia. In afara Bucurestiului, merge si prin posta, ii suni afli adresa si gata...sau ii inviti prin telefon si le dai cate o invitatie la botez, asa ca amintire.

Si daca nu am nici nr lor de tel, exista yahoo mess, right? ras sic yes yes yes

Chestia cu cadoul personalizat este o idee buna, dar inca ne mai gandim...oare
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 9:06 PM
Nivel

Exact, merge si pe mess. ras Poti face pe calculator o invitatie, cu poza Sashei sau scanezi una din invitatiile reale si gata! ras
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 9:09 PM
Nivel

Kiki wrote:
Exact, merge si pe mess. ras Poti face pe calculator o invitatie, cu poza Sashei sau scanezi una din invitatiile reale si gata! ras

Nooooooooo! nono nono nono nono Pe mess se ia nr de telefon, urmand a se intalni cu persoana si a ii inmana personal invitatia. ras sic
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 9:13 PM
Nivel

taki wrote:

Nooooooooo! nono nono nono nono Pe mess se ia nr de telefon, urmand a se intalni cu persoana si a ii inmana personal invitatia. ras sic

Aaaa, am inteles eu gresit ce vrei sa faci...Sorry!
Oricum, mult succes!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.