pregatiri, pregatiri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, March 17, 2010 2:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bulinutzelor, spor la organizat ! Sunt convinsa ca va fi perfect !!!!! majoreta
S.ELENA
Scris: Wednesday, March 17, 2010 10:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Liz wrote:
..... Sper sa nu ma insel, cred ca astea sunt niste obiceiuri mai noi, frumoase ce-i drept, dar eu am mers doar pe marturiile de la restaurant ca o mica amintire de la noi. angel pupici

Liz,
obiceiul cu cruciulitele de la biserica este chiar unul foarte vechi; mama chiar mi-a aratat acum cativa ani cruciulita pe care a avut-o la mine la botez. Cred ca nu se practica insa in toate zonele tarii.

Marturiile sunt mai de caurand "introduse in obicei".pupici

Alina sa aveti mult spor cu organizarea botezului; sunt sigura ca va fii la inaltime!!!!!thumright Abia asteptam poze topai topai
danab
Scris: Thursday, March 18, 2010 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
in Moldova nu se practica obiceiul marturiilor de la biserica. Eu am auzit de el acum vreo doi ani, cand ma pregateam de primul botez, ca la cel al Mirunei eram in plop, sus tare ras
Anelise
Scris: Thursday, March 18, 2010 1:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Elena, saru'mana pentru informatie! pupici M-am mai luminat si eu! sic Ai dreptate, nu se practica in toate zonele tarii, dar mi se pare frumos! Asa cum spune Danab, si eu am fost cam in plop la botezul Miruniciului si am facut si noi cat ne-am priceput, dar important e ca a iesit cum mi-am dorit! angel
alexandrabogdan
Scris: Thursday, March 18, 2010 6:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si noi avem botez sambata.sper sa fie totul bine si sa ne distram.si bineinteles sa fie vreme buna
bulinutza
Scris: Friday, March 19, 2010 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Alexandra, distractie placuta si vreme frumoasa sa aveti!!!

Unde faceti botezul? La ce restaurant?
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, March 19, 2010 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Bulinutzelorcomputerlove iloveyou , spor la pregatiri!
Alexandra, distractie placuta! hearts
momente
Scris: Monday, August 1, 2011 2:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sa nu uitati fotograful :)
delfinasa
Scris: Wednesday, October 5, 2011 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ne pregatim si noi pentru botezul lui John la sfarsitul lunii...il vom face acasa, invitati cam 40 cu tot cu copii, gatim noi tot si sper sa iasa bine. Am vorbit cu preotul, mi-am facut molifta, am pregatit cruciulitele cu fundite bleu pentru invitati cand vin la biserica si ce trebuie sa duc (prosop, sapun, vin bisericesc, ulei), astept sa ajunga invitatiile sa le si trimit si sunt intr-o mare dilema cu cadoul pentru nasiscratch (tineri, fara copii, au casa, masini, cam tot ce le trebuie...idei?). O sa cumparam un frigider nou si inca 1-2 coolere sa putem pastra tot ceea ce facem, ca nu incape tot in ce avemsic. Meniul l-am alcatuit partial; sper sa-mi iasa decorarea tortului si niste aperitive deosebite pe care vreau sa le fac si sa se mureze si varza pana atunci ca sa iasa sarmalutele bune sic. Apropo de fotograf, cameraman, dj, aranjamente si decoratii, noi o sa le facem pe toate sic.
raly
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Delfinasa sa ai spor la pregatiri si sa iasa totul bine!majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.