pregatiri, pregatiri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Thursday, June 11, 2009 2:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
si noi, ne apropiem cu mare viteza de aniversarea Andreei. azi ne-a sosit coletul cu rochita de "ada pada" (Alba ca Zapada). saptamina viitoare trebuie sa merg sa dau indicatii pentru aranjarea meselor si a meniului, care de altfel, va fi foarte simplut, dar sper ca pe placul tuturor. cu muzica am rezolvat-o, asa ca mai ramine doar sa asteptam "momentul" si participantii nostri dragi. sper din tot sufletul ca Andreei si copiilor sa le placa si nu in ultimul rind si noua parintilor. am emotii....dar DD probabil ne va ajuta sa trecem cu bine si peste aceasta aniversare.majoreta majoreta majoreta
S.ELENA
Scris: Friday, June 12, 2009 12:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Miru wrote:

....

Elena, rochita e supreba, iar nepotica o scumpa! love hearts

Multumim mult, Miru si va pupacim cu mare drag si eu si tiza Andradei!!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Anca
Scris: Monday, October 26, 2009 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Suntem si noi in pregatiri pentru botezul lui Marc. Am gasit aici idei minunate si originale pentru noi, am ales sa punem cruciulite copiilor in piept, la biserica, aici nu se obisnuieste asa ceva, deci vom fi o idee mai deosebiti. Cruciulite voi lua de la biserica, sfintite, le voi pune eu o funda bleu si le pun in piept la biserica, cum ajung invitatii. Asta va fi si o amintire potrivita cu evenimentul.
Am vorbit la biserica, am ales restaurantul, data si ora, si mare noroc, am gasit o sambata libera, ultima inaintea postului. Avem meniul stabilit si fotograful e bifat. Mai urmeaza muzica si clownul, pentru ca e o petrecere ce are in centru copiii, ca sunt multi, vreo 12, vrem sa se simta bine si ei, si parintii, asa ca o sa chemam pe cineva ca sa le dea de lucru si de joaca topai. Azi am primit si invitatiile, comandate pe net, cu un pic de emotii, ca nu stiam cum o sa iasa. Din fericire, totul e ok, asa cum ne-am dorit. Am comandat de pe http://www.invitatii.ro, au fost seriosi, rapizi, totul profesionist. Am ales un model de invitatie care permite personalizarea cu poza lui bb, astfel ca ramane ca o amintire. Am primit gratis la comanda si carduri de masa si de confirmare. Cand vom afla numarul mesenilor, comandam si tortul.
Cam astea pana acum, deja incep sa am emotii, dar sper ca am gandit bine la toate si ca va fi frumos, pana la final.
misha
Scris: Monday, October 26, 2009 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Anca, nu-ti face griji! Sigur va iesi foarte foarte foarte bine! pupici pupici pupici Petrecere frumoasa va dorim!dance
teea09
Scris: Tuesday, October 27, 2009 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
UFFFFFF ce emotii dar sunt sigura ca totul o sa fie perfect yes yes yes
ninetem
Scris: Tuesday, October 27, 2009 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Anca, sunt sigura ca totul va fi superb!newclap newclap
Ana
Scris: Tuesday, October 27, 2009 3:35 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Anca mult succes!!!
Va fi bine,ai sa vezi!!!hearts computerlove iloveyou
Mela
Scris: Monday, November 23, 2009 11:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Anca,ati facut botezul? cum a fost? angel
fdianamaria
Scris: Sunday, November 29, 2009 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
sa ne pui pozici draga Anca...
bulinutza
Scris: Tuesday, March 16, 2010 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Si noi, si noi la topicul asta...yes yes yes yes yes

Nu-mi vine sa cred..ca toate lucurile pe care le traiesc in ultimul timp...yes yes yes yes
Tot stau si ma minunez...si savurze si..enjoy every moment cum imi tot spune Oana...sic

Botezul nostru va avea loc pe 25 aprilie, iar nasii vor fi Diana si Hemi coeur coeur coeur

Incepem si noi pregatirile...
Pana acum stam asa:
- am rezervat sala si am povestit despre meniu aproximativ, dar nu l-am definitivat
- am consultat cateva firme de organizare evenimente si ne-am oprit la una unde vom alege doar filmarea si muzica, urmand ca pozele sa le facem noi si apropiatii nostrii...Voi vorbi zilele viitoare la un studio sa ne primeasca pt 4-5 poze, chiar la venirea de la biserica ca sa facem cateva si in studio cu noi, parintii, nasii...etc...
- vreau sa aleg cu Diana invitatiile zilele viitoare si marturiile.
(n-am inteles obiceiul cu cruciulitzele de la biserica despre care vobeati...aici n-am vazut asa ceva...trebuie sa o intreb pe Diauff )
- am testat o mostra din viitorul tort si am cazut de acord asupra laboratorului unde vom comanda tortul, prajiturile si saleurile.

Cam atat deocamdata...

Doamne, Doamne...abia astept..newclap newclap newclap
myha84
Scris: Tuesday, March 16, 2010 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Spor sa ai Bulinutza, ce tece timpul ......
Anelise
Scris: Tuesday, March 16, 2010 2:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bulinutza, mult spor la pregatiri! majoreta La cum te stiu eu, o sa iasa o perecere super organizata! Tu esti foarte atenta la detalii si te felicit pentru asta! newclap ... Eu nu am avut cruciulite la biserica. Sper sa nu ma insel, cred ca astea sunt niste obiceiuri mai noi, frumoase ce-i drept, dar eu am mers doar pe marturiile de la restaurant ca o mica amintire de la noi. angel Oricum va puneti voi de acord ce si cum! pupici
milicutza
Scris: Tuesday, March 16, 2010 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Spor la pregatiri, sa iasa cat mai bine!
raly
Scris: Tuesday, March 16, 2010 9:43 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Alina mult spor sa aveti!majoreta majoreta
Ely
Scris: Wednesday, March 17, 2010 1:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bulinuta mult succes, sigur o sa iasa frumoshearts .Abia atsept poze si impresii de la botezul printesicii voastre..computerlove topai

Si noi vrem sa facem botezul pe 24 iulie in Bucuresti , vrem sa facem si cununia religioasa ca noi nu am facut nunta pana acum deci o sa fie 2 in 1,asa ca acum ar fi cazul.O sa fie ceva intim doar rudele cele mai apropiate la acelasi restaurant unde am botezat-o si pe Karina ,ca este greu daca nu esti acolo sa incepi sa cauti ,sa vezi cu ochii tai cum stau lucrurile.hearts topai pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.