Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si noi, ne apropiem cu mare viteza de aniversarea Andreei. azi ne-a sosit coletul cu rochita de "ada pada" (Alba ca Zapada). saptamina viitoare trebuie sa merg sa dau indicatii pentru aranjarea meselor si a meniului, care de altfel, va fi foarte simplut, dar sper ca pe placul tuturor. cu muzica am rezolvat-o, asa ca mai ramine doar sa asteptam "momentul" si participantii nostri dragi. sper din tot sufletul ca Andreei si copiilor sa le placa si nu in ultimul rind si noua parintilor. am emotii....dar DD probabil ne va ajuta sa trecem cu bine si peste aceasta aniversare. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Miru wrote:.... Elena, rochita e supreba, iar nepotica o scumpa!
Multumim mult, Miru si va pupacim cu mare drag si eu si tiza Andradei!!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Suntem si noi in pregatiri pentru botezul lui Marc. Am gasit aici idei minunate si originale pentru noi, am ales sa punem cruciulite copiilor in piept, la biserica, aici nu se obisnuieste asa ceva, deci vom fi o idee mai deosebiti. Cruciulite voi lua de la biserica, sfintite, le voi pune eu o funda bleu si le pun in piept la biserica, cum ajung invitatii. Asta va fi si o amintire potrivita cu evenimentul. Am vorbit la biserica, am ales restaurantul, data si ora, si mare noroc, am gasit o sambata libera, ultima inaintea postului. Avem meniul stabilit si fotograful e bifat. Mai urmeaza muzica si clownul, pentru ca e o petrecere ce are in centru copiii, ca sunt multi, vreo 12, vrem sa se simta bine si ei, si parintii, asa ca o sa chemam pe cineva ca sa le dea de lucru si de joaca . Azi am primit si invitatiile, comandate pe net, cu un pic de emotii, ca nu stiam cum o sa iasa. Din fericire, totul e ok, asa cum ne-am dorit. Am comandat de pe http://www.invitatii.ro, au fost seriosi, rapizi, totul profesionist. Am ales un model de invitatie care permite personalizarea cu poza lui bb, astfel ca ramane ca o amintire. Am primit gratis la comanda si carduri de masa si de confirmare. Cand vom afla numarul mesenilor, comandam si tortul. Cam astea pana acum, deja incep sa am emotii, dar sper ca am gandit bine la toate si ca va fi frumos, pana la final. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Anca, nu-ti face griji! Sigur va iesi foarte foarte foarte bine! Petrecere frumoasa va dorim! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| UFFFFFF ce emotii dar sunt sigura ca totul o sa fie perfect |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Anca, sunt sigura ca totul va fi superb! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Anca mult succes!!! Va fi bine,ai sa vezi!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anca,ati facut botezul? cum a fost? |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| sa ne pui pozici draga Anca... |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si noi, si noi la topicul asta...
Nu-mi vine sa cred..ca toate lucurile pe care le traiesc in ultimul timp... Tot stau si ma minunez...si savurze si..enjoy every moment cum imi tot spune Oana...
Botezul nostru va avea loc pe 25 aprilie, iar nasii vor fi Diana si Hemi
Incepem si noi pregatirile... Pana acum stam asa: - am rezervat sala si am povestit despre meniu aproximativ, dar nu l-am definitivat - am consultat cateva firme de organizare evenimente si ne-am oprit la una unde vom alege doar filmarea si muzica, urmand ca pozele sa le facem noi si apropiatii nostrii...Voi vorbi zilele viitoare la un studio sa ne primeasca pt 4-5 poze, chiar la venirea de la biserica ca sa facem cateva si in studio cu noi, parintii, nasii...etc... - vreau sa aleg cu Diana invitatiile zilele viitoare si marturiile. (n-am inteles obiceiul cu cruciulitzele de la biserica despre care vobeati...aici n-am vazut asa ceva...trebuie sa o intreb pe Dia ) - am testat o mostra din viitorul tort si am cazut de acord asupra laboratorului unde vom comanda tortul, prajiturile si saleurile.
Cam atat deocamdata...
Doamne, Doamne...abia astept.. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Spor sa ai Bulinutza, ce tece timpul ...... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bulinutza, mult spor la pregatiri! La cum te stiu eu, o sa iasa o perecere super organizata! Tu esti foarte atenta la detalii si te felicit pentru asta! ... Eu nu am avut cruciulite la biserica. Sper sa nu ma insel, cred ca astea sunt niste obiceiuri mai noi, frumoase ce-i drept, dar eu am mers doar pe marturiile de la restaurant ca o mica amintire de la noi. Oricum va puneti voi de acord ce si cum! |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Spor la pregatiri, sa iasa cat mai bine! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Alina mult spor sa aveti! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulinuta mult succes, sigur o sa iasa frumos .Abia atsept poze si impresii de la botezul printesicii voastre..
Si noi vrem sa facem botezul pe 24 iulie in Bucuresti , vrem sa facem si cununia religioasa ca noi nu am facut nunta pana acum deci o sa fie 2 in 1,asa ca acum ar fi cazul.O sa fie ceva intim doar rudele cele mai apropiate la acelasi restaurant unde am botezat-o si pe Karina ,ca este greu daca nu esti acolo sa incepi sa cauti ,sa vezi cu ochii tai cum stau lucrurile. |
|
|