pregatiri, pregatiri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Friday, June 5, 2009 7:41 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce scumpa e micutza! coeur Felicitari pentru toate lucrurile cumparate pentru ea! newclap
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 5, 2009 7:54 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Elena, minunate lucrusoare! Felicitari pentru alegere!
Iar printesa ochioasa e foarte frumoasa!pupici
petro
Scris: Friday, June 5, 2009 8:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Elena, ce ingeras dulce aveti voi acolo!... M-am topit toata love coeur pupici
Anelise
Scris: Friday, June 5, 2009 8:49 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Vai, Elena, cat e de dulce si frumoasa!!! love love love Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, fericita si norocoasa! computerlove Sunt convinsa ca va fi super la botez. newclap

P.S. O intrebare am si eu. scratch Ai zis ceva de prima baita in calitate de moasa. Te referi cumva la prima baita cand ajunge acasa de la spital? Adica nu cea de la botez de a doua zi. oare
Fluturas
Scris: Friday, June 5, 2009 9:28 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
elena,ce frumoasa e nepotica ta si frumoase lucrusoare i-ai cumparat.cred ca ea e ca fetita ta,la cat de frumos vorbesti de ea
ninetem
Scris: Friday, June 5, 2009 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Elena, esti sigura ca nu ai imbracat o papusica, doamne ce dulce e!
Ana
Scris: Friday, June 5, 2009 11:24 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Elena ,cat de sumpica este nepotica talove !!!Doamne Doamne se vede ca o iubesti mult!!coeur coeur
Cat imi doresc si eu o fetita,abia astept ziua cand voi tine si o fetita in brate!!!hearts hearts yes
Mela
Scris: Friday, June 5, 2009 11:45 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
mai,mai,ce printesuca dulce e Stefania coeur computerlove mi se face dor de o fetita ataaaat de mititica angel

Elena,bafta majoreta tinem pumnii sa aiba un botez frumos pupici
kali
Scris: Friday, June 5, 2009 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Doamne, ce printesa dulce si ochioasa!
Elena, sa fie sanatoasa minunea mica! Superbe lucrusoare i-ai luat!
Maria & Mario
Scris: Friday, June 5, 2009 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
E absolut superba micuta ! Si rochita , pe masura ei .... Felicitari, Elena, pentru alegerea facuta ! newclap
S.ELENA
Scris: Saturday, June 6, 2009 12:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Liz wrote:
Vai, Elena, cat e de dulce si frumoasa!!! love love love Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, fericita si norocoasa! computerlove Sunt convinsa ca va fi super la botez. newclap

P.S. O intrebare am si eu. scratch Ai zis ceva de prima baita in calitate de moasa. Te referi cumva la prima baita cand ajunge acasa de la spital? Adica nu cea de la botez de a doua zi. oare

Lizpupici pupici Da, la prima baita facut dupa iesirea din spital; pe la noi (in partile de unde ma "trag" eu - Tismana, prima baie i-o face moasa si ii pune si ursitorile la 3 zile de la nastere (se face de seara o masa cu de toate pe ea si se zice ca noapte vin ursitoarele si se ospateaza si apoi ii ureaza copilului noroc, fericire, iubire, etc.), iar parintii copilului ii da cadou moasei cu aceasta ocazie un prosop, sapun si un material de rochie/fusta, o esarfa (batic).
Noi nu am tinut de "traditia" asta ci doar i-am facut prima baita.

Fetelor va multumesc mult pentru complimente si urari!!! Sunteti foarte dragute!!!iloveyou pupici pupici pupici

Despre rochita ce sa spun: am cautat foarte mult pana sa o iau pe aceasta, am vrut ceva mai deosebit ca model si alta culoare, nu alba (alba e cea cumparata de nasa ei). Mi-a placut foarte mult si modelul acela de pe voalul de deasupra (cruciulitele brodate), am inteles ca este speciala pentru botez si nu doar o rochita eleganta, de petrecere. Am fost incantata de cand am vazut-o, abia asteptam sa ajung cu ea acasa sa o arat alor mei.
Azi am reusit sa-i cumpar si bratarica.
O sa incerc zilele astea sa fac poze si la pantofiori, care sunt minunati si in ton cu rochita (aurii), dar nu am gasit decat nr. 20 si sunt un pic cam marisori....insa pica bine ca ii vor veni in septembrie, cand va avea sora mea nuntapupici computerlove
leut
Scris: Saturday, June 6, 2009 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Elena, ce copil frumos! E atat de dulceeeeeeeeeeee...rochita e nemaipomenita! Felicitari si sa fiti sanatoase!pupici pupici pupici

Noi facem botezul lui Matei pe 12, vinerea viitoare. O sa fie un botez simplu la care o sa fie invitati toti prietenii nostri...fara rude, intre tineri. Am facut invitatiile, am comandat tortul (am inteles ca bucatarul ce-l face e evreu si e unul din fostii bucatari a lui Nea Nicu'sic ). Mi-am cumparat o rochita, care-i asa mulataaaaaaaaa...asta e, n-am gasit altceva. Sper sa nu-mi iasa toate sunculitele ca la alimentara...na, am doua luni de la nastere!sic Lui Iuli i-a placut si asta e tot ce conteaza...
Sper sa iasa bine si Matei sa fie linistit...
Lilly of the valley
Scris: Saturday, June 6, 2009 9:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
leut, sunt sigura ca va fi totul bine ... cu toate emotiile inerente. Tu vei arata senzational, iar ingerasul Matei va fi la inaltime.computerlove computerlove
elena, ce ingeras de nepotica! frumoasa ca si matusica ei!computerlove felicitari pt. alegerea lucrusoarelor!iloveyou
S.ELENA
Scris: Sunday, June 7, 2009 12:10 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Leut, Mariuta pupici pupici

Abia astept sa vad pozici de la botezul lui Mateias!!!!!topai topai
mommy
Scris: Monday, June 8, 2009 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
S.ELENA wrote:
Abia astept sa vad pozici de la botezul lui Mateias!!!!!topai topai

Si eu! bounce

Elena, rochita e supreba, iar nepotica o scumpa! love hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.