Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce scumpa e micutza! Felicitari pentru toate lucrurile cumparate pentru ea! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Elena, minunate lucrusoare! Felicitari pentru alegere! Iar printesa ochioasa e foarte frumoasa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Elena, ce ingeras dulce aveti voi acolo!... M-am topit toata |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Vai, Elena, cat e de dulce si frumoasa!!! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, fericita si norocoasa! Sunt convinsa ca va fi super la botez.
P.S. O intrebare am si eu. Ai zis ceva de prima baita in calitate de moasa. Te referi cumva la prima baita cand ajunge acasa de la spital? Adica nu cea de la botez de a doua zi. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| elena,ce frumoasa e nepotica ta si frumoase lucrusoare i-ai cumparat.cred ca ea e ca fetita ta,la cat de frumos vorbesti de ea |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Elena, esti sigura ca nu ai imbracat o papusica, doamne ce dulce e! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Elena ,cat de sumpica este nepotica ta !!!Doamne Doamne se vede ca o iubesti mult!! Cat imi doresc si eu o fetita,abia astept ziua cand voi tine si o fetita in brate!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mai,mai,ce printesuca dulce e Stefania mi se face dor de o fetita ataaaat de mititica
Elena,bafta tinem pumnii sa aiba un botez frumos |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Doamne, ce printesa dulce si ochioasa! Elena, sa fie sanatoasa minunea mica! Superbe lucrusoare i-ai luat! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E absolut superba micuta ! Si rochita , pe masura ei .... Felicitari, Elena, pentru alegerea facuta ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Liz wrote:Vai, Elena, cat e de dulce si frumoasa!!! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, fericita si norocoasa! Sunt convinsa ca va fi super la botez. P.S. O intrebare am si eu. Ai zis ceva de prima baita in calitate de moasa. Te referi cumva la prima baita cand ajunge acasa de la spital? Adica nu cea de la botez de a doua zi.
Liz Da, la prima baita facut dupa iesirea din spital; pe la noi (in partile de unde ma "trag" eu - Tismana, prima baie i-o face moasa si ii pune si ursitorile la 3 zile de la nastere (se face de seara o masa cu de toate pe ea si se zice ca noapte vin ursitoarele si se ospateaza si apoi ii ureaza copilului noroc, fericire, iubire, etc.), iar parintii copilului ii da cadou moasei cu aceasta ocazie un prosop, sapun si un material de rochie/fusta, o esarfa (batic). Noi nu am tinut de "traditia" asta ci doar i-am facut prima baita.
Fetelor va multumesc mult pentru complimente si urari!!! Sunteti foarte dragute!!!
Despre rochita ce sa spun: am cautat foarte mult pana sa o iau pe aceasta, am vrut ceva mai deosebit ca model si alta culoare, nu alba (alba e cea cumparata de nasa ei). Mi-a placut foarte mult si modelul acela de pe voalul de deasupra (cruciulitele brodate), am inteles ca este speciala pentru botez si nu doar o rochita eleganta, de petrecere. Am fost incantata de cand am vazut-o, abia asteptam sa ajung cu ea acasa sa o arat alor mei. Azi am reusit sa-i cumpar si bratarica. O sa incerc zilele astea sa fac poze si la pantofiori, care sunt minunati si in ton cu rochita (aurii), dar nu am gasit decat nr. 20 si sunt un pic cam marisori....insa pica bine ca ii vor veni in septembrie, cand va avea sora mea nunta |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Elena, ce copil frumos! E atat de dulceeeeeeeeeeee...rochita e nemaipomenita! Felicitari si sa fiti sanatoase!
Noi facem botezul lui Matei pe 12, vinerea viitoare. O sa fie un botez simplu la care o sa fie invitati toti prietenii nostri...fara rude, intre tineri. Am facut invitatiile, am comandat tortul (am inteles ca bucatarul ce-l face e evreu si e unul din fostii bucatari a lui Nea Nicu' ). Mi-am cumparat o rochita, care-i asa mulataaaaaaaaa...asta e, n-am gasit altceva. Sper sa nu-mi iasa toate sunculitele ca la alimentara...na, am doua luni de la nastere! Lui Iuli i-a placut si asta e tot ce conteaza... Sper sa iasa bine si Matei sa fie linistit... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leut, sunt sigura ca va fi totul bine ... cu toate emotiile inerente. Tu vei arata senzational, iar ingerasul Matei va fi la inaltime. elena, ce ingeras de nepotica! frumoasa ca si matusica ei! felicitari pt. alegerea lucrusoarelor!
|
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Leut, Mariuta
Abia astept sa vad pozici de la botezul lui Mateias!!!!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| S.ELENA wrote:Abia astept sa vad pozici de la botezul lui Mateias!!!!! Si eu!
Elena, rochita e supreba, iar nepotica o scumpa! |
|
|