Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, Cris, multumesc frumos! Da, eu ma refeream doar la cele de pe masa si personalizate. La cruciulite de pus in piept la biserica chiar nu m-am gandit, dar o sa am in vedere. Invitatiile si cardurile cred ca o sa le fac aici, in oras. Pupicei! Oana, cum merg pregatirile, burtica dulce? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pai , fac liste de invitati , posibil meniu , ma interesez de muzica ... usor usor , ca nu prea mai am stare la birou , asa ca .....! Restul , dupa ce vine acasa Bursucel ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si eu mai am putin si gata! soseste ziua Andreei! am emotii mari, vreau ca toata lumea sa se simta foarte bine. meniul nu va fi incarcat, dar sper sa fie suficient....ca o cina in oras. m-am gindit ca nu e botez, nu e mot ci doar.....rost de distractie. si totusi........AM EMOTIII!!!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am si eu o intrebare... Cine pune cruciulitele in piept invitatilor la biserica? Daca nu vin toti la biserica, se pun si la restaurant, cum se face la nunta? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote: Am si eu o intrebare... Cine pune cruciulitele in piept invitatilor la biserica? Daca nu vin toti la biserica, se pun si la restaurant, cum se face la nunta?
La noi la botez s-a ocupat moasa (persoana care l-a dus in brate de acasa la biserica (pers tanara, necasatorita, fata). Numai biserica s-au pus, la resto nu. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danamaria wrote:si eu mai am putin si gata! soseste ziua Andreei! am emotii mari, vreau ca toata lumea sa se simta foarte bine. meniul nu va fi incarcat, dar sper sa fie suficient....ca o cina in oras. m-am gindit ca nu e botez, nu e mot ci doar.....rost de distractie. si totusi........AM EMOTIII!!!!
Sunt sigura ca va fi minunat! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dana, sa nu uiti de foto! Si eu sunt sigura ca va fi bine.
Lenus, eu am dat cruciulite tuturor. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor ,ce s-au mai schimbat obiceiuriile,odata nu se dadeau cruciulitze ,dar imi place foarte emotionant si plus de asta ramai cu o amintire.Ufff,parca imi este dor de un botez ca in Romania si nu de monotonia botezului de aici ,nu mai spun ca taierea imprejur!Brrrr. |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| n-am sa uit promit si unde mai puneti ca fotograful va fi......ati ghicit: katyyyy!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| cute_baby_of_mine wrote: Am si eu o intrebare... Cine pune cruciulitele in piept invitatilor la biserica? Daca nu vin toti la biserica, se pun si la restaurant, cum se face la nunta?
La noi cruciulite s-au pus destul de putine la biserica (deoarece nici timpul nu a fost suficient si nici spatiul - au fost cate 6 botezuri odata si la Robert si la Denis), restul fiind puse pe masura ce soseau invitatii, la restaurant. Au pus si nasa, si fiica ei, si moasa (care la noi nu este neaparat persoana tanara, necasatorita) si chiar si eu. Depinde de cine era mai pe faza sau cine nu avea o alta "ocupatie" la momentul respectiv. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ok, am inteles! Multumesc mult! Danamaria, asteptam pozicile cu sarbatorita! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
Eu le-am prins invitatilor in piept la intrarea in biserica, ca tot asistam nefacand nimic (ma rog, faceam poze)...acasa nu am mai pus, ca au fost cam aceleasi persoane...mi-a placut ideea si am adoptat-o, desi am mai fost la cateva botezuri aici si la nici unul nu ne-au pus cruciulite. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Apoape am terminat si eu de facut cumparaturile pentru botezul nepoatei mele; eu ii sunt si moasa, asa ca prima baita eu i-am facut-o, i-am cumparat cadita, samponel si prosop.
Acum pentru botez (caci eu trebuie sa o imbrac si sa o duc la biserica) i-am luat: rochita, palariuta, dres, pantofiori, un puloveras si mai am de luat un body-maieu si niste pampers (in loc de chilotel ), bratarica de aur, pe care merg maine sa o cumpar si ii mai iau si un carucior, pentru ca cel pe care la primit de la cealalta matusa (sora cumnatului meu) este foarte mare, greu, rigid si foarte-foarte greu de manuit, ca sa nu mai spun ca nu incape nici in lift si o cocoseaza pe sora-mea cand trebuie sa iasa afara. Eu am pus ochii pe unul super-dragut, care pe langa faptul ca este mai micut si mai usor de manevrat, are si mult mai multe atuuri decat acesta.
Am sa pun si cateva poze cu printesa, caci am prins-o la o proba
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Superba printesa iar lucrurile cumpararte foarte frumoase! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Cat este de frumoasa printesica |
|
|