pregatiri, pregatiri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, April 29, 2009 10:06 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Kali, Cris, multumesc frumos! computerlove Da, eu ma refeream doar la cele de pe masa si personalizate. La cruciulite de pus in piept la biserica chiar nu m-am gandit, dar o sa am in vedere. Invitatiile si cardurile cred ca o sa le fac aici, in oras. Pupicei! pupici pupici pupici
Oana, cum merg pregatirile, burtica dulce? coeur pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 29, 2009 10:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Pai , fac liste de invitati , posibil meniu , ma interesez de muzica ... usor usor , ca nu prea mai am stare la birou , asa ca .....! Restul , dupa ce vine acasa Bursucel ! hainoroc
danamaria
Scris: Tuesday, May 19, 2009 9:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
si eu mai am putin si gata! soseste ziua Andreei! am emotii mari, vreau ca toata lumea sa se simta foarte bine. meniul nu va fi incarcat, dar sper sa fie suficient....ca o cina in oras. m-am gindit ca nu e botez, nu e mot ci doar.....rost de distractie. si totusi........AM EMOTIII!!!!fool
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, May 21, 2009 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
oare Am si eu o intrebare... Cine pune cruciulitele in piept invitatilor la biserica? Daca nu vin toti la biserica, se pun si la restaurant, cum se face la nunta?
Kiki
Scris: Thursday, May 21, 2009 11:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
cute_baby_of_mine wrote:
oare Am si eu o intrebare... Cine pune cruciulitele in piept invitatilor la biserica? Daca nu vin toti la biserica, se pun si la restaurant, cum se face la nunta?

La noi la botez s-a ocupat moasa (persoana care l-a dus in brate de acasa la biserica (pers tanara, necasatorita, fata). Numai biserica s-au pus, la resto nu.
Kiki
Scris: Thursday, May 21, 2009 11:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danamaria wrote:
si eu mai am putin si gata! soseste ziua Andreei! am emotii mari, vreau ca toata lumea sa se simta foarte bine. meniul nu va fi incarcat, dar sper sa fie suficient....ca o cina in oras. m-am gindit ca nu e botez, nu e mot ci doar.....rost de distractie. si totusi........AM EMOTIII!!!!fool

Sunt sigura ca va fi minunat! firstprize
kali
Scris: Thursday, May 21, 2009 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Dana, sa nu uiti de foto!
Si eu sunt sigura ca va fi bine.

Lenus, eu am dat cruciulite tuturor.
shirel
Scris: Thursday, May 21, 2009 9:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fetelor ,ce s-au mai schimbat obiceiuriile,odata nu se dadeau cruciulitze ,dar imi place foarte emotionant si plus de asta ramai cu o amintire.Ufff,parca imi este dor de un botez ca in Romania si nu de monotonia botezului de aici ,nu mai spun ca taierea imprejur!Brrrr.pale
danamaria
Scris: Thursday, May 21, 2009 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
n-am sa uit promit si unde mai puneti ca fotograful va fi......ati ghicit: katyyyy!!!
S.ELENA
Scris: Friday, May 22, 2009 12:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
cute_baby_of_mine wrote:

La noi cruciulite s-au pus destul de putine la biserica (deoarece nici timpul nu a fost suficient si nici spatiul - au fost cate 6 botezuri odata si la Robert si la Denis), restul fiind puse pe masura ce soseau invitatii, la restaurant.
Au pus si nasa, si fiica ei, si moasa (care la noi nu este neaparat persoana tanara, necasatorita) si chiar si eu.
Depinde de cine era mai pe faza sau cine nu avea o alta "ocupatie" la momentul respectiv.pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Ok, am inteles! Multumesc mult!
Danamaria, asteptam pozicile cu sarbatorita!topai
delfinasa
Scris: Friday, May 22, 2009 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
cute_baby_of_mine wrote:

Eu le-am prins invitatilor in piept la intrarea in biserica, ca tot asistam nefacand nimic (ma rog, faceam poze)...acasa nu am mai pus, ca au fost cam aceleasi persoane...mi-a placut ideea si am adoptat-o, desi am mai fost la cateva botezuri aici si la nici unul nu ne-au pus cruciulite.
S.ELENA
Scris: Friday, June 5, 2009 12:35 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Apoape am terminat si eu de facut cumparaturile pentru botezul nepoatei mele; eu ii sunt si moasa, asa ca prima baita eu i-am facut-o, i-am cumparat cadita, samponel si prosop.

Acum pentru botez (caci eu trebuie sa o imbrac si sa o duc la biserica) i-am luat: rochita, palariuta, dres, pantofiori, un puloveras si mai am de luat un body-maieu si niste pampers (in loc de chilotel sic ), bratarica de aur, pe care merg maine sa o cumpar si ii mai iau si un carucior, pentru ca cel pe care la primit de la cealalta matusa (sora cumnatului meu) este foarte mare, greu, rigid si foarte-foarte greu de manuit, ca sa nu mai spun ca nu incape nici in lift si o cocoseaza pe sora-mea cand trebuie sa iasa afara.
Eu am pus ochii pe unul super-dragut, care pe langa faptul ca este mai micut si mai usor de manevrat, are si mult mai multe atuuri decat acesta.

Am sa pun si cateva poze cu printesa, caci am prins-o la o proba hohot

raly
Scris: Friday, June 5, 2009 6:13 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Superba printesa iar lucrurile cumpararte foarte frumoase!computerlove computerlove computerlove
teea09
Scris: Friday, June 5, 2009 6:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Wow Cat este de frumoasa printesica Wow
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.