Pregatiri pentru scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, September 24, 2016 11:17 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Noi am inceput scoala si gradi de pe 1 septembrie si daca era dupa mine eu nu vroiam sa inceapa deloc.Ce bine era fara alergatura asta dimineatza cu toti in 4 directii.Kali Haha Haha rad ca aici inca sunt obisnuiti cat de cat cu 4 copii dar in Romania sigur esti de coma.Daca ma vedeti dimineatza lasam masina intr-o parcare care este aproape si de scoala si de gradi a lui Shiraz si trebuie sa trecem o strada ma simpt ca o ratza cu puii dupa ea.Big Laugh Big Laugh chiar si asa merg cu Tahel de o mana si cu Shiraz de mana cealalta ele tragandu-ma cand una cand cealalta pe partii!alcool alcool sic Circul de pe lume.
Ce am cumparat anul asta caiete,rechizite ce au avut lipsa,platit si primit cartile de la scoala si binenteles tricouri mai mari lui Eden si adidasi fiindca fiica mea intrece pe toti copii de varsta ei in inaltime si nr la papuci..peste 1.60 si 38 la incaltaminte.alcool Succes in noul an scolar si cat mai putin stress atat scolarilor vostri cat si noua parintilor!!computerlove
AdrianaC
Scris: Sunday, September 25, 2016 8:02 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mult succes Shirel !!!

Ce mare a crescut Eden ! Andrei la aproape 11 ani are numai 1,44 inaltime si 43 kg...
kali
Scris: Monday, September 26, 2016 10:07 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:
Kali Haha Haha rad ca aici inca sunt obisnuiti cat de cat cu 4 copii dar in Romania sigur esti de coma.Daca ma vedeti dimineatza lasam masina intr-o parcare care este aproape si de scoala si de gradi a lui Shiraz si trebuie sa trecem o strada ma simpt ca o ratza cu puii dupa ea.Big Laugh Big Laugh ...

Fix ca o rata ma simt si eu!
Daaaa, ciudatenie in toata regula mai ales ca-s dezghetata, asa, si stii - cred - conceptia generala a romanilor iar eu nu ma incadrez in " tipare ". Probabil ca se mira cum de m-a pacalit barbat-miu.alcool

Chiar maruta, Eden, waw!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.