|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri, acomodare usoara Sarei la gradinita! Pupici micutei viitoare "gradinarese"! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dy, Kiki, multumim de urari!Speram sa fie bine!:018: |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Sara,acomodare cat mai rapida la gradi |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Laura&Alfonso wrote:pregateste-te sufleteste  adevarul ca e scump dar daca stai sa te gandesti si calculezi babi , treiningul oficial al scolii ( acesta il cer peste tot , in foarte putine scoli nu ) pluovere,pantaloni ( de obicei cer tip treining cu elastic fara nasturi sau fermoer)tricouri, haina, incaltaminte ar trebui sa cumperi daca nu ar avea uniforma tot cam la aceeasi suma ajungi, , in cartier am scoli fara uniforma, una nu cere nici babi ( ca daca nu vrei sa il cumperi o camasa de-a lu tati pt ora de pinctura si pt comedor) te pupic acum vom vedea maine,sa vedem ce ne cer si de aici.speram sa fie totul ok sara,acomodare usoara la gradi |

| Multumim pentru urari! Vom vedea ce si cum va fi.... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Sara, acomodare cat mai rapida la gradi!
Speram sa mergem si noi de pe 15 septembrie la gradi. Rux e inscrisa din vara, nu stiu insa daca se poate sa o primeasca mai devreme de implinirea a 3 anisori. Mergem saptamana aceasta sa "negociem" cu directoarea, poate accepta sa ne primeasca mai devreme. |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,daca "negociezi",vorba ta,sigur o primeste si mai devreme. bafta iti doresc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Sara, Rux acomodare usoara la gradinita |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| sami, sper sa iasa bine.
Laura, multumim de urare.  |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sara, mult succes la gradinita! Ruxi, iti dorim sa ai o directoare intelegatoare care sa iti permita si tie sa mergi la gradinita de luni!
Noi am facut o parte din cumparaturi, alta parte vine cadou... Ar mai fi un soi de scutecel (de fapt paturica) din acelasi tip de compozitie ca si Pampers-ul pe care educatoarea l-a cerut. Va fi pus pe sub lenjerie, in caz de "accidente" in timpul somnului de amiaza. Stie cineva despre asa ceva?> Cum se cheama si unde gasesc? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2007 Mesaje: 82
| Paturele Seni se numesc. Dar, atentie, paturele sa cauti, nu scutece pentru adulti/ tampoane Seni. Eu am luat din Carrefour, atunci cand a renuntat fetita la pampers...dar cum nu s-a deschis Carrefour in Piatra-Neamt, mai bine incerci la farmacie. Sau la Kaufland, daca s-a deschis si la voi. Numai bine si zile frumoase la gradi |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Vai fetelor ce mi-au dat lacrimile deja... Si eu care maine vroiam sa merg sa-l inscriu pe Darius in grupa mica de la un an si jumatate Cred ca ma mai gandesc totusi... |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cute_baby_of_mine wrote:Sara, mult succes la gradinita! Ruxi, iti dorim sa ai o directoare intelegatoare care sa iti permita si tie sa mergi la gradinita de luni!
Noi am facut o parte din cumparaturi, alta parte vine cadou... Ar mai fi un soi de scutecel (de fapt paturica) din acelasi tip de compozitie ca si Pampers-ul pe care educatoarea l-a cerut. Va fi pus pe sub lenjerie, in caz de "accidente" in timpul somnului de amiaza. Stie cineva despre asa ceva?> Cum se cheama si unde gasesc?
Si Happy au scutecele din astea, se gasesc si din bumbac cu o musama lipita pe dos. Eu am din bumbac. Teba mai scoate la vanzare.
Succes piticuti si acomodare placuta voua si mamicilor! |
|

| Azi am aflat ca urmeaza sa primesc o listutza cu ceea ce trebuie sa-i cumpar Sarei, pentru gradinitza.
Voi ati primit asa ceva? Ce contine o astfel de lista? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Miri wrote:Azi am aflat ca urmeaza sa primesc o listutza cu ceea ce trebuie sa-i cumpar Sarei, pentru gradinitza.
Voi ati primit asa ceva? Ce contine o astfel de lista? noi am primit-o din iunie, pe listuta veneau cartile, si uniforma, si ca trebuie sa aiba toate hainutele marcate cu numele lui, si un cerc din carton rosu cu numele lui |
|
|