Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fetelor, desi avem lista cu rechizitele necesare pt. scoala si pe websiteul scolii si la magazine, eu sunt in dubiu daca sunt de ajuns doar astea. Uitati-va si voi ce ne cer ei sa cumparam pt. scoala, nu tu creioane, pixuri, rigle, ascutitori, ci baby wipes, servetele de sters nasul si seturi de pungi...Noi avem acasa tot ce trebuie, e pregatita cu de toate.
KINDERGARTEN 1 pr. Fiskars scissors 2 boxes of crayola-Large Crayons 4 4oz. bottles of Elmer’s glue 1 book bag (no wheels, please) 4 marbled composition book (with pages sewn in - not perforated). 1 complete change of clothing in large zip lock bag 2 boxes of baby wipes 1 plastic pencil box 5”x8”(no zippers, please) 2 boxes of tissues 1 box of quart size reclosable bags 1 box of gallon size reclosable bags 1 snack size reclosable bags 1 4 pack dry erase markers 2 folders w/inside bottom pocket 1 chunky eraser
FIRST GRADE 4 4 oz. bottles of Elmer’s glue 1 small school box 4 marbled composition books 2 folder w/inside bottom pockets 2 boxes of crayons (24 max.) 1 pr. Fiskar scissors 10 pack of #2 pencils 2 boxes of tissues 1 box of baby wipes 1 box of Clorox wipes-optional 2 bottles of hand sanitizer (not liquid soap) 1 box of quart or gallon size ziplock bags 1 4 pack dry erase markers
SECOND GRADE 7 marbled composition books 10 #2 pencils 1 pr. sharp Fiskar scissors 1 small school box– no larger than 9x5 4 bottles of Elmer’s glue (not school glue) - no glue sticks 2 folders with two inside pockets 2 box crayons (48 max.) 1 box colored pencils 2 boxes of tissues 1 hand sanitizer-optional 1 black sharpie 1 box baby wipes
THIRD GRADE No spiral notebooks 4 folders with inside pockets 5 #2 pencils and tip erasers 1 school box (standard size, no handles) 1 pair sharp scissors 2 bottles of white glue 2 glue sticks 1 box of 16 crayons or colored pencils 1 ruler (centimeters and inches) 7 marbled composition books 2 boxes of tissues 1 large container of hand sanitizer 1 yellow highlighter 1 set dry-erase markers 1 dry eraser 1 enclosed pencil sharpener 1 box if sandwich bags 1 box of snack size bags
FOURTH GRADE 1 1 inch, 3 ring binders (with pockets) 1 set of dividers 1 pair of scissors 2 red pens 2 pkg. loose leaf notebook paper (wide rule) 1 ruler (centimeters and inches) 2 bottles of glue (glue all, not school glue) or gluesticks 1 pencil box - large enough to hold art supplies 1 box of colored pencils 1 pkg. #2 pencils and pencil tip erasers 6 folders with prongs and pockets 2 highlighters 2 boxes of tissues 1 hand sanitizer 1 enclosed pencil sharpener 3 black composition notebooks 1 pkg. dry erase markers
FIFTH GRADE 1 pkg. colored pencils 1 pair sharp point scissors 1box of crayons 1 package of markers 3 marbled composition books 1 enclosed pencil sharpener 2 bottles of glue 1 zippered bag or small box 2 single subject notebooks 5 folders with prongs and pockets 2 highlighters 3 sharpie markers 2 8 1/2x11 Mead 5-subject notebooks 1 package of dry erase markers 2 boxes of tissues 1 box of quart, gallon, or sandwich size reclosable bags 3 packages of loose leaf paper
OPTIONAL FOR ALL GRADE LEVELS: 1 box of quart size reclosable bags 1 box of gallon size reclosable bags For safety and storage reasons bookbags on wheels are strongly discouraged! These suggested items may be brought on orientation day. PLEASE PUT YOUR CHILD’S NAME ON EVERYTHING YOU SEND TO SCHOOL |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Chiar ca se axeaza pe pungi si servetele umede ... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Vaai, cate lucruri li se cer...Asta mi-a amintit ca eu habar n-am ce ii trebuie Alessandrei - cu exceptia ghiozdanului si a uniformei - si ca ar trebui sa merg pana la scoala sa vad daca au breo lista pregatita pentru mame. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi martea viitoare avem orientation day o ora. Facem iar cunostinta cu invatatoarele, probabil o sa fie deja formate si clasele, le face instructia pe bus, la cafeterie si cu oczia asta am sa ridic problema rechizitelor, ca nu se poate sa cumparam 5 cutii de ziploace si nici un pix. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| delfinasa wrote:Noi martea viitoare avem orientation day o ora. Facem iar cunostinta cu invatatoarele, probabil o sa fie deja formate si clasele, le face instructia pe bus, la cafeterie si cu oczia asta am sa ridic problema rechizitelor, ca nu se poate sa cumparam 5 cutii de ziploace si nici un pix. spor la cumparaturi,Mihaela;incep si eu sa caut peste vreo saptamana,uniforma,camasi,pantaloni am de umblat nu gluma |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Spor la cumparaturi mamici de scolari. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Delfinasa, din cate am vazut eu la tv, in sua nu se prea folosesc pixurile, ci creioanele. Si inca o chestie, de la invatatoarea mea zicere (si atunci nu o credeam, dar acum ii dau dreptate): pixul strica (urateste) scrisul copilului.
Servetele umede am dus si noi, ca fiecare copil tb sa aiba la patutul lui un pachet sa il stearga educatoarea, si ei vor sa fie aduse de parinti sa nu aiba probleme cu alergiile (poate unii sunt alergici la cremele din servetele). La fel si servetelele de nas, poate parintii au preferinte.
Lipiciul trebuie mai mult pt ca ei consuma muuult (la Miruna nu tine 2 sapt tubul cand il prinde, mai mult de jumatate il consuma odata, asa ca trebuie sa restrictionez accesul la el).
Eu aflu in septembrie, cand reincepem gradinita la grupa mare, ce carti sa-i iau (adica ei comanda pt toti si noi platim, dar maxim 20 ron setul). |
|
| Am terminat de cumparat lucrurile absolut necesare pentru prima zi de scoala: uniforma, ghiozdan, penar(echipat cu tot ce-i trebuie), diario si caiete. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu le-am cumparat rechizitele,....mai avem imbracamintea si incaltamintea,ghiozdan lui Bogdan si ce le-o mai cere |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Eu nici nu am inceput inca, dar mi-am rezervat weekend-ul urmator pentru asta... Deocamdata sunt la stadiul de dezmeticire dupa concediu si de pregatit listele de cumparaturi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La stadiul de liste sunt si eu. Plus coborat haine groase din pod si facut inventariere. Probabil ca pe la sfarsitul sapt. voi incepe si eu cumparaturile, desi mare lucru nu cred ca le mai trebuie. |
|
| Imbracamintea si incaltamintea nu o consider pregatire pentru scoala.Iii trebuie oricum si, din fericire, stam foarte bine la acest capitol (cu exceptia cizmelor) |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Imbracamintea si incaltamintea nu o consider pregatire pentru scoala.Iii trebuie oricum si, din fericire, stam foarte bine la acest capitol (cu exceptia cizmelor)
Eu, da.
Asta pentru ca le trebuie o pereche de incaltaminte de schimb la scoala - care ramane in banca forever - + o pereche de adidasi extra pentru sala de sport - ca nu-i lasa cu talpa murdara... ( asta pe langa adidasii din dotare, cu care oricum merg la scoala in ziua cu sportul, pentru ca-i lasa sa vina in trening toata ziua ). ... camasi albe cu maneca lunga/scurta pentru uniforma... ... haine pentru exterior elegante ( pardesiu/palton etc... ), care nu sunt de zi cu zi si care trebuie sa se asorteze cu uniforma... ... ciorapi albi sau negri/colanti, etc... pe care nu stiu daca i-ar purta in alte conditii... ... pantaloni la dunga pentru uniforma - min. 3 perechi... ... treninguri, macar 2 - mai ales lui Eric...
... ei, toate astea le poarta doar la scoala. Ca sa nu mai spun ca si pantofii sunt cel putin o pereche numai pentru scoala - ca daca i-as da la zbantuit, ar fi rosi in varf in 2 secunde.
Hainele in culori neutre ( alb/negru ) nu le iau decat pentru scoala si nu le poarta altfel. In particular sunt mai pretentiosi si mai vesel imbracati. |
|
| Mda, Kali, multe pretentii la scoala voastra.La noi e mai simplu.Te imbraci cu ce vrei, dar deasupra trebuie sa ai uniforma.In ziua in care au educatie fizica, obligatoriu trening + adidasi. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nici noi nu ne am mobilizat la acest capitol!Oricum rechizitele vor fi cumparate la comun,deja am dat un avans... |
|
|