Pregatirea pentru sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Thursday, September 20, 2007 11:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Quote:
Numai sa depistezi alergenii "cei mai agresivi".......NU este regula, doar ca sunt sanse mai mari ca alergiile sa se transmita de la bunic la nepot, decat de la mama/tata la copil.Au facut astia niste studii la care eu nu am participat ca eram prea obosita !

Probabil te referi la alergiile eruptive, cele respiratorii au mecanisme diferite, se manifesta in contact cu alergeni care ajung in organism pe caile respiratorii si se depisteaza prin clasicul test "cu intepaturi"sic Pe de alta parte, "astia" si "astilalti" fac studii si teste cu diferite grade de eroare si in cadrul diferitelor populatii... eu am rezervele mele. Multumim de urarile de sanatate pe care vi le intoarcem inzecit...si daca, copiii nostri alergici vor avea un coeficient de intel ridicat ne urez noua, ca mamici, sa stim ce sa facem cu elras pupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 21, 2007 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:

Probabil te referi la alergiile eruptive, cele respiratorii au mecanisme diferite, se manifesta in contact cu alergeni care ajung in organism pe caile respiratorii si se depisteaza prin clasicul test "cu intepaturi"sic Pe de alta parte, "astia" si "astilalti" fac studii si teste cu diferite grade de eroare si in cadrul diferitelor populatii... eu am rezervele mele. Multumim de urarile de sanatate pe care vi le intoarcem inzecit...si daca, copiii nostri alergici vor avea un coeficient de intel ridicat ne urez noua, ca mamici, sa stim ce sa facem cu elras pupici

Ai dreptate Sousourel, am pierdut din vedere ca pe langa alergiile eruptive mai sunt si cele respiratorii cu care, din fericire, nu ne confruntam.Si atunci multe se skimba, pt ca cele doua forme de alergii au cauze si tratamente diferite.

"Unii" si "altii" intr-adevar, nu poti spune ca sunt de incredere.Unele studii poate ofera mai multa credibilitate, altele mai putina, dar cand vine vprba de tratamentul unei boli care se considera netratabila, sunt receptiva la orice poate contribui benefic la ameliorare.

Apropos de " sa stim ce sa facem cu inteligenta copiilor nostri"...cred ca generatia actuala este o generatie de copii cu un mare potential intelectual, doar ca...nu toti parintii stiu sau nu toti sunt preocupati de fructificarea acestui potential.Probabil ca multi considera ca daca un prescolar este precoce sau sclipitor, asa si va ramane fara pic de antrenament.Eu tot spun ca Matei este un copil normal, cu un grad de inteligenta mediu, zic eu.Acum, nu am cunoscut indeaproape copii sub nivelul lui Matei sau peste nivelul lui.Cred ca la varsta lor nu se poate vorbi decat de normalitate sau retard.Cei precoce cu adevarat cred ca se pot detasa din randul "normalilor" abia mai tarziu, cand criteriile de selectie sunt mai stricte.

Oricum, eu sper din tot sufletul ca alergiile sa treaca si sa le putem da uitarii, ca tare mult ne-au consumat!
sousourel
Scris: Friday, September 21, 2007 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
fdianamaria
Scris: Tuesday, January 1, 2008 8:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
La mine pregatirea pentru urmatoarea sarcina ar fi sa mai slabesc si sa scap de problema cu degetul. Dar cum aceste 2 probleme le am de vreun an si ceva si nu s-a schimbat nimic, ori voi renunta la o noua sarcina ori se va intampla un miracol ras

Articolul citat de Kiki e dragut, dar nu ma incurajeaza deloc sa mai fac un bebe...Adevarata pregatire incepe cand aflii ca esti gravida si iti schimbi total modul de viata si de alimentatie. E minimul pe care orice mamica din lume il poate si trebuie sa-l faca, nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.