Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Isi selecteaza singuri imbracamintea? Se ambitioneaza sa coloreze toata pagina de colorat numai cu roz sau albastru? Trenuletul albastru are prioritate inaintea tuturor jucariilor? Papusa aia cu un ochi cas si cu fata colorata cu pix e cea mai frumoasa? Au deja best friends la gradinita? Sunt fixati pe x si o si vor sa vada de 100 de ori acelasi desen animat? Au crescut, deja stiu ce vor, sunt isteti, ne uimesc in fiecare zi cu cate ceva, dar mai ales sunt perseverenti...uneori pana-n panzele albe...stiti despre cine vorbesc, da? Sa facem deci cunostinta cu preferintele copilului/copiilor vostrii:018: . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| noi santem mici inca (un an si doua luni), dar incepem deja sa ne impunem : nu mai vrem sa tinem de sticla atunci cand papam, trebuie sa tina mami sau tati. Daca nu, lasa sticla jos si se uita la noi, apoi incepe sa planga dar nu mai vrea sa o tina el ! Si mai sant si altele... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cu imbracamintea e uneori.vor sa fie chilotii si sosetele de aceeasi culoare,daca se poate si bluza.karina nu vrea deloc fusta.uneori si la incaltaminte au pretentii papusa preferata avem si noi...cea mai murdara,care nici la spalat nu se mai albeste cu desenele animate...doar donald duck best friend,karina abea a inceput,darius nu are,e genul care ii plac jocurile in grup
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Dav prefera sa se imbrace singur atunci cand te grabesti mai tare: adica dimineata cand plecam de acasa intr-o viteza de nu stii pe ce lume esti, cand il lasa taica-su la gradinita si mai trebuie sa ajunga si bietu' om la munca, etc. Seara cand ne strangem pe acasa il lasam sa isi faca damblaua. Se schimba in haine de casa, dureaza vreo juma' de ora si sunt sui toate de zici ca e prins pe garla, si intr-o ora se schimba in pijamale...iar juma de ora, iar retusuri ca tot prins pe garla zici ca e. Ce imi place in schimb e ca isi impatureste frumos hainele pe care si le da jos si nu le arunca pe unde apuca. Are in schimb boala pe anumite culori. Acum doua seri am pictat cu el si in seara aia era chitit pe rosu. Animale rosii, copaci rosii, masini, trenulete rosii... Dupa ce am scapat de Thomas is Pinocchio la desene, acum e fixat pe Tom si Jerry. Oki, suportam inelul magic al lui Jerry, demolarile lor, alergaturile lor prin toate colturile casei. Slava domnului ca nu imita macar chestia asta. Berst friends sunt Ruxy si Ionut. mereu zice ca trebuie sa le duca ciocolata, daca ii iau o jucarie noua vrea sa o duca la gradi sa le-o arate si lor (sau cere duplicat sa ii dea si lui Ionut sau lui Ruxy...) Mai completam pe parcurs... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Best friends: Otilia, Sabina, Alexandru-Adrian si Tudor. Lover: Mihai, 20 ani, par mov- cred ca asta a atras-o- si tunsoare asimetrica. Din cand in cand se desparte de el si-si mai cauta alt iubit pe la gradi- in special cand o gadila peste limitele impuse de ea. Dar se pare ca dragostea e mare, asa incat se intoarce mereu la el. Dragoste cu nabadai, ce sa-i faci? Amore, amore...
Deseneaza cu pasiune dinozauri si decupeaza cu foarfeca tot ce prinde. Isi doreste absolut toate hainele si incaltamintea mea si ma pune sa-i promit solemn ca i le pastrez.
Papusa preferata: Bebeloi, caruia i s-a deshirat un "oc" (ochi). Da e iubit si asa defect cum e si facem planuri sa-i upgradam ochii cu nasturi.
Are fixatie pe pasta de dinti: cumparam de fiecare data cand mergem la shopping si avem dimineata ritual de alegere.
Avem colectie de melci de plastelina. Vreo 50. Pe care in fiecare seara ii culcam iar dimineata le facem toaleta.
Inventeaza colinde, canta non-stop!
Revin... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Al meu copil are tabieturi ca si un mos iar de preferinte nu mai spun. Deci ( de la capat cu liniutza) - dimineata fie ca e timp fie ca nu deschide TV-ul macar o secunda - la haine e o nebunie ca prefera doar vreo cateva si numai pe alea le-ar imbraca - la gradinitza vrea sa fie mereu si in toate primul(incerc sa il dezvat de asta) - are prieteni si fete si baieti dar are si prieteni buni-doar baieti - nu gusta nimic ce nu ii place cum arata - desene preferate Scooby doo, de cand era micut le vede si inca nu s-a plictisit - cel mai bun ceai e Sprite (evident ca il primeste doar de zile mari) - aaaa si era sa uit ce era mai important are o mare, dar foarte mare pasiune pt masini - de orice fel, de jucarie (are ernorm de multe), sa le vada pe strada pe cele adevarate, sa spuna cel marca sunt, diesel sau pe benzina, a invatat o parte din componente, cand deseneaza ceva obligatoriu trebuie sa fie si o masina in peisaj si nu mai imi vin acum in minte dar mai sunt. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Karina cei mai buni prieteni la gradinita Marti si Gabriela.Printul ei de la gradinita Marc Aliedo. Fun figurinele din colectia Disney cu printi si printese Frumoasa,Aurora,Serena,Filip,Eric,etc in fiecare seara -i alineaza , le vorbeste ,ii cearta, apoi ii culca. Desenul preferat mai nou dupa desenele cu printi si printese este Bob Esponga.Ii place sa deseneze : mami,tati,Karina si mai nou pe bebe.Fixatie pe cereale cu lapte ,este lege in fiecare dimineata.La plimbare cu bicicleta ,neaparat casca pe cap altfel nu urca. La terasa cacaolat il bea nu-l bea mereu cere .Aa si placerea ei mare cand iesim sa ne plimbam ,mereu cere la tati pe umeri sau in brate ,la capitolul acesta sper sa renunte,cand este cu mine nu cere numai cand este tati in zona. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Citesc despre ai vostri sa ma minunez de al meu! Nu avem desene preferate in aceasta perioada! Dar e musai sa fie unul nou, in fiecare seara!!!! Daca nu este si nu este, ne uitam la Baby TV; mai bine asa decat la reluari!!!! Haine preferate nu avem. Tot ce e nou e "fain, mai!" si, drept urmare, ne innoim des! Prieteni buni la gradi... asa cum bate vantul interesului: azi Darius, maine Denis, apoi George. Cam asta e gasca de baieti. Apoi vin fetele, in functie de cum il iubesc ele pe el: azi o iubeste pe Ana Maria, maine nu, ca nu mai doarme langa el. Maine o iubeste pe Giulia, dar poimaine nu, pentru ca l-a zgariat. Urmatoarea pe lista e Sofia, dar a doua zi si ea il necajeste si e parasita! Fetele cuminti nu prezinta interes! Mancare preferata dimineata: Millimia, desert cu branza si dulceata. Ar manca non-stop! E "delicios!" In plus, vrem tot ce apare la reclame! Evident, vrem, ca nu primim! Jucarii... chiar a avut tema la gradinita cu jucaria preferata: nici tatal meu, nici computerul cu Need for speed nu erau disponibili. Asa ca ne-am multumit cu o masinuta cu telecomanda. Marca Mc'Queen, din vremurile in care Fulger era cel mai tare de pe pista, nu fiu-miu, la volanul virtual al unui Bugatti Veyron! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alexandra..."un copil cuminte si talentat" cum ar spune una dintre educatoare... Foarte atenta cand invata ceva nou...pasiunea ei - pictura, desenele, orice legat de astea doua... M-a urmarit cum desenez dupa un obiect si reda foarte bine tot ce vede. Urmarea...ma interesez de un atelier de pictura, sa vedem... Ii place foarte mult sa se imbrace in rochite si fustite si ma omoara, in fiecare dimineata vrea altceva, da' na...e fetita! Are multe prietene la gradi, dar doua sunt preferatele, Bianca si Daria. Mai are un baiat pe care-l adora, un blondin, Octavian! Ii place sa danseze, sa cante...uneori intr-o limba care zice ea e engleza... Jucaria preferata: un ursulet pe care i l-a daruit nasica la botez...doarme numai cu el, de-atata timp! Ii plac foarte mult desenele traduse...Tom si Jery raman totusi preferatele. Imi place tare ca are personalitate...Iuli zice ca seamana cu mine, deeeeeeci, imi creste inima! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Fetita mea are un an si doua luni si ii place foarte mult sa papa singurica. I-am tot dat fructe moi, painica, carnita sau ficatel taiate cubulete sa manance singurica asa ca s-a invatat fetita iar acum de multe ori cand trebuie sa-i dau ceva de papat cu lingurita trebuie mai intai sa-i dau o bucatica de painica sau ceva in mana ca sa deschida gurita ca dealtfel nici gand. Oricum sunt tare mandra de ea si daca papica din ligurita e buna uita repede de ce are in manuta. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Dav, ce vitezoman esti la imbracat !
Alexia, colectie de 50 de melci neascultatori si iubit cu parul mov? Kali, dar la capitotul igiena dentara, fetele noastre se aseamana foarte mult, numai ca a mea are vreo 5 periute de dinti si 2 paste ...si tot nu-i ajung .
Adrian, nu esti singurul care vrea sa fie primul mereu, sa castige mereu la jocuri...mai e una pe-aici care cu greu accepta ca nu poate fi prima mereu, ca participarea face distractia mare, nu faptul ca iese castigatoare.
Tudorel, chiar asa cumintel?...cred ca este o perioada, ca mami trebuie sa se ocupe si de Ioana si esti un fratior intelegator ...dar stai, are o jucarie preferata vie -bunicul !
Finuta Karinuta, si nasica ta face comenzi de mancare la restaurante si nu pune gura...aa, si la fel, nu pleaca fara casca cu bicla . Alexandra, la gradi tinuta trebuie sa fie musai rochita/fustita si sa fie si alta noua zilnic, da?
Sa va spun si de mandra mea? Of course!:018:
Este fixata de luni de zile pe Wall-E si Eva...sunt best friends ai ei si au si un catel-petul lor: "Scrie bear" (un ursulet de la Nestle cu logo pe burtica indescifrabil pt ea, de unde si numele) ...de ziua ei am cheltuit o caruta de bani pe iubitii ei si l-am cautat de-am innebunit pe MO-care fugise sa curete alti robotei -, plus ca dupa ce m-a batut la cap saptamani la rand, i-am facut tort cu ei, tinandu-se de mana, altfel nu se putea...mi-i deseneaza in fiecare zi -dar in fiecare zi!- si mi-ai aduce impachetati ca mail, cadou, mi-i lipeste cu scotch pe pereti, ii pune pe frigi cu magneti, citim povestea (ca are si cartea, ce credeati? a primit-o cadou de ziua ei) daca se poate in fiecare seara...ii deseneaza cu creta pe driveway si pentru orice invitat avem are o surprise! ...vroia sa-i ia si la gradi, la show and tell, bine c-am vazut-o ca ii si vedeam dezmembrati si ea cu ochii cat cepele de plans...si avem saptamanal movie night cu ei online pe Netflix , ca ma bate gandul sa le scriu un mail sa-l scoata naibii de pe instant view ...sa mai zic ca stie sa-si scrie wall-e pe google si se uita la tot ce vede cu el? Stie sa intre si pe youtube, in caz ca nu-i convine ce gaseste...macar pe youtube vede action "mamiii, wall-e danseaza"...si ii aseaza frumos si pe ei la calculator sa se uite la...ei ...ce ma faaaac? Fii-mea nu are papusi, n-o intereseaza deloc, in schimb roboteii astia i-au pus capac...si ei si mie Pffffff, deocamdata mi-am spus un of...o sa mai vina si altele |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| vaiii,deci nu se poate Alexia are un "lover"? asa ii spune ea? mai cat e de dragalasa
Doamne! cat sunt de dulci cu pasiunile lor!
Larisa adora sa deseneze,tocmai a invatat sa faca par lung fetitelor,umple casa si gradinita cu paginile ei,de-aici vine si un fix:trebuie toate pastrate ca amintire sus,in dulap,sa nu ajunga Mihaita la ele si sa le sifoneze. apoi,o iubeste pe Aurora,adica frumoasa adormita dar si pe celelalte papusele ale ei.daca le-ati vedea cum stau de frumos insirate pe canapea in fiecare zi le schimba hainutele,le coafeaza,le pune agrafe mai mari decat capul lor sa mai zic de haine? vrea numai si numai rochite si fustite,ducem adevarate tratative cand e frig si trebuie sa-si ia pantalonasi. haina de alta culoare decat roz?mai greu! in perioada asta altceva in par decat o cordeluta tot roz?nici vorba! cele mai bune prietene:Kayra,Lawana si Wiktoria Rolla iar cei mai buni prieteni:Oli si Oliver. deocamdata nu vrea sa-si aleaga nici un baietel de la gradi pentru cand o sa fie mare
are si Mihaita un fix adevarat:nu ai voie sa te atingi de pantofii lui,singur trebuie sa se incalte si descalte. iar pasiunea lui:masinile si cuburile. masinile nu au voie sa stea decat parcate una in spatele celeilalte iar cuburile sunt speciale pentru construit garaje si sosele.
si amandoi impreuna au alt fix:doi prieteni imaginari:Andreea si Andrei pe care ii suna periodic,ii intreaba de sanatate,le arata jucarelel lor,inventeza povesti cu ei
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai si la noi cat sunt de povestestit. Preferati la desene animate:-pana mai daunazi era inebunita dupa dora acuma este indragostita de Diego! best friends si love:-Singurii Arbel si Shahar plus se da si la tati lor si intreaba mereu de ei! I place sa deseneze ,sa fie doctoritza dar cel mai mult sa danseze si sa cante.Haine preferate nu prea are dar in schimb cu incaltamintea este dezastru ,are o pereche de sandale vai de capul lor deabia astept sa-i ramana mici numai pe alea le vrea plus incaltamintea si cizmele mele,binenteles.O intereseaza foarte tare cum i sta parul si-i place tare sa-i fac tot felul de coafuri noi si ciudate,se parfumeaza de cateva ori pe zi si totul in jurul ei trebuie sa fie foarte curat .I place foarte mult fotbalul si vizioneaza impreuna cu mine toate meciurile(nu mai spun de Oshry) Sunt sigura ca am sa revin cu nautati!
Oshry foarte sociabil se imprieteneste cu baietii mai mari,nu-i plac copii mici la care se uita cu dispret .Desene animate nu pot sa spun ca-l intereseaza in mod special in schimb i place sa vada programul de muzuca orientala si sa danseze cu mainele pe sus.Cum spuneam i place fotbalul si poate sa se joace ore intregi cu o minge. Mai revin cu nautati pe parcurs! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maine detaliez preferintele noastre liste si listute |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Alessandra este foarte feminina.Decisa ca pantalonul nu este pentru fetite , vrea sa fie eleganta intotdeuna, preocupata daca se potriveste sau nu , ce culoare cu ce culoare merge si sa nu o arate prea grasa ...ea care e pielea si oasele are grija grasimii. Se imbraca mult in rochite si fustite.Iarna prefera cizmele inalte pana sub genunchi ca sa fie ca mami.Cand totusi o convingem sa-si puna un pantalon, fuge repede la oglinda sa vada daca nu are fundul mare - oare la cine o fi vazut?
Una din activitatile preferate este desenatul.Daca as lasa-o toata ziua sa deseneze nici mancare nu-i trebuie. Ii place sase joace si cu papusile , mai ales cele tip Barbie.Ori de cate ori vede o papusa noua, si-o doreste , asa ca a ajuns sa aiba un numar impresionant de papusi.De fiecare data cand cere o papusa noua ii spun ca nu mai are nevoie de altele, dar cateodata mai cedez si asa colectia se mareste.Ii place sa le imbrace si sa le dezbrace, sa le afca baie si sa le pieptene, sa creeze mici scenete in care papusile isi joaca fiecare rolul sau.Ea vorbeste pentru fiecare pausa cu vocea schimbata, le pune sa danseze si cateodata sa se sarute (printul cu printesa)
Prietenle cela mai bune sunt Martina, Sophia si Alessia.Dintre baieti preferatii sunt Vittorio, Alessandro si Luca.Luca i-a propus sa devena fidanzata lui (prietena , logodnica) , dar ea a refuzat pentru ca nu vrea "batai de cap" Un alt bun prieten este Robert, de 8 ani.Se inteleg perfect si se joaca foarte frumos impreuna, mai ales ca Ale face ce vrea din el.
Desenele animate preferate sunt cele cu printese si cele cu Barbie, dar urmareste cu placere cam tot ce inseamna desen animat. |
|
|