Preferinte copilaresti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Sunday, October 25, 2009 4:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Delfinasa...si noi avem toate personajele din Wall-E ...i-am luat de Craciunul trecut! I-a desenat, normal, si ea! I-a trecut, da' tot ii tine pe birou! Oricum, sunt si preferatii mei, na!ras
delfinasa
Scris: Wednesday, November 25, 2009 4:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Anuntam cu osanale primul "crush" majoreta! Luke este numele lui si este best friend pentru ca "he loves me si ne jucam de-a puppies frumos"alcool...Ms. Lisa spune ca stam unul in sufletul celuilaltras la orice activitate, ne tinem de mana, cand plecam de la gradi primim hug de la el si kiss si a doua zi iar avem ochi numai pentru el si el pentru minecoeur...suntem primul "cuplu" din clasa si doamnele sunt tare entuziasmate de noi doi: Rina and Luke :026:ras.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, November 25, 2009 5:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
sarbatoare sarbatoare
Rina , era de asteptat sa faci ravagii pe-acolo ! felicitari pentru cucerire ! Love is in the air ! floare3 bis
marivic
Scris: Friday, January 1, 2010 6:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Preferinte,preferinte,....toti au ,dar unde mai pui ca si noua parintilor ne-ar place sa le luam ce isi doresc si sa fie fericiti.De exemplu,Victor a strans bani cu colindul,cu Steaua si cu Sorcova,si acum mi-a spus ca vrea sa-i cumpar,role.Bineinteles el nu cunoaste diferenta intre cele in linie si cele cu 4 roti.As vrea sa-i cumpar din cele cu 4 roti si nu gasesc decat pana in 5 ani,Stiti cumva de unde as putea sa-i cumpar cu 4 roti ,pt.6 ani?am cautat si pe net,dar nu am gasit,decat cu roti in linie.uff uff uff
La piciorus el poarta 29-30,stiti cu cat ar trebui sa fie mai mari?Ma refer la cele care ati luat la copii,....pupici computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.