Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Delfinasa...si noi avem toate personajele din Wall-E ...i-am luat de Craciunul trecut! I-a desenat, normal, si ea! I-a trecut, da' tot ii tine pe birou! Oricum, sunt si preferatii mei, na! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Anuntam cu osanale primul "crush" ! Luke este numele lui si este best friend pentru ca "he loves me si ne jucam de-a puppies frumos" ...Ms. Lisa spune ca stam unul in sufletul celuilalt la orice activitate, ne tinem de mana, cand plecam de la gradi primim hug de la el si kiss si a doua zi iar avem ochi numai pentru el si el pentru mine ...suntem primul "cuplu" din clasa si doamnele sunt tare entuziasmate de noi doi: Rina and Luke :026: . |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Preferinte,preferinte,....toti au ,dar unde mai pui ca si noua parintilor ne-ar place sa le luam ce isi doresc si sa fie fericiti.De exemplu,Victor a strans bani cu colindul,cu Steaua si cu Sorcova,si acum mi-a spus ca vrea sa-i cumpar,role.Bineinteles el nu cunoaste diferenta intre cele in linie si cele cu 4 roti.As vrea sa-i cumpar din cele cu 4 roti si nu gasesc decat pana in 5 ani,Stiti cumva de unde as putea sa-i cumpar cu 4 roti ,pt.6 ani?am cautat si pe net,dar nu am gasit,decat cu roti in linie. La piciorus el poarta 29-30,stiti cu cat ar trebui sa fie mai mari?Ma refer la cele care ati luat la copii,.... |