preconceptie - dupa cat timp pot face un test de sarcina ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alisa
Scris: Wednesday, June 13, 2007 10:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna! Am si eu o intrebare?
Am fost la un control ginecologic si mi s-a zis ca am uterul cazut in spate...inca nu am aflat ceva concret in legatura cu acest caz....dar este grav?
Vreau sa fac un copil si sa stiu dinnainte mai bine

salut uff

alisa attached the following image(s):
070605_153410.jpg

MNiko
Scris: Wednesday, June 13, 2007 10:59 AM

Alisa, bine ai venit.
Cred ca e vorba de uter retrovers. Probleme nu sunt, decat ca s-a observat ca femeile care au uter retrovers raman insarcinate mai greu si de obicei o singura data. Nu e o regula. Cunosc cazuri care au cel putin 2 sarcini cu uter retrovers.
In functie de cum se dezvolta sarcina exista sau nu un risc la nasterea normala, dar asta numai medicul ginecolog iti poate spune daca e sau nu.
anka78
Scris: Saturday, June 16, 2007 1:05 PM

Buna fetelor din nou!
Nu am vesti inca despre BB pt ca abia marti merg la echo si o sa intreb pe dl doct toate kestiile; dar vreau sa va intreb ce poate fi ca de vreo doua zile ma tot doare ba in stanga , ba in dreapta.....(ca si cum ar fi ovarele inainte de menstruatie)....este ceva grav?...oare ce e?
Inca o intrebare, ce se poate intampla in urma unui contact sexual?...pt ca , drept sa va spus, mi-e cam frica sa am contact sexual, kiar daca dorinta este mare.....ma abtin sa nu cumva sa deranjez pe BB sau.....pt ce s-ar putea intampla! Stiti daca e ceva in neregula cu asta?....sa-mi spuneti si mie va rog; stiu ca e cam intim ce va spun, dar....nu stiu pe cine sa intreb (pe mama in nici un caz)ras
Va pup si va multumesc!
Numai bine si multa sanatate!dance
MNiko
Scris: Saturday, June 16, 2007 2:42 PM

anka78 wrote:
Buna fetelor din nou!
Nu am vesti inca despre BB pt ca abia marti merg la echo si o sa intreb pe dl doct toate kestiile; dar vreau sa va intreb ce poate fi ca de vreo doua zile ma tot doare ba in stanga , ba in dreapta.....(ca si cum ar fi ovarele inainte de menstruatie)....este ceva grav?...oare ce e?
Inca o intrebare, ce se poate intampla in urma unui contact sexual?...pt ca , drept sa va spus, mi-e cam frica sa am contact sexual, kiar daca dorinta este mare.....ma abtin sa nu cumva sa deranjez pe BB sau.....pt ce s-ar putea intampla! Stiti daca e ceva in neregula cu asta?....sa-mi spuneti si mie va rog; stiu ca e cam intim ce va spun, dar....nu stiu pe cine sa intreb (pe mama in nici un caz)ras
Va pup si va multumesc!
Numai bine si multa sanatate!dance

N-am retinut exact cate saptamani de sarcina ai(pune si tu un ticker ca sa stimsic ), dar stiu ca e la inceput. Organismult tau momentan nu este inca "pregatit" pt sarcina, adica nu "stie" inca acest lucru. Deci si uterul tau la fel. Reactia lui normala este de a se contracta sa elimine "intrusul" asa cam cum se intampla la menstruatie. Nu e nimic grav, dar te sfatuiesc sa nu faci eforturi prea mari pana mergi la consultatie. Neaparat sa spui doctorului de aceste dureri. O sa-ti prescrie niste calmante(scobutil) pe care trebuie sa le ei pt a stopa contractiile uterului. Cand va mai creste putin sarcina o sa dispara aceste dureri deoarece uterul se va obisnui cu noua stare(aceea de "gravid"). Or sa apara alte dureri datorate cresterii in volum a uterului si vei invata sa le deosebesti.
Referitor la a doua intrebare...si mie mi-a fost frica si am un sot extrardinar care mi-a inteles frica fara sa i-o spun eu, asa ca am putut coopera. Nu pot sa-ti spun decat sa asculti de sfatul medicului si in aceasta problema.

PS: Acum ca astepti un bebe n-ai vrea te rog sa pui intrebarile cu nelamuririle tale si vestile despre evolutie in forumul despre Sarcina. Asta ca sa lasam acest subiect pentru preconceptie.
anka78
Scris: Sunday, June 17, 2007 8:50 AM

Buna Niko,
Mersi pentru sfaturi si pt recomandari!
Scriam aici pt ca aici am inceput sa scriu de prima data,dar o sa scriu in partea cealalta.
Mersi mult!
Va pup si numai bine!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.