Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alisa, bine ai venit. Cred ca e vorba de uter retrovers. Probleme nu sunt, decat ca s-a observat ca femeile care au uter retrovers raman insarcinate mai greu si de obicei o singura data. Nu e o regula. Cunosc cazuri care au cel putin 2 sarcini cu uter retrovers. In functie de cum se dezvolta sarcina exista sau nu un risc la nasterea normala, dar asta numai medicul ginecolog iti poate spune daca e sau nu. |
| Buna fetelor din nou! Nu am vesti inca despre BB pt ca abia marti merg la echo si o sa intreb pe dl doct toate kestiile; dar vreau sa va intreb ce poate fi ca de vreo doua zile ma tot doare ba in stanga , ba in dreapta.....(ca si cum ar fi ovarele inainte de menstruatie)....este ceva grav?...oare ce e? Inca o intrebare, ce se poate intampla in urma unui contact sexual?...pt ca , drept sa va spus, mi-e cam frica sa am contact sexual, kiar daca dorinta este mare.....ma abtin sa nu cumva sa deranjez pe BB sau.....pt ce s-ar putea intampla! Stiti daca e ceva in neregula cu asta?....sa-mi spuneti si mie va rog; stiu ca e cam intim ce va spun, dar....nu stiu pe cine sa intreb (pe mama in nici un caz) Va pup si va multumesc! Numai bine si multa sanatate! |
| anka78 wrote:Buna fetelor din nou! Nu am vesti inca despre BB pt ca abia marti merg la echo si o sa intreb pe dl doct toate kestiile; dar vreau sa va intreb ce poate fi ca de vreo doua zile ma tot doare ba in stanga , ba in dreapta.....(ca si cum ar fi ovarele inainte de menstruatie)....este ceva grav?...oare ce e? Inca o intrebare, ce se poate intampla in urma unui contact sexual?...pt ca , drept sa va spus, mi-e cam frica sa am contact sexual, kiar daca dorinta este mare.....ma abtin sa nu cumva sa deranjez pe BB sau.....pt ce s-ar putea intampla! Stiti daca e ceva in neregula cu asta?....sa-mi spuneti si mie va rog; stiu ca e cam intim ce va spun, dar....nu stiu pe cine sa intreb (pe mama in nici un caz) Va pup si va multumesc! Numai bine si multa sanatate! N-am retinut exact cate saptamani de sarcina ai(pune si tu un ticker ca sa stim ), dar stiu ca e la inceput. Organismult tau momentan nu este inca "pregatit" pt sarcina, adica nu "stie" inca acest lucru. Deci si uterul tau la fel. Reactia lui normala este de a se contracta sa elimine "intrusul" asa cam cum se intampla la menstruatie. Nu e nimic grav, dar te sfatuiesc sa nu faci eforturi prea mari pana mergi la consultatie. Neaparat sa spui doctorului de aceste dureri. O sa-ti prescrie niste calmante(scobutil) pe care trebuie sa le ei pt a stopa contractiile uterului. Cand va mai creste putin sarcina o sa dispara aceste dureri deoarece uterul se va obisnui cu noua stare(aceea de "gravid"). Or sa apara alte dureri datorate cresterii in volum a uterului si vei invata sa le deosebesti. Referitor la a doua intrebare...si mie mi-a fost frica si am un sot extrardinar care mi-a inteles frica fara sa i-o spun eu, asa ca am putut coopera. Nu pot sa-ti spun decat sa asculti de sfatul medicului si in aceasta problema.
PS: Acum ca astepti un bebe n-ai vrea te rog sa pui intrebarile cu nelamuririle tale si vestile despre evolutie in forumul despre Sarcina. Asta ca sa lasam acest subiect pentru preconceptie. |