Prea mult lapte pe zi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, September 28, 2006 7:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, haideti sa continuam discutia despre lapte la categoria potrivita de varsta. Aici ne aflam la copiii de gradinita si de scoala ras
bereea
Scris: Wednesday, August 19, 2009 10:43 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
O fi domnisoara mea in ultimul an de gradinita, dar la lapte tot n-a renuntat.500 ml pe zi ai ei sunt.si , de cateva zile, a descoperit laptele de capra.Cere tot timpul, ii place la nebunie.O fi chiar asa de bun, ca eu n-am curajul sa-l gust.Stiu ca e mai recomandat decat cel de vaca si daca tot ii place ...pofta buna.
Ana
Scris: Wednesday, August 19, 2009 10:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
bereea wrote:
O fi domnisoara mea in ultimul an de gradinita, dar la lapte tot n-a renuntat.500 ml pe zi ai ei sunt.si , de cateva zile, a descoperit laptele de capra.Cere tot timpul, ii place la nebunie.O fi chiar asa de bun, ca eu n-am curajul sa-l gust.Stiu ca e mai recomandat decat cel de vaca si daca tot ii place ...pofta buna.
Felicitari Alessandra!!!newclap newclap newclap
Lilly of the valley
Scris: Thursday, August 20, 2009 9:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
bereea wrote:

e f. gras, dar e mult mai gustos.
Am consumat si noi in concediul de la munte. Am stat la o pensiune agro.
bereea
Scris: Thursday, August 20, 2009 11:38 AM
Nivel

Eu il cumpar dinmagazin, nu am din alta parte de unde sa-l iau.Tocmai pentru ca e gras, nu-i dau chiar cat vrea ea , ca n-as vrea sa am surprize si sa se ingrase.Vreo 300 ml pe zi.
monique
Scris: Thursday, August 20, 2009 12:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Nu dati cu rosii in noi! Alex consuma si acum lapte de ursuleti zice ea, adica nestle 2+ la cutie, si bea cam 4-5 cani pe zi. Pe care le savureaza cu paiul, si ii pun si un strop de nesquiq in el. este innebunita (mai degraba zic eu ca e ca un ritual pt ea). In afara de asta, orezul cu lapte sau alte combinatii i le fac cu lapte de vaca de la tara, si din cand in cand imi mai fura cutia mea cu Zuzu 3,5% grasime.
Alessandra, bravo, scumpico! Sa bei laptic sa cresti mare si puternica!
bereea
Scris: Thursday, August 20, 2009 12:45 PM
Nivel

Bravo si pentru Alex.De ce sa dam cu rosii, e normal ca copiii nostri sa bea lapte , nu?
Ale bea seara laptele cu biberonul, m-a rugat sa nu-i iau placerea aceasta.In Italia multi copii beau laptele cu biberonul pana merg la scoala si chiar dupa si nu este considerata o rusine.
KRYS85
Scris: Thursday, August 20, 2009 1:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu sunt deacord cu laptele,este bun contine si calciu de ce sa nu le dam?Daniel are aproape 4 ani si dimineata acum ca e in vacanta imi cere lapte iar in rest in fiecare seara are si el 0 sticla pregatita,la fae si Andrei care imi bea o sticla seara pana nu se culca+inca una se trezeste peste noapte cand i sete si bea cealalta sticla de lapte.Asa ca parerea mea este sa nu dezobijnuim copii de lapte!!!!
pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Azi la gradinita discutie cu o mamica obeza cu un copilas de 3 ani supraponderal(sa nu zic obez).

Din una-alta ajungem la greutatea baietelului -si raman stupefiata ca bea 5 biberoane de lapte pe zi si mananca in special cartofi fierti,banane si bea suc Tedi ca e natural si bun!plans plans
Si i-am zis franc parerea mea ca a transformat copilul intr-un viitor obez ca si ea si o va condamna ca la supra-alimentat(asta-i un rezumat al discutiei).
Si aflu cu stupoare ca mai are un baietel acasa de 1,5ani la fel de gras si cu aceeasi alimentatie de groaza.
In fine am discutat vreo 30min pe tema alimentatiei copiilor -saraca era constienta ca greseste ,dar nu are puterea sa schimbe ca vrea copilul si plange si decat sa-i expilce sau sa-l refuze face ce zice copilasul.banghead banghead
bulinutza
Scris: Wednesday, May 4, 2011 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Offfff....Doamne!!!banghead banghead banghead banghead
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, May 4, 2011 3:29 PM
Nivel

Din pacate,sunt foarte multi parinti care gresesc.....pana nu-i dai copilului ,el nu stie sa-ti ceara uff ,daca asa l-ai invatat asa il aibanghead !
Nici eu nu-s perfecta,dar incerc,pe cat posibil sa primeasca de toate(ce stiu ca e bun,bineanteles).....lapte mai bea si a mea,cam 700 de ml pe zi,in doua reprize(inainte de somnul de amiaza si de cel de seara)....nu stiu daca e bine sau nu uff,dar nu vrea nicicum sa renunte la laptic....
oanamaria
Scris: Wednesday, May 4, 2011 3:37 PM
Nivel

Eu am adus in discutie pentru ca este un caz special copilul fiind obez .
Asa daca e ok poate sa bea si 2l pe zi daca-i place si nu sunt alte probleme.
Hei!Eu sunt foarte departe de a fii perfecta ,dar nici tampita si inconstienta nu sunt.
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, May 4, 2011 3:42 PM
Nivel

Oana,te-am suparat cu ceva?uff .....eu spuneam de Ariana mea,ca bea cam multisor si ea...dar atat timp cat arata foarte bine si cat imi mananca 3 mese solide,nu in cantitati enorme(si incerc sa nu-i lipseasca nimic din ce stiu ca are nevoie zilnic si nu o las sa manance prostii,gen cartofi prajiti,dulciuri etc) ,pe mine nu ma deranjeaza ras !
Sper ca nu te-a deranjat comentariul meu sorry !
oanamaria
Scris: Wednesday, May 4, 2011 3:45 PM
Nivel

Eiii!Eu comentam cazul expus de mine mai sus .
Tocmai asta am si zis referitor la tine ca e ok sa bea cat vrea daca nu sunt alte probleme.
Absolut deloc nu m-a deranjat ce ai spus tu ca nu avea de ce sau cum.computerlove
In scris uneori se lasa loc de interpretare din pacate.

Si Stefan bea laptic dimineta cate 150ml si ii face placere si o sa-i dau cat o sa-l vrea .Seara nu mai bea de luni bune ,nu a mai vrut si nu am insistat-nu i-am mai dat si gata.
ingerash
Scris: Wednesday, May 4, 2011 4:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Parerea mea,laptele nu ingrasa,copii beau de ani de zile,zilnic 1 litru amandoi.Noua nu ne ajunge la toata familia 2,5 litri lapte.Cat eram mica la bunici mancam mai toata ziua lapte dulce,acru sau cu taitei si eram o schiloadahohot ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.