58 kg ultimele doua le-am dat fara sa simt, mananc suficient numai ca evit carbohidratii. Inca un pic si ajung la greutatea de dinainte de a avea copiii. Se poate prin schimbarea stilului de viata si exercitii.
|
Am ajuns la greutatea pe care am vrut sa o ating atatia ani: 60 kg. Acum sa o mentin daca nu cumva o sa dau mai mult de atat. Nu simt ca am dat jos deloc, vad numai pe haine. Nu am ameteli, nu am hipoglicemie, nimic.
|
63...dar luna mai am cam cheat in fiecare zi dar am pastrat sala. Buba e ca tot timpul am cate ceva prin casa pentru copii si aia e ispita. Mai am un pic si ajung la 60, apoi mentinere. Am incercat tot felul de diete si pana nu am mers la sala nu a tinut nici una. Daca nu am duc la sala cateva zile deja corpul imi cere sa ma duc, eliberarea endorfinelor....??
|
Au dat schimbarile in mine anul asta, mai mult pentru faptul ca sa fac totul impreuna cu copiii caci si asa timpul mi-e stramtorat. Deci anul asta: invatat mers pe patine, invatat mers pe bicicleta si invatat sa innot ( partea asta e mai dificila trebuie sa imi inving frica de apa). Primele doua sunt deja facute, ramas ultima. Deci pentru mine e perioada schimbarilor
|
A venit si aici primavara!!!!
|
Kali, corect! Copiii sunt singurul lucru pe care nu il regret nici macar o miime de secunda . Sunt ceea ce sunt datorita experientelor, asa cum ai spus si tu. Numai cand esti singura dintr-o relatie si familie care se zbate si munceste pana pica jos, atunci ai second thoughts. (si nu numai)
|
Pozitiva ca intotdeauna, Shirel!
|
Mi-as spune: Praslea draga, vezi-ti de viata ta ca omul de langa tine numai lui isi duce grija. Urmeaza-ti visurile si fugi mancand pamantul de langa el caci nu o sa se imbunatateasca lucrurile ci din contra! Dar niciodata nu e prea tarziu.
|
Fac si eu prezenta aici, nici nu mai tin minte de cand nu am mai intrat. S-au schimbat multe in viata mea si o sa mai fie si alte schimbari. Dar toate bune si frumoase, copiii cresc frumos si ii vad cum se maturizeaza pe zi ce trece. Va imbratisez cu drag fetelor, un weekend placut
|
Am reusit sa incep sa dau jos si sunt mandra desi este intr-o perioada foarte stresanta pentru mine. De la 75 kg la Craciun am ajuns la 64 acum, idealul meu e sa ajung la 60. Sala, nu mancat seara si scos painea si dulciurile din alimentatie "Cheating"day e duminica. Spor la slabit fetelor! ?
|