Prajituri, placinte, tarte...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
yaya
Scris: Friday, April 15, 2011 9:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
Mesaje: 718
aseara am facut indieneyes


yaya attached the following image(s):
img_0175.jpgimg_0176.jpg

oanamaria
Scris: Friday, April 15, 2011 10:44 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Yaya ce priceputa esti la prajiturit si nu numai!computerlove
Ana
Scris: Friday, April 15, 2011 10:45 AM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Cand am vazut ca a postat Yaya m-am gandit eu ca iarasi voi saliva pe aiciras si asa este,hai pune si reteta te rugam frumospupici
bereea
Scris: Friday, April 15, 2011 11:06 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22800
essen essen Yaya,
mariana71
Scris: Friday, April 15, 2011 11:06 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Mesaje: 5442
Yaya ce bine aratalove love .
Indieneeeeangel ,imi amimtesc de anii de liceu angel .
flori1972
Scris: Friday, April 15, 2011 11:09 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
Mesaje: 7636
yaya,ne dai gata cu preparatele tale love newclap newclap

are cineva reteta buna de prajitura SUMEGHI?????va rog sa mi-o dati si mie pupici
yaya
Scris: Friday, April 15, 2011 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
Mesaje: 718
Oanamaria pupici ,Anabella pupici m-ai facut sa rad.Floripupici Bereea pupici Marianapupici

Reteta este dupa net,e prima data cand le fac ,au iesit superdance


INDIENE

5 oua,125gr faina,100gr zahar,esenta de vanilie.
SIROP
400ml apa,250gr zahar,esenta de vanilie.
GLAZURA
8 linguri zahar pudra,4 linguri cacao buna ,50gr unt.
UMPLUTURA
frisca(eu am facut frisca din smantana este mai gustoasa)


Se separa albusul de galbenus, albusul se bate cu mixerul ca pentru bezea,galbenusul se bate cu zaharul si esenta.Se adauga albusul peste galbenusuri amestecand incet cu o lingura de lemn.Faina se pune in ploaie,si se amesteca incet sa nu se lase.Se ung formele cu grasime si se pune aluatul .Dupa ce se racesc se taie la jumatate se insiropeaza (capacul se insiropeaza mai putin )se pune frisca si se glazureaza capacul.Daca aveti intrebari sunt aicipupici
Ana
Scris: Friday, April 15, 2011 2:03 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Sigur am s-o fac si euhearts
multumim de retetacomputerlove
raly
Scris: Friday, April 15, 2011 2:50 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mesaje: 25891
Yaya,ce bine arata!newclap newclap
yaya
Scris: Friday, April 15, 2011 5:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
Mesaje: 718
Anabella computerlove
Raly multumesc.
oanamaria
Scris: Friday, April 15, 2011 6:26 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Kg mele in plus nu-mi permit sa fac astefel de prajituri.sorry
alexandrabogdan
Scris: Monday, April 25, 2011 10:13 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Mesaje: 3770

prajitura mea "deliciu" facuta prima data acum de Pasti




ornata de manutza measic




sectiune


oanamaria
Scris: Monday, April 25, 2011 10:23 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Super delicioasa!Alexandra arata bestial!newclap
alexandrabogdan
Scris: Monday, April 25, 2011 10:26 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Mesaje: 3770
oanamaria wrote:
Super delicioasa!Alexandra arata bestial!newclap


multumesc
mirela74chris
Scris: Thursday, April 28, 2011 7:10 PM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mesaje: 8601
Ce bine arata!bravo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.