Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| bereea wrote:Flori, tu crezi ca poti posta niste fotografii cu o prajitura asa apetisanta fara sa pui si reteta?
pun reteta imediat pe cat e de simpla pe atat de buna se face un piscot din 5 oua
crema: un pachet de unt se freaca cu 150 gr zahar se adauga 250 gr nuca macinata ,150 gr biscuiti macinati ,1 lingura cacao, esenta de rom si lapte cat cuprinde ca sa iasa o crema obisnuita peste ia se pune glazura sau uneori eu pun un strat generos de nuca
POFTA BUNA
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| alexandrabogdan wrote:katrina pt coronita o reteta se poate?te rogggg...ca tare mi-a plouat in gura cand am vazut-o Nu e o reteta complicata. E reteta de pandispan doar ca pun cacao si rom in compozitie . Eu am folosit pt. o portie 7 oua, 7 linguri de zahar , 2 linguri ulei, 5 linguri faina si 2 linguri cacao.Pentru glazura :3 linguri amidon alimentar ,6 linguri zahar pudra, 2 linguri cacao,toate amestecate si turnate peste prajitura.Ca decor poti folosi orice:miez de nuca macinat ,bombonele,cocos,fulgi de cacao ... |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Aseara am facut si eu o prajitura , "Rudi", e delicioasa. myha84 attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La cum arata,ma gandesc ca e si delicioasa! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Cine m-a pus oare sa intru pe aici mama- mama ce bunatati Numai harnicute, eu ma fac mica de tot ca in ultima vreme n-am mai prestat nimic dulce, dar notez retete si ma apuc de treaba. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce delicii!Bravo fetele! |
|
| myha arata bine prajiturica ta |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| myha84 wrote:Aseara am facut si eu o prajitura , "Rudi", e delicioasa. E delicioasa intr-adevar! Eu am facut in loc de pasca cu branza de sarbatori. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce bine arata Myha |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Sa ma laud si eu pe aici cu briosele mele. Ca doar de aici am luat reteta.
La cat de bune au fost n-au mai apucat si crema. |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ce apetisante arata ! |
|
| iuli arataa super ,miai dat o idee |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Iuli wrote:Sa ma laud si eu pe aici cu briosele mele. Ca doar de aici am luat reteta. La cat de bune au fost n-au mai apucat si crema. si mie mi-ai dat o idee,unde e reteta???la ce pagina? |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am avut in weekend briose cu ciocolata si fursecuri cu unt - astea sunt foarte usor de facut si ies delicioase. S-au mancat inainte sa reusesc sa fac poze, dar data viitoare promit sa le pozez macar cu telefonul.
Iuliana, faina improvizatia cu hartie de copt. Eu am hartie in forma de briosa, de la magazin, dar nu gasesc mereu. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Iuli ce bine arata briosele, de cand ma pregatesc si eu sa fac dar ot uit sa imi cumpar forme. |
|
|