
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce bunatati pe aici!! |
|

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si Panna Cotta mea de astazi cu dulceata de afine. S-a mancat rapid, rapid!
|
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Crec si eu la cat de bine arata! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Anelise e minunata! O reteta ai?Ca vreau una care sa iasa garantat.Si ce ai postat tu a fost mereu la inaltime.
Sorry de confuzie.Nici nu m-am uitat la nume. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise Ce reteta ai folosit ? |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| mirela74chris wrote:Bereea e minunata!  O reteta ai?Ca vreau una care sa iasa garantat.Si ce ai postat tu a fost mereu la inaltime.
Mirela, cred ca te referi la Anelise
Liz, e super...vrem reteta! |
|

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, eu am folosit reteta de aici http://www.teoskitchen.ro/2008/09/panna-cotta.html ! Mi s-a parut extrem de simpla, rapida si nu mai spun cat de gustoasa! Cand am realizat ca iese totusi putin, imediat am mai repetat o data toata procedura - deci data viitoare voi folosi din start cantitatile duble. Aaa, si eu am mers pe smantana, nu pe frisca. Iar langa se foloseste orice sos, dulceata etc. Pupicei! Edit: Inca ceva - am folosit o tavita de briose mai maricele din silicon.  |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Anelise wrote: Aaa, si eu am mers pe smantana, nu pe frisca.
Orice smantana din comert se poate folosi? Jos palaria, arata demential! Am salvat si eu link-ul. |
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Oooo,Liz ce bine arata! |
|

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, te pup! Monica, cred ca da... Eu am folosit smantana obisnuita din comert. Cred ca a fost cel mai rapid desert pe care l-am incercat vreodata! |
|

 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Prajitura cu prune : - 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, 6 linguri de faina, 1/2 plic praf de copt, 1 lingura esenta de lamaie, scortisoara, prune. Se bat albusurile cu un praf de sare si zaharul. Galbenusurile se amesteca cu ulei si esenta de lamaie. Se incorporeaza albusurile cu galbenusurile, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie si se pun prunele taiate felii si presarate inainte cu scortisoara. se da la cuptor 35-40 min . Dupa ce o scoatem din cuptor pudram cu zahar. Dominuka attached the following image(s):
 
|
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce bine arata prajitura cu prune
Pariziene cu mere,un deliciu!
 |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Dominuka, multumesc Ingerash...ce bine arata |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
As dori si eu retea pt parisiene cu mere....salivez de cand am vazut poza |
|
|