
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ce bine arata ingerash |
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| miriam,Eileen,va multumesc are gust acrisor,imi place. |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ne-am jucat un pic :
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu ne ispiti!Arata demential! |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne Bere ce jocuri aveti si voi
|
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Daaaa, noi ne jucam si tati mananca |
|

 Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| miriam wrote:N-am mancat niciodata rabarbar, ce gust are?
Acrisor.
Bereea, ce apetisanta!! |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Strudel cu mere  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eileen arata intr-un mare fel.Faci tu foaia sau cumperi foietaj? |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eileen |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mirela ,fac eu foaia . Bereea
|
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, fantastica prajiturica ta. Eileen, cum faci aluatul de strudel? Arata apetisant. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetelor eu fac dupa reteta aceasta sursa Este foarte simplu aluatul si daca respectati intocmai cum scrie acolo , in sensul sa lasati aluatul sa se odihneasca 1 ora si apoi sa il intindeti pe blatul uns bine cu ulei , veti obtine un aluat f subtire si transparent .Eu am ramas uimita prima data ce frumos se lucreaza cu el , mai ales ca obtinem un aluat molcut si lipcios. Nu iese deloc uleios !!!
|
|

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, ce jocuri frumoase aveti voi! Arata de nota 20!!! Eileen, si strudelul tau arata intr-un mare fel, cum de altfel a spus si Mirela. Wow, wow! Azi cred ca fac si eu ceva dulce ca mi-ati facut pofta!  |
|
|