|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Yaya . Am si eu in plan amandinele pt sambata . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Mariana Bereea .Ieri am facut prajitura snikers .Am intrat pe blogul Laurei Sava si m-am inbolnavit ,le incerc pe toate (sper ca nu am facut reclama ) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Yaya, reteta de la amandine! Nu mai schimba subiectul! Si poze cu praji snikers, ca nu credem nimik! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| yaya wrote:Mariana Bereea .Ieri am facut prajitura snikers .Am intrat pe blogul Laurei Sava si m-am inbolnavit ,le incerc pe toate (sper ca nu am facut reclama ) Si eu tot de acolo am facut cateva .Torturile sunt dementiale . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am si eu pe desk,salvat blogul Laurei Sava;are niste retete dementiale,si am incercat si eu cateva. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Fetelor, am niste foi de placinta din comert, cu ce as putea sa le umplu in afara de mere, branza sau dovleac? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| cu varza murata calita si pancetta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Bereea, as vrea eu, dar nu gasesc varza murata aici.
Cu ceva dulce...ce ar merge? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Poate cu ceva fructe si crema de vanilie
Daca ai vrea sa o faci sarata pune branza, ciuperci si ce-ti mai trece prin cap si sa vezi ce bunatate iese |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra , varza murata deja taiata fin gasesti la Tesco, la raionul de polonezi .... langa sucurile Tedy , castraveti murati cu marar etc etc .... Delicat , branza de vaci ca acasa la noi etc etc .... kaizer etc etc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| dragele mele va rog daca aveti timp sa scrieti cu amanuntul , pas cu pas cum se face rulada umpluta cu dulceata sau crema ? ma chinui acum a saptea oara sa rasucesc un pandispan si tot nu sint multumita !am incercat si cu prosop umed[s-a lipit tot ] am incercat sa-l rasucesc cu hartia de copt [s-a rupt ] Nu stiu daca sa-l ung inainte de rasucire cu dulceata sau dupa ?Va rog din suflet sa-mi explicati ca acum nu ma las pina nu reusesc dar pentru asta astept vesti de la voi |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Endy, pentru rulada fa o compozitie din 4 albuse batute cu 4 linguri de zahar, adaugi cele 4 galbenusuri, 1 lingurita praf de copt /bicarbonat stins cu otet si 4 linguri de haina.Pui compozitia in tava mare a aragazului pe hartie de copt.cuptoryl sa fie preincalzit. Cand e gata o scti si o rasucesti (ii dai forma de rulada)asa fierbinte si fara sa incerci sa scoti hartia de copt.Cand s-a racit o umpli scoti hartia de copt (se desprinde foarteusor), o umpli si o rulezi la loc. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| endy,uite o reteta
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Am facut o tarta cu capsuni.Va invit la o portie...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mirela, vreaaaau si eeeeeeeeuuuuuuuuuu! |
|
|