Prajitura Robi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Sunday, February 24, 2008 3:42 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22800


Ingrediente:
-260g zahar
-3 linguri faina
-2 linguri cacao
-8 oua
-1 lingurita bicarbonat
-250g unt
-200ml lapte

Pentru blat se freaca 7 galbenusuri cu 120g zahar , se adauga o lingura de zahar , 1 lingura faina si bicarbonatul.Se bat spuma cele 7 albusuri si se toarna cate putin in compozitia de mai sus.
Se toarna in tava mare de la aragaz, tapeteta cu fhartie si se lasa la copt pentru 12-15 minute.Se ruleaza si se lasa la racit.
Pentru crema se fierbe laptele cu 1 ou si 2 linguri de faina.Se amesteca sa nu se prinda si se lasa la racit.
Untul se freaca spuma cu 140g zahar.Se adauga cate putin in crema de lapte racita.Se pune jumatate peste blat, in jumatatea ramasa se pune cacao si se intinde peste crema alba.Se ruleaza , se da la rece si se taie a doua zi.

Foarte buna , dar are un mare defect : se mananca imediat :006:
Rody
Scris: Sunday, February 24, 2008 3:51 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mesaje: 6198
Brrenpupici angel Arata bestialpupici
Ana
Scris: Tuesday, May 4, 2010 11:22 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Bereea ce bine arata,trebuie incercatanewclap
shirel
Scris: Wednesday, May 5, 2010 9:43 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11814
Bereea arata grozav!Spune-mi dupa ce freci cele 7 galbenusuri cu 120 zahar adaugi inca o lingura de zahar ,bicarbonat si faina,scuze dar nu am prea inteles!
bereea
Scris: Wednesday, May 5, 2010 6:25 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22800
Shirel, am gresit eu la scris.Se adauga o lingura de cacao , nu d e zahar.Scuze.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.