
 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| 
Ingrediente: -260g zahar -3 linguri faina -2 linguri cacao -8 oua -1 lingurita bicarbonat -250g unt -200ml lapte
Pentru blat se freaca 7 galbenusuri cu 120g zahar , se adauga o lingura de zahar , 1 lingura faina si bicarbonatul.Se bat spuma cele 7 albusuri si se toarna cate putin in compozitia de mai sus. Se toarna in tava mare de la aragaz, tapeteta cu fhartie si se lasa la copt pentru 12-15 minute.Se ruleaza si se lasa la racit. Pentru crema se fierbe laptele cu 1 ou si 2 linguri de faina.Se amesteca sa nu se prinda si se lasa la racit. Untul se freaca spuma cu 140g zahar.Se adauga cate putin in crema de lapte racita.Se pune jumatate peste blat, in jumatatea ramasa se pune cacao si se intinde peste crema alba.Se ruleaza , se da la rece si se taie a doua zi.
Foarte buna , dar are un mare defect : se mananca imediat :006: |

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Brren Arata bestial |

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea arata grozav!Spune-mi dupa ce freci cele 7 galbenusuri cu 120 zahar adaugi inca o lingura de zahar ,bicarbonat si faina,scuze dar nu am prea inteles! |