Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| -mere curatate de coaja si cotor (cantitatea in functie de tava) -ananas din compot -blat de pandispan, mai tare (albusuri batute spuma tare+strop de sare+zahar+galbenusuri si faina ceva mai multa+vanilie, daca preferati/ nuca macinata, atunci mai putina faina)
Se pudreaza tava cu zahar, se aseaza merele si ananasul in tava, peste zahar, se presara scortisoara si apoi se toarna blatul. Se da la cuptorul preincalzit timp de 30-40 min, in functie de cuptor, primele 7-10 min la foc puternic, apoi domol. sousourel attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pofta mareee va dorim ! Arata si miroase bestial ! |
|

| Pai, atunci ce mai asteptati? Haideti la noi, la o praji! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| si aici , si aici...ca arata tare bine |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mada, mai ai vreo bucatica de praji? Acum am vazut-o, sunt cu K si amandoua salivam la "kak"-ul tau . |
|

| Acuma nu...dar daca ar fi cine sa o pape (adica nu eu) as mai face inca o tava |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mmmmm cred ca este tare buna si arata si tare bine. |
|

| Alta reteta pt prajitura cu mere:
mere (aprx 1 kg), raze, peste care pui zahar, scortisoara Blat: 5 galbenusuri (3-4 lg)+zahar+praf de copt+smantana (4-5 lg)+unt (3 lg)+ faina cat cuprinde, pt un aluat de consistenta unei paste, dar nu curgaret
Glazura: 5 albusuri batute spuma+ 16 lg zahar+ vailie
Aluatul se aseaza in tava unsa si tapetata, deasupra merele stoarse f bine, apoi glazura. LA final, se pastreaza din aluat putina compozitie care se amesteca cu faina pana devine mai taer si se da pe razatoare, peste albusuri. Merge la cuptor pt 40 minute sau chiar mai bine. sousourel attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vrem si noi o bucatica |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si eu vreau o bucatica |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mada, arata suuuuper bine! |
|

| Poftiti, poftiti, mai avem |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Madalina, multumesc mult pentru retete...le bag la catastif ...am facut ieri praji cu mere -ultima reteta a ta- ca am avut niste prieteni americani in vizita...a iesit o minunatie , s-a halit in 10 minute ...a iesit si pufoasa, si putin crocanta deasupra, si foarte gustoasa ...am facut-o si rapid, a stat doar 30 min la cuptor la 375F, totul mi-a luat vreo 45 de min...poze am doar cu 4 bucati leftover , care s-au scurs si alea imediat azi-dimineata, n-am mai prins nimic cand ne-am trezit eu si K ...trebuie sa mai fac o tava numai pentru noi, ca-i tare buna si nu ne-am saturat . delfinasa attached the following image(s):

|
|
|