Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Prajitura cu biscuiti si puding ciocolata fara coacere
Si aceasta prajitura este simplu si usor de facut, nu necesita coacere si prea multa indemanare in artele culinare pe deasupra arata spectacolos!!!!
Ingrediente :
500 g biscuiti normali 2 pachetele instant puding ciocolata 3 pahare lapte rece ( 1 pahar lapte sau cafea lichida pentru a inmuia biscuitii ) 2 cutioare frisca lichida
Pentru crema de deasupra:
200g ciocolata amaruie 4 linguri de frisca lichida
Mod de preparare:
Crema : se pune intr-un bol 2 pahare lapte rece, 2 pachetele frisca lichida ( pastrati 4 linguri pentru crema de deasupara) si pudingul se face cu mixerul o crema/frisca
Se inmoaie cativa biscuiti in lapte/cafea se aranjeaza in tava 20-30 cm un strat de biscuiti. Se pune un strat de crema cam de un deget, se pune iarasi un strat de biscuiti, apoi un strat de crema.... prajitura trebuie incheiata cu un strat de biscuiti
Se prepara crema de deasupra intr-o olita se pune pe foc mic, mic cocolata si cele 4 linguri de frisca lichida si se omogenizeaza ( nu trebie fiarta, cat sa se topeasca ciocolata) se raceste, se pune peste prajitura se poate orna cu ciocolata alba rasa
Projitura se da la frigider cateva ore si se serveste rece
Pofta mare !!!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| M-ar tenta s-o incerc, dar am o nelamurire: la ingrediente ai scris 2 cutioare smantana lichida si nu le folosesti. Vroiai cumva sa spui frisca in loc de smantana? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy wrote:Am corectat Merci. Pup. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu am facut asa ceva biscuiti simpli cu budinca de cacao si indata fac biscuiti cu cacao si budinca de vanilie,e o bunatate mai ales pentru copii.
doar ca eu am facut simplu numai biscuti sfarmati am pus deasupra un start de budinca dupa care iar un strat de biscuiti iara budinca si pe deasupra ce vreti voi,nuci,aluna sau chiar biscuiti |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Merita incercata -super simpla si mie -mi place budinca de mor. |