Prajitura cu biscuiti si puding ciocolata fara coacere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Monday, October 8, 2007 10:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Prajitura cu biscuiti si puding ciocolata fara coacere

Si aceasta prajitura este simplu si usor de facut, nu necesita coacere si prea multa indemanare in artele culinare pe deasupra arata spectacolos!!!!

Ingrediente :

500 g biscuiti normali
2 pachetele instant puding ciocolata
3 pahare lapte rece ( 1 pahar lapte sau cafea lichida pentru a inmuia biscuitii )
2 cutioare frisca lichida

Pentru crema de deasupra:

200g ciocolata amaruie
4 linguri de frisca lichida

Mod de preparare:

Crema : se pune intr-un bol 2 pahare lapte rece, 2 pachetele frisca lichida ( pastrati 4 linguri pentru crema de deasupara) si pudingul se face cu mixerul o crema/frisca

Se inmoaie cativa biscuiti in lapte/cafea se aranjeaza in tava 20-30 cm un strat de biscuiti. Se pune un strat de crema cam de un deget, se pune iarasi un strat de biscuiti, apoi un strat de crema.... prajitura trebuie incheiata cu un strat de biscuiti

Se prepara crema de deasupra intr-o olita se pune pe foc mic, mic cocolata si cele 4 linguri de frisca lichida si se omogenizeaza ( nu trebie fiarta, cat sa se topeasca ciocolata) se raceste, se pune peste prajitura se poate orna cu ciocolata alba rasa

Projitura se da la frigider cateva ore si se serveste rece pupici

Pofta mare !!!!flowers flowers flowers
MNiko
Scris: Tuesday, October 9, 2007 5:16 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
M-ar tenta s-o incerc, dar am o nelamurire: la ingrediente ai scris 2 cutioare smantana lichida si nu le folosesti. Vroiai cumva sa spui frisca in loc de smantana?
Cristy
Scris: Tuesday, October 9, 2007 1:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
MNiko wrote:
M-ar tenta s-o incerc, dar am o nelamurire: la ingrediente ai scris 2 cutioare smantana lichida si nu le folosesti. Vroiai cumva sa spui frisca in loc de smantana?

Am corectat flowers flowers
MNiko
Scris: Tuesday, October 9, 2007 4:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cristy wrote:

Am corectat flowers flowers

Merci. Pup.pupici
Ana
Scris: Thursday, December 23, 2010 9:47 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si eu am facut asa ceva biscuiti simpli cu budinca de cacao si indata fac biscuiti cu cacao si budinca de vanilie,e o bunatate mai ales pentru copii.dance dance

doar ca eu am facut simplu numai biscuti sfarmati am pus deasupra un start de budinca dupa care iar un strat de biscuiti iara budinca si pe deasupra ce vreti voi,nuci,aluna sau chiar biscuitisic
oanamaria
Scris: Tuesday, October 18, 2011 7:36 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Merita incercata -super simpla si mie -mi place budinca de mor.sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.