Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Buna! Sunt noua pe aici. Am si eu o nelamurire. Am 24 de ani si de 1 an si 4 luni incerc sa raman insarcinata. Am fost la medic si sufar de sindromul ovarelor polichistice. La inceputul anului trecut mi sa dat de catre medic anticoncep?ionale pentru 3 luni. Imi venea menstruatia normal cat timp am luat anticoncep?ionalele, in conditiile in care pana sa le iau aveam la 3 luni, 6 luni... foarte neregulat. De cand le-am terminat imi vine undeva intre 37-45 de zile. Sotul a facut si el analize si este ok. Doctorul mi-a spus ca si eu sunt ok. Pana acum nu am ramas nciodata insarcinata. De 2 luni iau profecund ino, de miercuri intru in a 3-a luna de tratament. (Nu mi-a recomandat medicul). Sâmbata nu stiu ce mia venit si mi-am facut un test de sarcina ( mentionez ca sunt 40 de zile de la ultima menstruatie). Nu am decat usoare crampe. Am facut un test barza ultrasensibil si in mai putin de 1 minut sa conturat si a 2-a linie dar era foarte foarte slab vizibila. L-am chemat si pe sotul meu care a confirmat si el prezenta liniei. Am crezut ca am eu vedenii(el este mai realist). Nu am facut testul cu prima urina,cred ca la a 3-a urinare.Am facut si cateva poze dar nu prea se vede in poza.Am mai facut unul dupa tot ultrasensibil dar de data asta negativ. Azi dimineata am repetat testul de data asta cu unul normal si la fel negativ. Mentionez ca imi monitorizez temperatura bazala. 36.3 astazi dimineata. Este foarte oscilanta si nu prea creste mai mult de 36.6. Maine as vrea sa merg sa fac un test BETA HCG si progesteron. Ce parere aveti, sunt sanse sa fiu insarcinata? Anna100112 attached the following image(s):

|