Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mariuta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Scuze daca nu postez la topicul potrivit. Eu inca invat cum sa alaptez. Gasim pozitia comoda. Problema e ca unul dintre sfarcuri ma doare ingrozitor. Parca are rana deschisa. Am pus lanolina, am pus altfel de crema speciala, nu mai stiu ce s afac. Cand incepe sa suga, plang de durere. Ce ma sfatuiti? E normal ce mi se intampla? Imi va trece de la sine sau va fi mai rau? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Se intampla deseori la proaspetele mamici. Bebe trebuie putin ajutat sa prinda bine si corect mamelonul in gura. Sfarcul trebuie uns cu garmastan sau bepanthen. Garmastanul poate fi folosit chiar si atunci cand este alaptat. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lucy, majoritatea mamicilor au trecut prin asa ceva.Ia in considerare sfaturile date de Mariuta si totul va fi bine! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca tot e vorba despre pozitii de alaptat, pe mine ma cam doare capul-... Eric, ca si Alexia, face mofturi la sanul drept (cred ca nu-i place pozitia, altfel nu-mi explic)- asa ca-l alaptez de multe ori in pozitia gemenilor. Ciudati omuleti mai am si eu! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Poate ceva canale infundate .... cine stie ! Stiu ca si eu eram refuzata la stangul, daca nu era full ! Pofta mare , Eric ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Kali si fetita mea,Celine e la fel, la sanul drept suge cateva secunde si gata, nu-i place. La fel am patit si cu Ahmad. In schimb din sanul stang suge cu o pofta ... Pretentiosi copiii astia de mici. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Deziree wrote:Kali si fetita mea,Celine e la fel, la sanul drept suge cateva secunde si gata, nu-i place. La fel am patit si cu Ahmad. In schimb din sanul stang suge cu o pofta ... Pretentiosi copiii astia de mici.
Asa-i...
Oana, nuuu, nu e vorba de canale infundate pentru ca daca-l tin in pozitie inversa (deci cu picioarele spre spatele meu, sa aiba impresia ca e la celalalt san) suge fara probleme. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Vin si eu in club! Si Mihaita si Andrada au preferat sanul drept, pe stangul il luau cu placere doar cand erau odihniti si infometati. Eu cred ca tasneste mai tare sau mai "imprastiat" ca Mihaita se ineca frecvent la el. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Si la mine suge mai bine din dreptul. La stangul parca depune mai mult efort...oricum, ii dau ambii sani la o masa ca nu e dupa el, doar! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2020 Mesaje: 8
| buna fetetelor in cursul zilei eu o alaptez pe Erin in pozitia verticala stand in fund, in pat, rezemata de o perna inalta sprijinita de tablia patului iar in cursul searii in pozitia orizontala culcata in pat alaturat unul langa altul |
|
Inregistrat: 4/23/2020 Mesaje: 8
| Erin ii place sa suga din amandoua sanuri dar preferata ei este sanul stang |
|
Inregistrat: 6/5/2020 Mesaje: 2
| Buna mamici ati folosit cumva pozitia de alaptare pe masa de infasat imi puteti spune cum se alapteaza pe masa de infasat |
|
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Din cauza ca am nascut pe Ramona prin cezariana in cursul zilei am folosit pozitia fotbal iar in cursul serii am folosit pozitia asezat in pat, fata in fata iar cand a mai crescut am folosit pozitia leagan si pozitia leagan incrucisat Asa il voi alapta si pe Adrian |
|
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| MAMICI VOI CAND ALAPTATI VA LEGATI PARUL LA SPATE? Ramona CAND AVEA UN AN AVEA CE AVEA CU PARUL MEU CAND O ALAPTAM BA IMI PUNEA MANA EI IN PARIUL MEU Si SE JUCA TRAGANDU MA DE PAR BA ISI PUNEA DEGETELE EI IN GURA MEA. ATI PATIT SI VOI ASA CEVA?
|
|
|