Pozitii pentru alaptare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Sunday, July 27, 2008 6:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mariuta!thumleft thumleft thumleft
lucy_katerina
Scris: Sunday, October 26, 2008 4:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Scuze daca nu postez la topicul potrivit. Eu inca invat cum sa alaptez. Gasim pozitia comoda. Problema e ca unul dintre sfarcuri ma doare ingrozitor. Parca are rana deschisa. Am pus lanolina, am pus altfel de crema speciala, nu mai stiu ce s afac. Cand incepe sa suga, plang de durere. Ce ma sfatuiti? E normal ce mi se intampla?
Imi va trece de la sine sau va fi mai rau?
Lilly of the valley
Scris: Sunday, October 26, 2008 5:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Se intampla deseori la proaspetele mamici. Bebe trebuie putin ajutat sa prinda bine si corect mamelonul in gura. Sfarcul trebuie uns cu garmastan sau bepanthen. Garmastanul poate fi folosit chiar si atunci cand este alaptat.
Miri
Scris: Sunday, October 26, 2008 8:48 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Lucy, majoritatea mamicilor au trecut prin asa ceva.Ia in considerare sfaturile date de Mariuta si totul va fi bine!thumright
kali
Scris: Saturday, April 11, 2009 6:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Daca tot e vorba despre pozitii de alaptat, pe mine ma cam doare capul-... Eric, ca si Alexia, face mofturi la sanul drept (cred ca nu-i place pozitia, altfel nu-mi explic)- asa ca-l alaptez de multe ori in pozitia gemenilor. Ciudati omuleti mai am si eu!
Maria & Mario
Scris: Saturday, April 11, 2009 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Poate ceva canale infundate .... cine stie ! Stiu ca si eu eram refuzata la stangul, daca nu era full ! Pofta mare , Eric !
Deziree
Scris: Saturday, April 11, 2009 10:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Kali si fetita mea,Celine e la fel, la sanul drept suge cateva secunde si gata, nu-i place. La fel am patit si cu Ahmad. In schimb din sanul stang suge cu o pofta ... Pretentiosi copiii astia de mici.
kali
Scris: Sunday, April 12, 2009 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Deziree wrote:
Kali si fetita mea,Celine e la fel, la sanul drept suge cateva secunde si gata, nu-i place. La fel am patit si cu Ahmad. In schimb din sanul stang suge cu o pofta ... Pretentiosi copiii astia de mici.

Asa-i...angel

Oana, nuuu, nu e vorba de canale infundate pentru ca daca-l tin in pozitie inversa (deci cu picioarele spre spatele meu, sa aiba impresia ca e la celalalt sanras) suge fara probleme.
mommy
Scris: Sunday, April 12, 2009 11:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Vin si eu in club! angel Si Mihaita si Andrada au preferat sanul drept, pe stangul il luau cu placere doar cand erau odihniti si infometati. Eu cred ca tasneste mai tare sau mai "imprastiat" ca Mihaita se ineca frecvent la el.
leut
Scris: Sunday, April 12, 2009 1:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Si la mine suge mai bine din dreptul. La stangul parca depune mai mult efort...oricum, ii dau ambii sani la o masa ca nu e dupa el, doar!ras
Sorina85
Scris: Saturday, April 25, 2020 8:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2020
buna fetetelor in cursul zilei eu o alaptez pe Erin in pozitia verticala stand in fund, in pat, rezemata de o perna inalta sprijinita de tablia patului
iar in cursul searii in pozitia orizontala culcata in pat alaturat unul langa altul
Sorina85
Scris: Saturday, April 25, 2020 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 4/23/2020
Erin ii place sa suga din amandoua sanuri dar preferata ei este sanul stang
Alina85
Scris: Tuesday, December 8, 2020 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 6/5/2020
Buna mamici ati folosit cumva pozitia de alaptare pe masa de infasat imi puteti spune cum se alapteaza pe masa de infasat
Bebeut
Scris: Tuesday, January 5, 2021 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/1/2021
Din cauza ca am nascut pe Ramona prin cezariana in cursul zilei am folosit pozitia fotbal iar in cursul serii am folosit pozitia asezat in pat, fata in fata iar cand a mai crescut am folosit pozitia leagan si pozitia leagan incrucisat
Asa il voi alapta si pe Adrian
Bebeut
Scris: Tuesday, January 12, 2021 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/1/2021
MAMICI VOI CAND ALAPTATI VA LEGATI PARUL LA SPATE? Ramona CAND AVEA UN AN AVEA CE AVEA CU PARUL MEU CAND O ALAPTAM BA IMI PUNEA MANA EI IN PARIUL MEU Si SE JUCA TRAGANDU MA DE PAR BA ISI PUNEA DEGETELE EI IN GURA MEA.
ATI PATIT SI VOI ASA CEVA?

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.