Pozitii pentru alaptare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, April 1, 2006 6:59 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
taki wrote:
Adriana am si eu poze cu pozitie de alptat pe masa de nasteri, imediat dupa ce am nascut-o, adica la cateva minute. Dar se vede sanul, daca e ok, spune-mi ca sa postez poza. Nu vreau sa pun poze deochiate...uff

O mamica alaptand nu mi se pare chiar deochiata. Eu zic ca poti sa o pui daca vrei.
Elia
Scris: Sunday, April 2, 2006 1:47 PM
Nivel: Guest

Pune, Alina, sa vad si io, ca mi-e sa de greu sa ma ridic in fund noaptea...cu pompa o samai incerc, ca acum deja mananca fata la san la 2-3 ore, asa ca nu a trebui sa ma mai doara. N-am mai incercat-o de vreo saptmana, asa ca poate s-au schimbat lucrurile.
stele_pe_cer
Scris: Sunday, April 2, 2006 5:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
taki
Scris: Monday, April 3, 2006 6:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Aici pe masa de nasteri in timp ce doctorul imi inchidea epiziotomia...ras

taki attached the following image(s):
sasha 003.jpgsasha 001.jpg

misha
Scris: Monday, April 3, 2006 8:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
oooo,ce scumpe sunteti amandoua!pupici Dar a vrut si mai ales, a putut sa pape asa de repede?Maria s-a nascut la 13.10si a papat de-abia la 20.30 si atunci fortata ca nu vroia sa deschida gurita si apoi ma gandeam sa nu-mi moara copilul de foame caci asistentele gand si pace, ce le pasa lor...
oricum, taki ti se citeste fericirea pe fata!
sa te bucuri de ea!flower
taki
Scris: Monday, April 10, 2006 7:33 AM
Nivel

misha wrote:
oooo,ce scumpe sunteti amandoua!pupici Dar a vrut si mai ales, a putut sa pape asa de repede?Maria s-a nascut la 13.10si a papat de-abia la 20.30 si atunci fortata ca nu vroia sa deschida gurita si apoi ma gandeam sa nu-mi moara copilul de foame caci asistentele gand si pace, ce le pasa lor...
oricum, taki ti se citeste fericirea pe fata!
sa te bucuri de ea!flower

Multumim frumos!!! sic

Pai ii cam era fomica, ca isi sugea degetele de la manuta in timp ce mi-o masurau, catereau etc, asa ca i-am spus doctorului sa mi-o puna un pic la tatzica ca poate-poate o sa-mi vina si mie colostrul si o sa aibe laptica sa pape.

A supt ea ce a supt, dar nu prea a avut putere, oricum la mine a fost nasol si din cauza mameloanelor ombilicate, dar acum totu e ok yes
Miri
Scris: Monday, April 10, 2006 12:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo,Taki!Foarte "harnicuta"la papa bebelina ta!flowers
Elia
Scris: Tuesday, April 11, 2006 2:54 AM

Fetelor, am gasit ieri la un magazin o perna pentru alaptat si nu imi vine sa cred cat de comoda este si cat de mult usureaza alaptatul. Adio miilor de perne, care alueca si nu ai destule maini sa le pui la loc si sa le sustii. Adio spatelui incordat si pozitiilor incomode. Sunt in al noualea cer. Azi noapte chiar am adormit in timp ce manca Jodie Kate, iar acum stau cu ea la calculator...retrag tot ce am spus despre pernele astea, ca sunt doar un moft si bani aruncati pe fereastra. A mea nici nu a fost scumpa, 13 euro, dar as fi dat si mai mut pe ea, ca nu mai rezistam. De acum, alaptatul a devenit o placere yes
mihaela75
Scris: Tuesday, April 11, 2006 5:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Pune o poza ca si eu vreau sa-mi iau.Laptele meu da semne ca vineyes
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 11, 2006 7:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Mihaela,

Eu asa ceva mi-as fi dorit, dar in Romania nu am gasit.
Poate de acolo ai cum sa comanzi. Astea de exemplu le-am vazut pe ebay, dar sigur sunt si in alta parte, doar cat sa iti faci o idee de cat de comode sunt.

AdrianaC attached the following image(s):
perna_alaptat.jpgperna_alaptat_1.jpg

taki
Scris: Tuesday, April 11, 2006 8:30 AM
Nivel

Eu am asa:

Este foarte buna pentru operatia de epiziotomie, dar si pentru alaptat. ras

taki attached the following image(s):
perna pt episziotomie si alaptare.jpg

Elia
Scris: Tuesday, April 11, 2006 9:45 AM

Da, si a mea e ca a lui taki, dar parca un pic mai mare si un pic mai ferma, dar nu-mi dau exact seama din poze. In America cred ca se gasesc peste tot, ca toate fetele de pe forumurile americane par sa aiba. Asa ca cred ca si in Canada sunt pese tot. Poate te ajuta Delfinasa. Io nu reusesc sa atasez poze deloc, ca as pune.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 9:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

AdrianaC wrote:
Mihaela,

Eu asa ceva mi-as fi dorit, dar in Romania nu am gasit.
Poate de acolo ai cum sa comanzi. Astea de exemplu le-am vazut pe ebay, dar sigur sunt si in alta parte, doar cat sa iti faci o idee de cat de comode sunt.

Adriana, imi trimiti si mie linkul pe privat, te rog?Ma intereseaza produsul, ca e suuuper si, cum noi ne pregatim de al doilea bebe, am ajuns sa ma interesez de toate minunile pe care nu le-am akizitionat la primul bebe sic
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 27, 2008 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
shirel
Scris: Sunday, July 27, 2008 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Interesant,mariuta ,vezi ca am inceput sa
culeg informatii ras ce sa-i faci se apropie si la mine!pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.