Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| In cazul in care aveti gemeni, aveti aici cateva pozitii pentru alaptare.
Pe www.7p.ro puteti citi un articol detaliat despre pozitiile recomandate pentru alaptare. AdrianaC attached the following image(s):
|
|
| si daca aveti 1 singur bebe AdrianaC attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu il alaptez mai mult in pozitia culcat. Dar, perna aia pusa sub picior ajuta cu ceva la ceva sau....? |
|
| Paturica / perna este pusa intre picioare, ca sa ai o pozitie mai comoda (cred). |
|
| AdrianaC wrote:Paturica / perna este pusa intre picioare, ca sa ai o pozitie mai comoda (cred). Credeam ca cine stie ce minune face perna aia |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Si eu tot la orizontala il alaptez si de cele mai multe ori se lasa cu somn. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| AdrianaC multumim pentru info, chiar imi prinde bine, mai ales ca acusi o sa o pun si eu pe Sasha la san! |
|
| taki wrote:AdrianaC multumim pentru info, chiar imi prinde bine, mai ales ca acusi o sa o pun si eu pe Sasha la san! Nu mai ai mult! O sa avem o bebelusha pe forum |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Nu mai ai mult! O sa avem o bebelusha pe forum
Deja a inceput numaratoarea inversa , dar inainte o asteptam pe freedelia sa ne-o prezinte pe Catherine , asa ca daca vine barza in China, da-i drumul repede sa ajunga si-n Japonia. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu o alaptez pe un scaun de birou care se roteste si se batzaie. Cand este nervoasa o mai legan usor in brate si se calmeaza. Am alaptat-o de cateva ori si din pat dar nu mai scotea aerul si varsa laptele asa ca alaptez pe scaun apoi o ridic sa eructeze |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Noi avem o perna pentru alaptat care e tare eficienta, mai ales acum ca bebe s-a marit. In rest, noaptea, in pat in pozitie pe o parte.Cred ca asa este cel mai comod.
In legatura cu perna, paturica intre picioare, eu foloseam asa cand eram gravida si explicatia era ca astfel se imbunatateste circulatia sangelui intrucat se muta greutatea de pe coloana, si astfel (la gravide) bebelusul din burtica primeste mai mult oxigen. Aceeasi explicatie si pentru faptul ca nu se recomanda ca gravidele sa doarma pe spate.
Eu m-am obisnuit asa si inca mai trag putin din plapuma si o pun intre picioare cand dorm.
Pupici. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pe mine ma doare foarte tare spatele din cauza pozitiei de alaptat, culcata, probabil perna intre genunchi e o soutie, voi incerca si eu, mercic Adriana! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eu alaptez doar intinsa, iar cu durerea m-am impacat... vreo 3 luni a fost prietena mea nelipsita!!! |
|
| monique wrote:Eu alaptez doar intinsa, iar cu durerea m-am impacat... vreo 3 luni a fost prietena mea nelipsita!!! Si eu la fel am patit, dar acum, imi pun o perna la spate si nu ma mai doare. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu o alaptez pe Alex stand in fund, in pat, rezemata de o perna inalta. Si noaptea la fel. Am incercat s-o mai alaptez la orizontala (cum faceam in primele zile) si mi s-a parut incomod. |
|
|