Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
O, Doamne!! cum se numeste floarea asta?/ n-ai furat si tu un pui? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buli |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| O adevarata feerie !
Buli,esti tare ! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Dari, superbe florile pozate. Nu ai un detaliu cu floarea de pe peretele casei? Ingeraj, cel mai mult imi place begonia galbena. Am sa-mi iau si eu, ca sunt mai rezistente decat alte flori.
cateva poze de la mosie si de la pescuit:
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Iata si floarea mea de la trandafirul japonez.Pacat de ea,ca moare a doua zi,...
Trandafirii din curte
Iarba alba de la poarta
In alti ani,aveam o gradina de se invartea lumea dupa ea,dar acum,s-a ales praful de tot.Mi-i s-a nenorocit din cauza materialelor,a muncitorilor,...dar sotul mi-a promis ca-mi aranjeaza apoi o gradina,ZASS!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| M-ati ametit cu frumusetile de flori pe care le aveti! Le vreau si eu pe toateeee! Dana, superbe pozele cu florile salbatice ! Pe-aici numai papadii cresc asa salbatice, in rest nimic nu se prinde in clieul de Virginia . Marivic, ce floare si culoare superbe are japonezul tau! Si trandafirii ceilalti sunt superbi ! Ai mei infloresc foarte timpuriu, dar anul asta nu m-am bucurat asa d ei ca i-au papat niste gargauni...toate frunzele sunt 1/2 halite, petalele tot asa...plus caldura asta excesiva, nu le-a mers deloc bine saracii. Tu ii stropesti cu vreo solutie contra insectelor care se indragostesc de ei? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Buli sa stii ca am si eu una de vreo 3 ani adusa de parintii mei din Spania,saraca ii amarata in ghiveci si abia daca face cateva flori,nu ii prieste clima de la noi Danab am sa caut in cartea mea cu plante si iti spun Ce poze reusite ati facut |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Marivic, ce frumos e trandafirasul tau. Si al meu a pierdut repede floarea si credeam ca i-am facut eu ceva. Si trandafirii ceilalti sunt supebi Delfinasa, la mine pe teren e o jungla, ca nu am mai fost anul asta deloc pe acolo. Pamantul nu e negru, e mai lutos, ca e vie in zona. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| mavric ce trandafiri frumosi ai unde ma voi muta am vazut ca sunt trandafiri .tufanele si crini de august restul vom amanaja noi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| |
|
| |
|
| trandafirii
si galbeni
|
|
| oaza mea de liniste... [URL=http://home-and-garden.webshots.com/photo/2775165740106669430PCGtlB][IMG] |
|
| scuze fetelor,nu stiu ce s-a intamplat dar nu am putut incarca foto...mai incerc
geanyna32 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| planta aceea catarata pe toata casa: http://www.gradinamea.ro/Bougainvillea_3121_542_1.html si eu am un pitic cu florile, dar nu imi iese asa cum vreau eu. am un lamai care are de un an 4 lamai pe el si nu s-au copt inca, un ghiveci cu dafini pe care nu imi vine sa-i separ de teama ca se vor usca, am doi babanieri care sunt mici inca, un ghiveci cu arbori de cafea, dar sunt mici inca si nici nu se grabesc sa creasca, 2 orhidee care chiar mi-au inflorit, si vreo 5 craciunite care infloresc in fiecare iarna. ultima achizitie este un lastar de kiwi, l-am rupt de pe gardul cuiva acum 2 zile (stiu ca nu e frumos). l-am pus in apa si se plecase, azi de dimineata am vazut ca e iar drept si voinic. celelalte flori le-am cumparat, sa nu credeti ca toate le-am rupt de pe garduri. |
|
|