Poze cu pitici 0-1 an, partea a 4-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Wednesday, October 3, 2007 11:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mihaela, draga mea, esti o mamica fericita cu puiutii astia atat de frumosi! Daria arata extraordinar, iar micutul pisic murat este taaare frumusel!!! Sa-ti traiasca ingerasul, si sa fiti cu totii macar asa de fericiti ca acum!!!
spezam
Scris: Wednesday, October 3, 2007 11:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Mihaela, sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri de copilasii tai!!!!!
dya
Scris: Thursday, October 4, 2007 7:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Mihaela se vcede din toate postarile tale ca esti o mamica foarte fericita love pupici , sa-ti traiasca copilasi ca sunt niste ingerasi. Daria & Arti pupici pupici pupici .
oana_nicole
Scris: Thursday, October 4, 2007 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Daria si Arti, sunteti minunati... love love love Mihaela, cu asemenea copii reusiti, sa stii ca in fiecare zi esti "Miss". flowers
Laura
Scris: Thursday, October 4, 2007 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Mihaela,mi-au dat lacrimile! Esti o mamica fericita! Sa-ti traiasca toti puiii,sa te bucuri de ei!
Rezolvi tu si cu silueta,nu-ti fa probleme! dance Pupici dulci! pupici
Mami2x
Scris: Thursday, October 4, 2007 9:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
ARTI si DARIA sunt atat de dulcipupici pupici pupici
Mihaela esti o mamica foarte fericita si foarte frumoasa(toate mamicile suntpupici ) crede-neangel
Sunt atat de scumpi impreunalove
Si eu imi faceam griji cum se va purta cel mare cu un baby atat de fragil(avea 3 anisori cand a sosit fratiorul) dar, ca tine am ramas uimita de tandretea cu care-l pupa si mangaiayes
Sa mai spun ce pofta mi-ai facut de un bb 3??alcool Si noi suntem inca in negociericearta hohot

EDEN ce "papusica" frumoasa are mamapupici
Sa traiasca toti bebelusii si sa creasca mari si cuminti!pupici
leut
Scris: Thursday, October 4, 2007 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mihaela, poza cu Daria si Arti in patut, prima...a avut un impact asupra mea, ceva teribil! Asa au fost si Daria, si Alex si toti copilasii de pe forum, de mici? Minunat! Mai vreau si eu unul si-o sa-l am! Cat despre silueta...la ce ambitie ai, pun pariu ca peste doua luni o sa fii super! Felicitari!bravo bravo bravo
afrodita-elena
Scris: Thursday, October 4, 2007 5:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
Eden ce frumoasa esti tu! pupam printesa scumpa!
Mihaela pupam dulce pe bebe mic..sa-i de-a d-zeu mult noroc, sanatate si tot ce este mai bun in viata..felicitari pt o familie asa frumoasa!
evita
Scris: Thursday, October 4, 2007 8:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Mihaela FELICITARI!Sa-ti traiasca cpoii, sa fie sanatosi si voiosi ca acum!Poza a doua este super!Sunteti o familie fericita si se vede. pupici pupici
S.ELENA
Scris: Thursday, October 4, 2007 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Felicitari MIHAELA!!!!!!!
Sa-ti creasca puii mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!!!!!flowers flowers flowers

P.S. Sunt tare dragalasi Daria si Arti in patut!!!!!
Esti intr-adevar o mamica implinita!!!!!firstprize
mihaela75
Scris: Friday, October 5, 2007 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Multumim frumos de complimente si felicitari...apropos, azi mi-a venit asistenta in vizita sa vada bebele, sa ma intrbe de sanatate si la capitolul" cum te simti , cine te ajuta, ai prieteni " incepuse madam sa ma acompatimeasca ca nu am rude si prieteni de ajutor .Insa mie-mi statea pe limba sa spun ca de fapt am zeci de prietene si chiar nu ma simt singura si ma compatimeste degeaba ...sa compatimeasca pe alta sic
sousourel
Scris: Friday, October 5, 2007 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ce scumpete de pisic murat si de surioara mai mare si grijulie. Mihaela sa-ti traiasca, sa fie sanatosi, cat de cat cumintisic si sa te bucuri cat mai curand de toti treipupici pupici pupici
fdianamaria
Scris: Saturday, October 6, 2007 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Miha, esti o draguta ca intotdeauna. Noi, toate suntem alaturi de tine mereu si ii doarim din suflet lui Arti, dar si fetitelor, sa creasca mari, sanatosi si cuminti !!!! pupici pupici pupici
misha
Scris: Saturday, October 6, 2007 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Arti, bine ai venit, ingeras scump!
Mihaela, sa-ti traiasca puisorii, sa va aduca numai bucurii si Dumnezeu sa-ti dea multa rabdare si intelepciune sa ai grija de ei!pupici pupici pupici flowers

Pozele sunt minunate! Se vede in ochisorii Darriei cat de mult isi iubeste fratiorul!angel
danab
Scris: Saturday, October 6, 2007 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Minunate pozele, Arti un scump, as amicut cu e (fata de Daria). Sa va traiasca si sa va aduca muulte bucurii!love1 love1

Eu astept telefon de la fratele meu sa ma anunte ca s-a nascut nepotica, Isabela love1, dar vad ca intarzie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.