Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mihaela, draga mea, esti o mamica fericita cu puiutii astia atat de frumosi! Daria arata extraordinar, iar micutul pisic murat este taaare frumusel!!! Sa-ti traiasca ingerasul, si sa fiti cu totii macar asa de fericiti ca acum!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Mihaela, sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri de copilasii tai!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mihaela se vcede din toate postarile tale ca esti o mamica foarte fericita , sa-ti traiasca copilasi ca sunt niste ingerasi. Daria & Arti . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Daria si Arti, sunteti minunati... Mihaela, cu asemenea copii reusiti, sa stii ca in fiecare zi esti "Miss". |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mihaela,mi-au dat lacrimile! Esti o mamica fericita! Sa-ti traiasca toti puiii,sa te bucuri de ei! Rezolvi tu si cu silueta,nu-ti fa probleme! Pupici dulci! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| ARTI si DARIA sunt atat de dulci Mihaela esti o mamica foarte fericita si foarte frumoasa(toate mamicile sunt ) crede-ne Sunt atat de scumpi impreuna Si eu imi faceam griji cum se va purta cel mare cu un baby atat de fragil(avea 3 anisori cand a sosit fratiorul) dar, ca tine am ramas uimita de tandretea cu care-l pupa si mangaia Sa mai spun ce pofta mi-ai facut de un bb 3?? Si noi suntem inca in negocieri
EDEN ce "papusica" frumoasa are mama Sa traiasca toti bebelusii si sa creasca mari si cuminti! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mihaela, poza cu Daria si Arti in patut, prima...a avut un impact asupra mea, ceva teribil! Asa au fost si Daria, si Alex si toti copilasii de pe forum, de mici? Minunat! Mai vreau si eu unul si-o sa-l am! Cat despre silueta...la ce ambitie ai, pun pariu ca peste doua luni o sa fii super! Felicitari! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| Eden ce frumoasa esti tu! pupam printesa scumpa! Mihaela pupam dulce pe bebe mic..sa-i de-a d-zeu mult noroc, sanatate si tot ce este mai bun in viata..felicitari pt o familie asa frumoasa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Mihaela FELICITARI!Sa-ti traiasca cpoii, sa fie sanatosi si voiosi ca acum!Poza a doua este super!Sunteti o familie fericita si se vede. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari MIHAELA!!!!!!! Sa-ti creasca puii mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!!!!!
P.S. Sunt tare dragalasi Daria si Arti in patut!!!!! Esti intr-adevar o mamica implinita!!!!! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Multumim frumos de complimente si felicitari...apropos, azi mi-a venit asistenta in vizita sa vada bebele, sa ma intrbe de sanatate si la capitolul" cum te simti , cine te ajuta, ai prieteni " incepuse madam sa ma acompatimeasca ca nu am rude si prieteni de ajutor .Insa mie-mi statea pe limba sa spun ca de fapt am zeci de prietene si chiar nu ma simt singura si ma compatimeste degeaba ...sa compatimeasca pe alta |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce scumpete de pisic murat si de surioara mai mare si grijulie. Mihaela sa-ti traiasca, sa fie sanatosi, cat de cat cuminti si sa te bucuri cat mai curand de toti trei |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Miha, esti o draguta ca intotdeauna. Noi, toate suntem alaturi de tine mereu si ii doarim din suflet lui Arti, dar si fetitelor, sa creasca mari, sanatosi si cuminti !!!! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Arti, bine ai venit, ingeras scump! Mihaela, sa-ti traiasca puisorii, sa va aduca numai bucurii si Dumnezeu sa-ti dea multa rabdare si intelepciune sa ai grija de ei!
Pozele sunt minunate! Se vede in ochisorii Darriei cat de mult isi iubeste fratiorul! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Minunate pozele, Arti un scump, as amicut cu e (fata de Daria). Sa va traiasca si sa va aduca muulte bucurii!
Eu astept telefon de la fratele meu sa ma anunte ca s-a nascut nepotica, Isabela , dar vad ca intarzie. |
|
|