Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mihaela sa-ti traiasca bebelusul,e un scumpel si vreau sa zic ca si uitasem cit de mici sint. Cum te simti tu dupa nastere?esti OK?Mie mi-ai facut pe cuvint dor de inca unu(numai sa vina ,ca muncim noi,dar greu,greu) BINE ai venit printre noi sa vezi ce misto este,bebelus!!!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| ARTIIIIIIIIIIIIIIIIII in sfarsit te-a scos mami in lume Sa cresti mare puisor si sa papi laptic mult mult sa o ajungi pe Daria. Mihaela felicitari, sunt superbi copilasii tai, superbe si pozele. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela,sa-ti traiasca bebelusii,sunt doi scumpici.daria cred ca e tare fericita cu un bb in casa.imi amintesc si eu cum a fost cand am nascut-o pe karina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mihaela sunt as de scumpi si dulci . .Ma uit la bebii tai si nu ma satur. Este atat de frumos ,esti cu adevarat o femeie puternica.
Eden esti o printesica la fel cum iti zice mami.
Butterfly ma uit la poazele cu bebeii Mihaelei si-mi te-am imaginat ca si tu ai fost si esti la fel de curajoasa si de puternica.  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Ely wrote:Butterfly ma uit la poazele cu bebeii Mihaelei si-mi te-am imaginat ca si tu ai fost si esti la fel de curajoasa si de puternica. 
da,am trecut si eu pe acolo,si ma gandesc cat de frumos a fost,cum se juca darius cu karina si ce drag a prins de bebelusi off topic:am fost alaltaieri in parc si ne-am imprietenit cu o familie care aveau o fetita de o luna.darius a stat numai pe langa fetita,a si "comentat" ca vrea sa tina bebele in brate.a tinut-o un pic,dar pt el nu a fost deajuns |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Vai, Mihaela, ce frumos. Vreau si eu un frate pentru Sasha.
Daria, sa ai grija de fratior tau micut!
Pupici dulci de la noi! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| shirel wrote:Gagicii Eden printesica va invita la o bere.Hai noroc!!!!!!!
Noroc, Eden! Esti o dulce! Sasha iti trimite ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Arti si Daria, . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Da Miha , mie mi-ai facut pofta de un bebe ... mai mult sa o vad pe Kari asa ca pe Daria . Sa iti traiasca minunile si sa fie sanatosi . Artie , acusica cresti si tu puiutule si ne zambesti in poze
Shirel , Eden este o scumpica ! Pune si tu in ticker sa vedem ce varsta are |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Arti, esti un print adevarat ! Si Daria, o dulceata de fetita !
Mihaela, sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti mult, alaturi de cei 3 copilasi ai vostri ! Ce faceti, va opriti la 3 sau mai faceti un baietel ca sa egalati scorul |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Arti, sa dea Dumnezeu sa fii sanatos, ca in rest, cu asa o familie minunata, nu iti va lipsi nimic! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Imi incantati privirea, ingerasilor! Va pup dulce si... Mihaela, Mai frumos nu se poate... sau doar cu toti 3. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha , sigur usor nu e , DAR garantat se merita fiecare clipa de oboseala, fiecare sacrificiu. Sunt atat de frumosi . Daria sigur simte ca e firav Arti si totusi dragoste de surioara Esti sigur implinita, Iar cand vei face si prima fotografie cu toti copii tai , in formatie completa, garantez ca o sa plangi de fericire si o sa realizzezi ca te-a binecuvantat Dumnezeu !!!!! ..
Arti, sa ii spui lui mami sa ni te arate des , alaturi de surioara ta iubita , Dariutza ! Te pupam , voinik frumos si ochios ! Daria , ce zulufei ai ,
pupam copii frumosi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
|
mie da! noi suntem inca in "negocieri" dar...nu se stie cand apar si eu cu un ticker!
Mihaela, ma bucur incredibil pt tine, pt voi, sunteti minunati si iti doresc multa sanatate si multa putere sa iti cresti micutii! sunt adorabili! cel mic este un bombonel dulce-dulce si imi aduce aminte de puiul meu cand era mic! chiar ieri ma uitam in albumul lui cu pozele de la botez si mi-am adus aminte de perioada de bebe mic-mic si zau ca mi-e dor!
ce scumpi sunt amandoi! sa iti traiasca mami si sa iti bucure fiecare secunda! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Multumim frumos de complimente Adriana,cred ca e timpul sa ma cam opresc ...desi daca ar fi dupa Kaze as face gradinita proprie si personala in casa De-acuma sa ma ajute D-zeu sa-i cresc pe astia trei si sa-i educ cum trebuie oricum m-am legat strans si forever asa ca de la mine copii Fetelor, sa va mai zic cat cat de greu este...?In timp ce voi postati la " Frumoasa in fiecare zi " eu sparg oglinzile prin casa dar o sa treaca si perioada asta Poate peste o luna doua mai intru si eu pe la " Miss" asa sa-mi ridic moralul Un singur lucru face toti banii , sa-i vad ochisorii Dariei cand il dragaleste pe " bebi" |
|
|