Poze cu pitici 0-1 an, partea a 4-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Tuesday, October 2, 2007 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mihaela sa-ti traiasca bebelusul,e un scumpel si vreau sa zic ca si uitasem cit de mici sint.
Cum te simti tu dupa nastere?esti OK?Mie mi-ai facut pe cuvint dor de inca unu(numai sa vina ,ca muncim
noi,dar greu,greu)
BINE ai venit printre noi sa vezi ce misto este,bebelus!!!!!!
Deziree
Scris: Tuesday, October 2, 2007 9:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
ARTIIIIIIIIIIIIIIIIII in sfarsit te-a scos mami in lumeras Sa cresti mare puisor si sa papi laptic mult mult sa o ajungi pe Daria. Mihaela felicitari, sunt superbi copilasii tai, superbe si pozele.bravo bravo
Fluturas
Scris: Tuesday, October 2, 2007 10:26 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mihaela,sa-ti traiasca bebelusii,sunt doi scumpici.daria cred ca e tare fericita cu un bb in casa.imi amintesc si eu cum a fost cand am nascut-o pe karina
Ely
Scris: Tuesday, October 2, 2007 11:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mihaela sunt as de scumpi si dulci .love.Ma uit la bebii tai si nu ma satur. angel Este atat de frumos ,esti cu adevarat o femeie puternica. bravo flowers

Eden esti o printesica la fel cum iti zice mami.angel pupici

Butterfly ma uit la poazele cu bebeii Mihaelei si-mi te-am imaginat ca si tu ai fost si esti la fel de curajoasa si de puternica.bravo flowers
Fluturas
Scris: Wednesday, October 3, 2007 9:43 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Ely wrote:

Butterfly ma uit la poazele cu bebeii Mihaelei si-mi te-am imaginat ca si tu ai fost si esti la fel de curajoasa si de puternica.bravo flowers

da,am trecut si eu pe acolo,si ma gandesc cat de frumos a fost,cum se juca darius cu karina si ce drag a prins de bebelusi
off topic:am fost alaltaieri in parc si ne-am imprietenit cu o familie care aveau o fetita de o luna.darius a stat numai pe langa fetita,a si "comentat" ca vrea sa tina bebele in brate.a tinut-o un pic,dar pt el nu a fost deajuns
taki
Scris: Wednesday, October 3, 2007 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Vai, Mihaela, ce frumos. Vreau si eu un frate pentru Sasha.

Daria, sa ai grija de fratior tau micut!

Pupici dulci de la noi!pupici pupici
taki
Scris: Wednesday, October 3, 2007 10:46 AM
Nivel

shirel wrote:
Gagicii Eden printesica va invita la o bere.Hai noroc!!!!!!!alcool

Noroc, Eden! Esti o dulce! Sasha iti trimite pupici !
Alina
Scris: Wednesday, October 3, 2007 11:24 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Arti si Daria, pupici pupici .
TatyKS
Scris: Wednesday, October 3, 2007 11:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Da Miha , mie mi-ai facut pofta de un bebe ... mai mult sa o vad pe Kari asa ca pe Darialove angel . Sa iti traiasca minunile si sa fie sanatosipupici pupici . Artie , acusica cresti si tu puiutule si ne zambesti in pozepupici

Shirel , Eden este o scumpica pupici pupici !
Pune si tu in ticker sa vedem ce varsta arepupici pupici
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 3, 2007 5:37 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Arti, esti un print adevarat ! Si Daria, o dulceata de fetita !

Mihaela, sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti mult, alaturi de cei 3 copilasi ai vostri ! Ce faceti, va opriti la 3 sau mai faceti un baietel ca sa egalati scorul ras
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 3, 2007 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Arti, sa dea Dumnezeu sa fii sanatos, ca in rest, cu asa o familie minunata, nu iti va lipsi nimic!pupici pupici pupici pupici pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, October 3, 2007 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Imi incantati privirea, ingerasilor!
Va pup dulce si... Mihaela, plans plans
Mai frumos nu se poate... sau doar cu toti 3.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 3, 2007 7:18 PM
Nivel

Miha , sigur usor nu e , DAR garantat se merita fiecare clipa de oboseala, fiecare sacrificiu. Sunt atat de frumosi . Daria sigur simte ca e firav Arti si totusi dragoste de surioara love love love Esti sigur implinita, Iar cand vei face si prima fotografie cu toti copii tai , in formatie completa, garantez ca o sa plangi de fericire si o sa realizzezi ca te-a binecuvantat Dumnezeu !!!!! ..

Arti, sa ii spui lui mami sa ni te arate des , alaturi de surioara ta iubita , Dariutza ! pupici pupici pupici pupici pupici pupici Te pupam , voinik frumos si ochios ! pupici Daria , ce zulufei ai , love love love love

pupam copii frumosi pupici pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, October 3, 2007 7:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mihaela75 wrote:

Ce ziceti , v-am facut pofta de un bebi?ras ras boy mami de fetita

mie da!yes love hainoroc noi suntem inca in "negocieri" dar...nu se stie cand apar si eu cu un ticker!ras love angel

Mihaela, ma bucur incredibil pt tine, pt voi, sunteti minunati si iti doresc multa sanatate si multa putere sa iti cresti micutii! sunt adorabili!love cel mic este un bombonel dulce-dulce si imi aduce aminte de puiul meu cand era mic!angel chiar ieri ma uitam in albumul lui cu pozele de la botez si mi-am adus aminte de perioada de bebe mic-mic si zau ca mi-e dor!

ce scumpi sunt amandoi! sa iti traiasca mami si sa iti bucure fiecare secunda!yes pupici
mihaela75
Scris: Wednesday, October 3, 2007 7:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Multumim frumos de complimente pupici Adriana,cred ca e timpul sa ma cam opresc hohot ...desi daca ar fi dupa Kaze as face gradinita proprie si personala in casa nervi De-acuma sa ma ajute D-zeu sa-i cresc pe astia trei si sa-i educ cum trebuie study oricum m-am legat strans si forever asa ca de la mine copii nono Fetelor, sa va mai zic cat cat de greu este...?In timp ce voi postati la " Frumoasa in fiecare zi " eu sparg oglinzile prin casa hohot dar o sa treaca si perioada asta maseluta Poate peste o luna doua mai intru si eu pe la " Miss" asa sa-mi ridic moralul sic Un singur lucru face toti banii , sa-i vad ochisorii Dariei cand il dragaleste pe " bebi" angel angel angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.