Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| La multi ani de Sf. Valentin pentru toate mamicile si puii lor de la Ira si capsu' Sonia

intrucat afara e urat si plus k astazi e un fel de sarbatoare - am zis sa ne imbracam frumos (ati vazut varianta de mai sus).... dar pentru ca intre timp masa de pranz s-a demonstrat a fi dezastruoasa pt. costumasun nostru alb (sa-mi fie invatatura de minte ) .... am fost nevoite sa ne schimbam, caci in curand vine tati si tre sa fim frumos aranjate.
 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| [quote=ira_tgr]La multi ani de Sf. Valentin pentru toate mamicile si puii lor de la Ira si capsu' Sonia
Multumim. La multi ani! si tie Ira si tie Capsu' care esti atat de trasnet imbracata,imi placeee |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| la multi ani si voua ,,, printesuca Sonia tare dragalasa,,, dar unde este valentinul:D |
|

| Deziree wrote:la multi ani si voua ,,, printesuca Sonia tare dragalasa,,, dar unde este valentinul:D
Deziree, valentinul, adica in cazul nostru aurelianul (tati) este la servici, deocamdata e singurul barbat pe cale in iubim.... pupicei lui Ahmad de ziua indragostitilor
papusa - multumim mult, daaaaa, ne-am imbracat special asa frumos, nu stiu daca s-a observat dar ne-am schimbat si coafura, nu mai avem 2 moatze in parti, avem unu motz mai mare in spate... pupicei |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sonia, ce frumos te-a imbracat mami! 
Imi place tare mult cum iti sta cu bentita !
Pupicei de la noi si Happy Valentine`s Day! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mirunica soferita, tiiiitiiiit, pazea, faceti culoar ca va calca ! Daria, un pupic de obrajori, bombonica suparice! Sasha si Taki, o echipa de zambaretze! Capsunica Sonia, esti o dulceata dolofana sportiva si stai si-n piciorushe singurica ! Happy Valentine's Day, frumoaselor! Ati visat printii ? |
|

| taki wrote:Sonia, ce frumos te-a imbracat mami!  Imi place tare mult cum iti sta cu bentita  ! Pupicei de la noi si Happy Valentine`s Day! 
daaaaaaaaa, bentita e super, si noua ne place la nebunie si de la noi multi multi multi pupicei, tie si lui Sasalici |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| delfinasa wrote: [b]Sasha si Taki, o echipa de zambaretze! [/color]
 |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| delfinasa wrote:Mirunica soferita, tiiiitiiiit, pazea, faceti culoar ca va calca  ! Happy Valentine's Day, frumoaselor! Ati visat printii ?
 |
|

| se pare k doar noi postam in ultimul timp... ei, dak voi nu vreti?
azi am fost la o plimbarica prin parc... m-am plimbat cu masinuta mea...

m-am dat si in masinutele din parc...

apoi am luat pranzul intr-un resto

offffff, si la intoarcere am adormit la volan, pai ce vreti, sunt inca mica...

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pupici de la noi pentru o capsunica adormita! Ce masinutza frumoasa ai! |
|

|
multumim, multumim, indata ce ne trezim va trimitem si noi pupicei |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ptiu ce scumpa esti, capsunico ! Esti mortala in masinuta , mai ales adormita la volan, vezi sa nu faci accident . |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ira_tgr wrote:se pare k doar noi postam in ultimul timp... ei, dak voi nu vreti?
voi aici si noi la 2-4 ani, tot numa noi postam
Esti o dlaguta Capsu` pupicei de la noi |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Oh mami, ce scumpa e Capsu', cu a adormit ea la volan asa.....imi vine sa o prind de falcutele alea ohhh....
|
|
|