Nivel: Membru
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 42
|      Make custom Glitter Graphics                 Noi nu am facut botezu la ortodoxi desi eu sant ortodoxa am acceptat sa fie dupa sot reformata fata . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
|
Ai mei nu aveau placerea asta atat de dezvoltata Dar se mai intampla si atunci ma ofticam Mama m-a dezvatat spunandu-mi ca pe carte o doare cand ii fac eu aua, adica cand o rup, si am inceput sa le fac "draga-draga"...bine, eram ceva mai maricica incat am priceput. Puiul tau e inca tare mic...nu stiu sincer cum sa faci
Lunka Elisabeta e poza de la botez? E mica si nu se prea vede micuta, dar frumoasa ai facut-o(poza). De micuta nu mai spun nimica, ma tot uit la avatar ce scumpa e Sa va traiasca! Aaa acum am vazut explicatia pozei, jos.Scuze. |
|

| 

aici facem gimnastica cu tati si ne rasfatam  |
|

| MULTUMIM (MAMI2X)UITE POZE MAI MARI NU MA PRICEP INCA ASA DE BINE SI NU AM STIUT CUM SA PUN POZE MAI MARI DE PE SAITU BLINGEE VA POPAM

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Elisabeta ce nume frumos ai,te pupam dulce si asteptam vesti de la tine. Intre timp continua antrena mentul cu tati,ca pina la urma tu ai sa ajungi antrenoarea lui.(stii la ce m-am referit,tu ai sa fugi si tati dupa tine)
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
|  |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Niko, ce mare si frumoasa te-ai facut! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Hei! Ce de pitici frumosi si dragalasi au aparut in zona! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Elisabeta, spor la gimnastica. SA-l intreci pe tati.
Nico, de mult nu te-am mai vazut. Ai crescut mult. Se apropie anisorul. Face mami petrecere? |
|
| incerc sa pun si eu cateva poze cu teodora sa vad daca reusesc cris attached the following image(s):

|
|
| i-a uite, fara intentie le-am asezat chiar in ordine crescatoare, de la 9 luni la 1 an |
|
| si acum sa vi-l arat si pe puiul cel mic cris attached the following image(s):

|
|
| Constantin, e buna manuta? Ai o surioara tare frumoasa. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| niko,teodora ce fete frumoase sunteti voi doua |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408