Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Deziree wrote:Articutz ce mare ai crescut! Esti tare dulce, si Dariuca ce frumos se joaca cu tine. Feliciari mami pentru asa comori
Lasa mami ca in curand vezi si tu cum e... Dupa ticker, in doua saptamani vei deveni din nou mamica...Ce a mai trecut timpul! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multumim fetelor pt complimente. Mihaela sa-ti traiasca puisorii ca tare bine le mai sta impreuna si ce mare a crescut Articut. Deziree hai mami ca mai ai un pic si revii la aceasta categorie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| kiki, Dya Da nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul... Abia astept sa mai treaca si saptamanile astea ca nu mai pot, mai mult de curiozitate fata? baiat? sanatos sa fie. In curand intram si noi in aceasta categorie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| IMG]http://i268.photobucket.com/albums/jj22/miha76/simona-1.jpg[/IMG]
Printesa mea implineste azi 3 luni
IMG]http://i268.photobucket.com/albums/jj22/miha76/noi3withframe.jpg[/IMG] |
|

Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
|

|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| La multe lunite, printesa! Doamne, ce scumpete, imi vine s-o pap toata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Felicitari si multe lunite, scumpete mica
Cezara, pofta mare la laptic si supica Bravo pt tati, ca se implica, chiar daca sub supravegherea lui mami.
Mihaela, ai doi copii minunati. Arti a facut chiscute numai bune de "papat" (de la lapticul praf ?), si e un scumpel , la aproape 5 luni are deja o expresie in ochi de copil inteligent Are zambetul tau Pupam si surioara nazdravana si jucausa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| La multe lunite printeso! Miha76 sa ai numai bucurii de la ingerasii tai, sant asa de frumosi! Cezara pofta mare! Deziree multa sanatate si sarcina usoara in continuare si sa ai o nastere usoara Articutz sant sigura ca va fi prietenos cu bebele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai ce de-a piticii frumosi!sa va traiasca si sa-i vedem mari si sanatosi! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| danab wrote:Mihaela, ai doi copii minunati. Arti a facut chiscute numai bune de "papat" (de la lapticul praf ?), si e un scumpel  , la aproape 5 luni are deja o expresie in ochi de copil inteligent  Are zambetul tau  Pupam si surioara nazdravana si jucausa
Da, laptele praf ,ca mami a dat demisia din functia de Joiana dar el era durduliu si inainte cu lapte de mami . Multumim de complimente |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| MIhaela, sa-ti traiasca puii!!!! Imi place mult de tot a 2 a poza (unde stau in patut fata in fata)!!!!!
Miha 76 si puii tai sunt tare scumpi!!!!
Deziree, nastere usoara si asteptam poze cu puiutii tai, impreuna!!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Deziree , nu imi vine sa cred ca a trecut asa mult timp ...mai ai asa putin si gata vine si a doua minune Nastere usoara iti doresc
Mihaela ce scumpa e Daria langa Arti ...cum radea ea
Mihaela poza cu micuta e superba La multe lunute inainte |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| fetelor, hai sa va amuzati un pic cu mama cangur .Asa coboram noi dimineata la bucatarie unde e frig .Facem cafeluta , dam drumul la caldura si o zbughim inapoi sus la caldurica.

Cred ca o sa-mi cumpar un sling ...esrfa dinaia de infasurat bebele sa ti-l atarni de gat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce mami cangur avem aici! Pupici frumosilor! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Ce tari sunteti, Miha si pui Arti |
|
|