Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| dya wrote:Asa imi da mie tati sa pap si eu vreau sa dorm....
E atat de frumoasa si de dulce, off ce-as smotoci-o plus ca am o slabiciune pentru ea, mi-am dorit mereu sa am o fetita care sa poarte numele Cezara, dupa ce am citit "Cezara" lui Eminescu am facut o pasiune pentru numele acesta Sa-ti traiasca, mami draga si sa te bucuri de ea |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
|
Katy multumim frumos , lasa mami ca o smotocesc eu si pt tine.
Laura wrote:Cezara, ce bine e in brate la tati, nu? Da fooooarte bine dar sa fie si mami prin zona.
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cezara estio scumpa
(Dya am vazut sticla cu ceai ... te rog !!! sa nu ii dai nimik in afara de apa, apa, apa, apa....) |
|

| Stai linistita mami ca Cezara mea nu bea ceai de nici o culoare ,era supica , am zis ca dupa ce papa lapte poate vrea si un pic de supica. Apa a baut cite ceva adica daca stau sa adun ar fi cam 15ml de cind sa nascut,nu vrea si pace . Eu ma bucur ca papa supica ca aveam emotii.Supica papa la greu.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| (Dya am vazut sticla cu ceai ... te rog !!! sa nu ii dai nimik in afara de apa, apa, apa, apa....)[/quote]
De ce???? Matei bea DOAR ceai(ca apa chioara nu vrea)inca de la nastere(din spital).LA cresa bea tot ceai...si bea cate 1.5 L pe zi .Bea ceiut de menta,tei,musetel sau Baby Calm.Ii face bine,ii calmeaza durerile de burtica(cand era mic am scapat usor de colici cu ceiut special pentru asta)....Sunt ff multumita ca e asa un "betivan",mai ales in momente ca astea,cand e racit si are multe substante toxice de excretat. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Alyna wrote:(Dya am vazut sticla cu ceai ... te rog !!! sa nu ii dai nimik in afara de apa, apa, apa, apa....) De ce????  Matei bea DOAR ceai(ca apa chioara nu vrea)inca de la nastere(din spital).LA cresa bea tot ceai...si bea cate 1.5 L pe zi  .Bea ceiut de menta,tei,musetel sau Baby Calm.Ii face bine,ii calmeaza durerile de burtica(cand era mic am scapat usor de colici cu ceiut special pentru asta)....Sunt ff multumita ca e asa un "betivan",mai ales in momente ca astea,cand e racit si are multe substante toxice de excretat.
Indulcit Si cand va fii mare nu va vrea apa .....uite de ce.. cica nu-i place....
Am 2 fete una crescuta cu ceai si una doar cu apa ( si lapticul de rigoare) ... cu Eden m-am luptat aproape un an sa o dezvat de sucuri (care contin zahar si e-uri) iar Shachar nici daca ii pun cola pe masa nu vrea sa auda ..............tot apa cere
Acum decideti voi.
Dya, nu conteaza daca acum nu va bea apa, sau ca nu vrea.. se va obisnui... acum nu stie de sete, ea bea laptic dar va veni si ziua cand va bea apa
Suntem total offtopic |
|

| De la prea multa bautura....
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Vin si eu cu Articutz ca s-a facut baiet mare...si asta tot cu ta'su seamana adica eu chiar sunt parte neglijabila in afacerea asta?
 |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Tot off topic....la cresa cat si acasa bea ceai NEINDULCIT(mai putin cat a fost bolnavior si,pentru ca nu ingurgita nimic,i-am adaugat glucoza).Acum depinde de fiecare copil in parte...nu trebuie sa generalizam .Matei de ex,nu a pus gura pe sucuri pana acum si nici nu o va face cat de curand.Apa,daca ii dau,bea.A fost alegerea mea sa-i dau ceiut(ceaiurile sunt bine cunoscute remedii naturiste,pentru diferite afectiuni) Dya,stai linistita,ca va bea dulcica ta ceiut,sau apa..orice ii va place Acum e si micuta,iar supica ii tine si de sete.
Mihaela Tare-s dulci copilasii tai!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mihaela, frumosi foc nazdravanii tai! Ce a crescut Arti Si Daria, ce mare si frumoasa e Sa-ti traiasca! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| mihaela75 wrote:Vin si eu cu Articutz ca s-a facut baiet mare...si asta tot cu ta'su seamana  adica eu chiar sunt parte neglijabila in afacerea asta?
Mihaela, ai niste dulceturi de copii Nu conteaza cu cine seamana, asta ar fi cel mai insignifiant lucru din viata Mie mi se pare ca Daria seamana cu amandoi, ba mai mult cu tine Oricum, e o frumusica Iar Articut e un scumpisor si inca nu i s-au definitivat bine trasaturile. Mai asteapta, sigur vei gasi si ceva de la tine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cezara, esti o scumpa! Arti, ce mare ai crescut!!!!!! Si ce bine iti sta impreuna cu Daria! |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Cezara scumpa, si papacioasa mica nu te lasa si pune-l pe tati la treaba, spunei ca-ti place sa bei laptic doar din brate de la el, ca si mami sa mai apuce sa-si faca treburile Mihaela ai niste copii superbi, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei, iar Arti e un scump! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Articutz ce mare ai crescut! Esti tare dulce, si Dariuca ce frumos se joaca cu tine. Feliciari mami pentru asa comori |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| multumim mamici de complimente |
|
|