Poze cu pitici- vol.5 -
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Saturday, February 16, 2008 10:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
dya wrote:
Asa imi da mie tati sa pap si eu vreau sa dorm....

E atat de frumoasa si de dulce, off ce-as smotoci-oflowers plus ca am o slabiciune pentru ea, mi-am dorit mereu sa am o fetita care sa poarte numele Cezara, dupa ce am citit "Cezara" lui Eminescu am facut o pasiune pentru numele acestalove love
Sa-ti traiasca, mami draga si sa te bucuri de eapupici pupici pupici
dya
Scris: Sunday, February 17, 2008 6:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
katy_lumika wrote:

E atat de frumoasa si de dulce, off ce-as smotoci-oflowers plus ca am o slabiciune pentru ea, mi-am dorit mereu sa am o fetita care sa poarte numele Cezara, dupa ce am citit "Cezara" lui Eminescu am facut o pasiune pentru numele acestalove love
Sa-ti traiasca, mami draga si sa te bucuri de eapupici pupici pupici

pupici pupici pupici Katy multumim frumos , lasa mami ca o smotocesc eu si pt tine.ras flowers

Laura wrote:
Cezara, ce bine e in brate la tati, nu? angel

Da fooooarte bine dar sa fie si mami prin zona.ras
pupici pupici pupici
Cristy
Scris: Sunday, February 17, 2008 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Cezara estio scumpa pupici angel angel love love

(Dya am vazut sticla cu ceai ... te rog !!! sa nu ii dai nimik in afara de apa, apa, apa, apa....)
dya
Scris: Sunday, February 17, 2008 11:03 AM
Nivel

Cristy wrote:
Cezara estio scumpa pupici angel angel love love

(Dya am vazut sticla cu ceai ... te rog !!! sa nu ii dai nimik in afara de apa, apa, apa, apa....)

Stai linistita mami ca Cezara mea nu bea ceai de nici o culoaresic ras ,era supica , am zis ca dupa ce papa lapte poate vrea si un pic de supica. Apa a baut cite ceva adica daca stau sa adun ar fi cam 15ml de cind sa nascut,nu vrea si pace . Eu ma bucur ca papa supica ca aveam emotii.Supica papa la greu.ras
pupici pupici pupici
Alyna
Scris: Sunday, February 17, 2008 11:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
(Dya am vazut sticla cu ceai ... te rog !!! sa nu ii dai nimik in afara de apa, apa, apa, apa....)[/quote]

De ce????scratch oare Matei bea DOAR ceai(ca apa chioara nu vrea)inca de la nastere(din spital).LA cresa bea tot ceai...si bea cate 1.5 L pe zialcool alcool alcool .Bea ceiut de menta,tei,musetel sau Baby Calm.Ii face bine,ii calmeaza durerile de burtica(cand era mic am scapat usor de colici cu ceiut special pentru asta)....Sunt ff multumita ca e asa un "betivan",mai ales in momente ca astea,cand e racit si are multe substante toxice de excretat.
Cristy
Scris: Sunday, February 17, 2008 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Alyna wrote:

De ce????scratch oare Matei bea DOAR ceai(ca apa chioara nu vrea)inca de la nastere(din spital).LA cresa bea tot ceai...si bea cate 1.5 L pe zialcool alcool alcool .Bea ceiut de menta,tei,musetel sau Baby Calm.Ii face bine,ii calmeaza durerile de burtica(cand era mic am scapat usor de colici cu ceiut special pentru asta)....Sunt ff multumita ca e asa un "betivan",mai ales in momente ca astea,cand e racit si are multe substante toxice de excretat.

Indulcit oare oare
Si cand va fii mare nu va vrea apa .....uite de ce.. cica nu-i place....

Am 2 fete una crescuta cu ceai si una doar cu apa ( si lapticul de rigoare) ... cu Eden m-am luptat aproape un an sa o dezvat de sucuri (care contin zahar si e-uri) iar Shachar nici daca ii pun cola pe masa nu vrea sa auda ..............tot apa cereras

Acum decideti voi.

Dya, nu conteaza daca acum nu va bea apa, sau ca nu vrea.. se va obisnui... acum nu stie de sete, ea bea laptic pupici dar va veni si ziua cand va bea apa

Suntem total offtopicalcool
dya
Scris: Sunday, February 17, 2008 1:50 PM
Nivel

De la prea multa bautura....hohot hohot hohot
pupici pupici pupici
mihaela75
Scris: Sunday, February 17, 2008 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Vin si eu cu Articutz ca s-a facut baiet mare...si asta tot cu ta'su seamana banghead adica eu chiar sunt parte neglijabila in afacerea asta?rambo

Alyna
Scris: Sunday, February 17, 2008 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Tot off topic....la cresa cat si acasa bea ceai NEINDULCIT(mai putin cat a fost bolnavior si,pentru ca nu ingurgita nimic,i-am adaugat glucoza).Acum depinde de fiecare copil in parte...nu trebuie sa generalizampupici .Matei de ex,nu a pus gura pe sucuri pana acum si nici nu o va face cat de curand.Apa,daca ii dau,bea.A fost alegerea mea sa-i dau ceiut(ceaiurile sunt bine cunoscute remedii naturiste,pentru diferite afectiuni)pupici pupici Dya,stai linistita,ca va bea dulcica ta ceiut,sau apa..orice ii va placefirstprize pupici Acum e si micuta,iar supica ii tine si de sete.

Mihaelalove love love love Tare-s dulci copilasii tai!!
Kiki
Scris: Sunday, February 17, 2008 5:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mihaela, frumosi foc nazdravanii tai! Ce a crescut Arti what Si Daria, ce mare si frumoasa elove
Sa-ti traiasca!
Laura
Scris: Sunday, February 17, 2008 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
mihaela75 wrote:
Vin si eu cu Articutz ca s-a facut baiet mare...si asta tot cu ta'su seamana banghead adica eu chiar sunt parte neglijabila in afacerea asta?rambo

Mihaela, ai niste dulceturi de copii pupici pupici pupici Nu conteaza cu cine seamana, asta ar fi cel mai insignifiant lucru din viata pupici Mie mi se pare ca Daria seamana cu amandoi, ba mai mult cu tine dance Oricum, e o frumusica flower flower flower Iar Articut e un scumpisor si inca nu i s-au definitivat bine trasaturile. Mai asteapta, sigur vei gasi si ceva de la tine sic
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, February 17, 2008 5:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cezara, esti o scumpa!
Arti, ce mare ai crescut!!!!!! Si ce bine iti sta impreuna cu Daria!love
crista
Scris: Sunday, February 17, 2008 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Cezara scumpa, si papacioasa mica nu te lasa si pune-l pe tati la treaba, spunei ca-ti place sa bei laptic doar din brate de la el, ca si mami sa mai apuce sa-si faca treburile flowers pupici
Mihaela ai niste copii superbi, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei, iar Arti e un scump! flower flower pupici
Deziree
Scris: Sunday, February 17, 2008 6:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Articutz ce mare ai crescut! Esti tare dulce, si Dariuca ce frumos se joaca cu tine. Feliciari mami pentru asa comoripupici
mihaela75
Scris: Sunday, February 17, 2008 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
multumim mamici de complimente pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.