Poze cu pitici - vol.6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lifeinhim
Scris: Monday, May 5, 2008 8:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Vai Cezi ma termini cat de dulce poti fi! Cum vezi un aparat cum razi de nu mai poti! Te pupacesc dulce!
lifeinhim
Scris: Monday, May 5, 2008 8:52 PM
Nivel

Hai sa va aratam cum am papat noi morcovel:

A fost buuun, dar am ramas portocalii pe la gurita! ras
Kiki
Scris: Monday, May 5, 2008 8:56 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
hohot hohot hohot Mateiutz, a fost bun morcovelul? Cred ca da, la cat de incantat esti! ras pupici
MNiko
Scris: Monday, May 5, 2008 8:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu cred ca i-a placut si chiar ar mai fi vrut. Parca ar vrea sa strige dupa lingurita in ultima poza.
dya
Scris: Monday, May 5, 2008 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Multumim fetelor pentru aprecieri si cuvintele frumoase. Cezi va pupaceste cu drag.pupici pupici pupici
Cit despre schimbarea degetului nu am nici o sansa ala este degetul ei pentru max.5 minute care-i sunt necesare sa adoarma . Peste zi nu sta nici cu bibe nici cu degetele in gura. Degetul il foloseste doar cind ii este somn , iar pentru zi cind vrea sa-si faca masaj la gingiutze molfaie de zor pe jucarele . Avem aproape o luna jumate de cind nu mai trebuie sa-mi fac griji daca am luat-o pe suzi cu noi pentru ca nu mai foloseste , am incercat dar isi face greatza .
Mateiutz esti un scump si ce culoare frumoasa ti-ai tras pe tine.pupici pupici pupici Mami de ce nu-l pui putin mai ridicat de cit este poate atunci reuseste si el sa accepte mai bine linguritza.pupici pupici pupici
mihaela75
Scris: Monday, May 5, 2008 10:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
dya wrote:
Sa va arat cum cucaie Cezara mea si cum ii dispare somnul cind vede aparatul....hohot hohot hohot

hohot vedeam la TV faze dinastea si credeam ca-s trucate.ce ochi a facut la aparat , gata somn ,fata e fresh de o sedinta foto flowers
Fluturas
Scris: Monday, May 5, 2008 11:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
vai cezara ce dulce esti,sum stai cu degetul in gurita si mai ca adormi,iar cand vezi aparatul...hop un zambet mare..pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, May 6, 2008 6:24 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Bravo Mateiut,sa papi tot!Esti un scump!pupici pupici
lifeinhim
Scris: Tuesday, May 6, 2008 6:50 AM
Nivel

dya wrote:
Mateiutz esti un scump si ce culoare frumoasa ti-ai tras pe tine.pupici pupici pupici Mami de ce nu-l pui putin mai ridicat de cit este poate atunci reuseste si el sa accepte mai bine linguritza.pupici pupici pupici[/i]

Il pun acasa ca avem scaunel de masa, dar aici eram in vizita la bunici. E prima data cand l-am pus asa, tocmai ca am vazut la cineva si am zis ca poate mananca mai bine asa decat mai ridicat.

Abia astept sa "cucaie" si Matei ca Cezara.
lifeinhim
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:29 AM
Nivel

S-a trezit piticul, si deci asa cum am promis pe alt topic, punem poze cu noul saculet de dormit al lui Matei, care m-a scapat de griji noaptea.

lifeinhim
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:44 AM
Nivel

Si va punem si un filmulet sa vedeti cum se joaca el in dimineata asta. Pacat ca are trac de camera de filmat, ca e mult mai activ.
img
oanalaurisa
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
lifeinhim wrote:
Si va punem si un filmulet sa vedeti cum se joaca el in dimineata asta. Pacat ca are trac de camera de filmat, ca e mult mai activ.

Vorbaret ginere mai am!ras hohot pupici
Mela
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
tare dragalas e puiul asta mic angel
dya
Scris: Tuesday, May 6, 2008 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Mateiutz esti un scump si ce frumos sti tu sa te jocilove pupici pupici pupici ...lasa mami ca acusica o sa adoarma si el asa ca Cezara.sic
PS: mami sa-ti setezi contul din Photobucket pe privat ca asa cum ai pus filmuletzul se poate accesa si restul albumului.Si daca nu-i pe privat toata lumea din photobucket si nu numai poate sa-ti vada pozicile sau le poate descarca fara acordul tau.sic pupici
lifeinhim
Scris: Tuesday, May 6, 2008 8:28 AM
Nivel

Mersi, Dya de atentionare!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.