Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Vai Cezi ma termini cat de dulce poti fi! Cum vezi un aparat cum razi de nu mai poti! Te pupacesc dulce! |
|

| Hai sa va aratam cum am papat noi morcovel:

A fost buuun, dar am ramas portocalii pe la gurita! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mateiutz, a fost bun morcovelul? Cred ca da, la cat de incantat esti! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu cred ca i-a placut si chiar ar mai fi vrut. Parca ar vrea sa strige dupa lingurita in ultima poza. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multumim fetelor pentru aprecieri si cuvintele frumoase. Cezi va pupaceste cu drag. Cit despre schimbarea degetului nu am nici o sansa ala este degetul ei pentru max.5 minute care-i sunt necesare sa adoarma . Peste zi nu sta nici cu bibe nici cu degetele in gura. Degetul il foloseste doar cind ii este somn , iar pentru zi cind vrea sa-si faca masaj la gingiutze molfaie de zor pe jucarele . Avem aproape o luna jumate de cind nu mai trebuie sa-mi fac griji daca am luat-o pe suzi cu noi pentru ca nu mai foloseste , am incercat dar isi face greatza . Mateiutz esti un scump si ce culoare frumoasa ti-ai tras pe tine. Mami de ce nu-l pui putin mai ridicat de cit este poate atunci reuseste si el sa accepte mai bine linguritza. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
|
vedeam la TV faze dinastea si credeam ca-s trucate.ce ochi a facut la aparat , gata somn ,fata e fresh de o sedinta foto |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| vai cezara ce dulce esti,sum stai cu degetul in gurita si mai ca adormi,iar cand vezi aparatul...hop un zambet mare.. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo Mateiut,sa papi tot!Esti un scump! |
|

| dya wrote:Mateiutz esti un scump si ce culoare frumoasa ti-ai tras pe tine. Mami de ce nu-l pui putin mai ridicat de cit este poate atunci reuseste si el sa accepte mai bine linguritza. [/i]
Il pun acasa ca avem scaunel de masa, dar aici eram in vizita la bunici. E prima data cand l-am pus asa, tocmai ca am vazut la cineva si am zis ca poate mananca mai bine asa decat mai ridicat.
Abia astept sa "cucaie" si Matei ca Cezara. |
|

| S-a trezit piticul, si deci asa cum am promis pe alt topic, punem poze cu noul saculet de dormit al lui Matei, care m-a scapat de griji noaptea.

|
|

| Si va punem si un filmulet sa vedeti cum se joaca el in dimineata asta. Pacat ca are trac de camera de filmat, ca e mult mai activ.
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| lifeinhim wrote:Si va punem si un filmulet sa vedeti cum se joaca el in dimineata asta. Pacat ca are trac de camera de filmat, ca e mult mai activ.
Vorbaret ginere mai am! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| tare dragalas e puiul asta mic |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mateiutz esti un scump si ce frumos sti tu sa te joci ...lasa mami ca acusica o sa adoarma si el asa ca Cezara. PS: mami sa-ti setezi contul din Photobucket pe privat ca asa cum ai pus filmuletzul se poate accesa si restul albumului.Si daca nu-i pe privat toata lumea din photobucket si nu numai poate sa-ti vada pozicile sau le poate descarca fara acordul tau. |
|

| Mersi, Dya de atentionare! |
|
|