Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sunt noua si eu pe aici si as vrea sa postez niste poze cu "flacaul" meu, dar sincera sa fiu, nu stiu cum... Ma poate ajuta cineva? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Raly, Miriam multumim frumos!!!!!
Dya intoarcem cu mare drag pupiceii, tie si printesei tale adorabile!!!!
Kiki, multumim pentru cuvintele frumoase!!!! Intoarcem cu drag pupiceii!!!! Sa speram ca ochii ii vor ramane asa; sora mea ii are verzi, iar cumnatul meu, caprui!!!
Ninetem esti o draguta, iti multumim pentru cuvintele frumoase!!!! Intr-adevar sunt tare mandra de ea si o iubesc nespus de mult; cateodata ma comport cu ea de parca nici nu as avea si eu copiii mei (cred ca intelegi la ce ma refer), nu rezist sa nu ii cumpar ceva cand imi place lucrul respectiv (mama ma cearta mereu, zice ca are deja destule si or sa-i ramana mici, dar, degeaba eu tot ce stiu eu fac) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Elena ai o nepotica ffff scumpica!!! Sa iti traiasca!!!multa sanatate matusica! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mama lui rik wrote:Elena ai o nepotica ffff scumpica!!! Sa iti traiasca!!!multa sanatate matusica!
Multumesc mult, iubita!!! Ca intotdeauna, esti o draguta!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| frumoasa nepotica ai,elena |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| pozici noi cu bebe ariel_baby attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cE SCUMPEL E SI CE OCHISORI ARE...SA ITI TRAIEASCA!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mai, Luca, ma uimesti ce repede cresti! Sa fii sanatos si papacios si mai departe! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Ce scumpete de baietel. Sa-ti traiasca mami. |
|
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| luca e un papacios, arata ca un copil de 5-6 luni, asa mi s-a zis.Rade, imita, canta, se ridica in fundulet perioade scurte de timp, o recunoaste pe mami,tati, o vecina si fiica ei.Cand vede vecina si ii aude vocea e cu gura pana la urechi .e un grasunel, are 7kg, cel mai mult a dormit intr-o noapte 11ore jumatate.Cateodata plange cand e singur si cand ma vede, iar e cu gura pana la urechi.De la 2 luni se joaca, am niste jucarii care atarna, se uita la ele bine apoi ridica manuta si le loveste, si e tare incantat de jucarie.a zis de doua ori mama, si de 2 ori ama ff clar,si alaltaieri a facut, brrmrmmm, brrrmmm, ca o masinuta , imi vine sa il pap, sunt f mandra de el,se dezvolta repede din toate punctele de vedere.de 3 sapt aproape ii dau morcovel, si nu l-a afectat, ii place f mult, azi am inceput cu mar, yami, yami uitasem de poza mea preferata ariel_baby attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Un bebe frumos ....si ochios! Sa-ti traiasca, mami! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Luca,ptiu da ce repede cresti tu! |
|
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 25
| Sunt noua si eu pe aici si as vrea sa postez niste poze cu fetita mea, dar sincera sa fiu, nu stiu cum... Ma poate ajuta cineva? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Luca ce dulceata de copil!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Uite aici o sa gasesti niste instructiuni!
http://forum.7p.ro/Cum-pui-poze-la-mesaje-aici-pe-forum.aspx?g=posts&t=4829 |
|
|