Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miru, sunt superbi ! Sa iti traiasca minunile si sa te bucuri de ei ! Inca o pereche Surioara-fratior pe forum ! Kiki , asa e , tu ce astepti ???? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mihaita&Andrada, sunteti doi scumpi, doi frumusei. Mami Miru, sa-ti traiasca minunile acestea doua si sa ne mai incanti cu poze de-ale lor. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ariel, bebe Luca e un dulcel! Sa fie sanatos, draga mami!
Andrada si Mihaita sunt superbi, draga mea Miru! Seamana atat de bine cei doi fratiori, ca multe alte pereche de aici de pe forum. Multa sanatate si fericire va doresc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Miru, ce scumpi sunt amandoi!!!! iar Mihaita e un dulce cum il iubeste pe bebe mic. |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Evita, ai doua comori super!
Sole, ca intotdeauna, ma dai gata cand te vad!
Edy, esti un dulce!
Oshri, mai da smecher esti tu!
Mihaita, tare o mai iubesti tu pe Andrada, nu-i asa?! Sunteti niste dragalasi!
Ariel, sper cand da caldura sa ne intalnim prin parc sa-l cunoastem pe micul Luca!
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, Kali, Oana, Laura, Liz, Deziree, Ninette, multumim frumos pt complimente, va pupam!
Mihaita a iubit-o pe Andrada din prima clipa si nu a fost gelos deloc. Doar ca trebuie musai sa participe la orice activitate a ei: baita, leganat, schimbat si dupa cum se vede trebuie sa se joace si el cu jucariile ei. Abia incap amandoi sub trapezul cu jucarii, dar n-a fost chip sa nu se bage si Mihaita langa ea. Iar leaganul electronic e aproape descleiat si sta intr-o parte... ca are o limita de 9 kg si nu a rezistat la 20 de kg topaite... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Miru,sa-ti traiasca comorile...sunt atat de dulci amandoi...micuta Andrada m-a fermecat intru totul! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miru sunt tare dulci ingerasii! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Miru, sunt superbi copilasii tai, sa iti traiasca si sa te bucuri de ei. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Deea, Mariuta, Ariel, va pupam! |
|

| Ninetem, abia astept sa ne intalnim in parc, app mai sunt trei mamicute din bacau de pe alt forum cu care m-am inteles sa ne vedem in parc, o sa facem un grup mare pt plimbari |
|

| app, sapt viitoare daca e vreme frumoasa, cat de cat, ies cu luca in parc.Azi il scot intr-o plimbare de 10-15min.maine 30 min, si tot asa
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Am sosit si eu pe aici impreuna cu piticul meu micut!!!

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Andrei |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Raly multumim !!!! |
|
|