Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Raly,daca e sa interpretam regula:poza sa fie creatie proprie,mi se pare destul de clar ca trebuie sa fie facuta de noi...e limba romana,totusi... sa speram ca Adriana o sa ne lamureasca. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, Mela, eu zic sa lasam lucrurile asa cum au cazut de data asta! Chiar nu mai au rost discutiile pentru ca azi e deja joi si nu mai e timp! Plus de asta si Miha se va simti aiurea! ... Iar daca eu m-am razgandit si nu am mai vrut sa particip, asta e! Sa-mi fie de bine! Am si eu piticii mei uneori! Hai, va pup pe amandoua! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Liz wrote:Taty, Petronela, foarte frumoase hobby-urile voastre! Se numara si printre ale mele! ... O singura problema ar fi si sper sa nu va suparati, dar conform regulamentului, stiam ca pozele trebuie facute de noi, deci prin urmare nu avem cum sa aparem in ele. Cred ca trebuia sa fotografiati doar obiectele. Oricum, Miha decide ce si cum in final, fiind organizatoarea de saptamana aceasta. Pup!
Liz, ai dreptate. Acesta se doreste a fi un concurs de arta fotografica si sunt desemnate castigatoare cele mai frumoase poze din punct de vedere fotografic, realizare, etc.
Conform regulamentului, care se aplica tuturor concursurilor din aceasta sectiune:
"REGULAMENT CONCURS FOTO
1. Inscrieri pentru saptamana IN CURS: de miercuri pana duminica inclusiv 2. Votare : luni si marti, saptamana URMATOARE, pana la ora 13:00 3. Desemnarea castigatoarei: marti, saptamana URMATOARE 4. Propunerea unei noi teme de catre castigatoare: marti, saptamana URMATOARE
Toate consursurile vor respecta urmatoarele reguli:
1. Fiecare user poate sa se inscrie cu o singura poza facuta de el, pe tema respectiva si trebuie sa ne povesteasca putin despre poza.
2. Nu sunt permise poze nud sau indecente
3. Nu sunt acceptate decat pozele proprii.
4. Poza desemnata ulterior ca fiind cea mai frumoasa va deveni poza saptamanii si va fi postata intr-un topic special, numai cu poze de top pe fiecare saptamana in parte.
5. Castigatoarea va alege tema saptamanii urmatoare. "
Sper ca am clarificat eventualele nelamuriri. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu nu vreau sa se supere Liz , asa ca am retras pozica . Eu m-am bagat ca imi era dor de asa ceva ,dar daca nu am inteles regulie,my mistake . Pupici si bafta concurentelor. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Cred ca si eu am inteles gresit regulile... credeam ca pozele sunt proprii ....la modul ca nu sunt copiate de pe internet....
In fine, multumesc Adrianei pentru lamuriri. Astept in continuare pozici care sa respecte regulile... |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Tara arde si baba se piaptana ... Asta`s eu!
Dar, de amorul artei si de dragul lui Liz, my hobby!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu am sters poza desi in prima poza postata de Miha apare cantaretul cu chitara nu chitara singura,e normal,nici eu nu pot sa pun lucrul meu singur fara mine lucrand |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu nu am vrut sa ma bag, mi-am spus parerea de atatea ori, o stie toata lumea, votez poza care-mi convine si cu asta basta
Liz, daca pui poza la loc promit ca particip si eu |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| carla wrote:Si eu am sters poza desi in prima poza postata de Miha apare cantaretul cu chitara nu chitara singura,e normal,nici eu nu pot sa pun lucrul meu singur fara mine lucrand Hai, mai, Carla, la ce lucruri frumoase ies din mainile tale!
Liiiz, facem galerie sa pui poza, da?
Buli, nu ma lasa singurica!
Fetele, nu vrem sa se simta Miha aiurea, da??? Asa ca ... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Na ca s-a elucidat misterul,s-au suparat si descretit fete! Hai Liz cu poza inapoi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Snowdrop !!!
Lizule ,hai mami cu pozica!!!! |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Adevarul e ca exista aparate de fotografiat cu TIMER (poza vine facuta dupa 10-15 secunde de countdown de la apasarea butonului) timp in care o persoana se poate aseza in cadru In timpurile noastre, faptul ca o persoana apare intr-o poza nu demonstreaza ca nu a putut apasa butonul aparatului de fotografiat |
|
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Multumesc snowdrop! Asteptam in continuare pozici.... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Snowdrop, foarte, foarte frumoasa fotografia! Imi place mult! Cat despre mine, chiar nu m-am suparat si imi doresc sa nu ramana unele persoane cu impresia asta. Doar ca regret ca am atras atentia asupra regulamentului ceea ce nu se va mai intampla pe viitor. Multumesc sustinatoarelor, dar o data o decizie luata ramane asa. ... Buli, hai cu pozica!!! Nu sta dupa mine! Mai ales la ce fotografii frumoase faci! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| acum am reusit sa mai intru si eu! imi pare rau ca nu am fost atenta la regulament nu stiu cum pot retrage poza asa ca va rog sa nu votati |
|
|