Poza saptamanii 9 -16 martie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Thursday, March 11, 2010 6:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
raly wrote:
Carlanewclap newclap

Ralypupici computerlove
Anelise
Scris: Thursday, March 11, 2010 6:49 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sper sa nu fie cu suparare, dar saptamana aceasta am decis sa nu mai particip. Fotografia mea facea nota discordanta si nu-mi doresc. angel
myha84
Scris: Thursday, March 11, 2010 6:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/6/2009
Taty foarte sanatos hobby-ul taunewclap
Petronela,Liz, Carla newclap newclap newclap
Ana
Scris: Thursday, March 11, 2010 8:56 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Carla bravo mami...newclap
roxinthya
Scris: Thursday, March 11, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Carla - super poza bravo bravo bravo
monique
Scris: Thursday, March 11, 2010 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Liz... mie chiar imi placea poza ta...cry cry cry
miha76
Scris: Thursday, March 11, 2010 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
Liz wrote:
Sper sa nu fie cu suparare, dar saptamana aceasta am decis sa nu mai particip. Fotografia mea facea nota discordanta si nu-mi doresc. angel

uff Liz ai pm....uff
milicutza
Scris: Thursday, March 11, 2010 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Carla, frumos hobby si relaxant!
TatyKS
Scris: Thursday, March 11, 2010 4:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ingerash, Myha multumesccomputerlove .

Carla , newclap !

Eu mai bine alerg pe banda aia de 10 ori pe zi decat sa ma pui sa andrelezras ! Va admir pentru rabdarepupici .

Liz, dar nu facea deloc nota discordantauff , este un hobby al taupupici , te rog sa revii cu poza computerlove.
Mela
Scris: Thursday, March 11, 2010 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Miha,cred ca trebuia sa faci in asa fel incat sa se respecte regulile concursului,reguli stabilite de la inceput de catre Adriana,altfel "poza saptamanii" o sa ajunga altceva decat ce se vroia initial.
daca nu ma insel cred ca asta e si motivul pentru care Liz s-a retras din concurs...
carla
Scris: Thursday, March 11, 2010 5:21 PM
Nivel

Eu am inteles ca poza trebuia sa fie facuta de noi,sa reprezinte Hobby-ul nostru,asa ca initial am vrut sa pun doar lucrurile mele de tricotat incepute si neterminatefool Apoi m-am gandit ca fiind hobby-ul meu e frumos sa apar si eu lucrand,asa ca mi-am programat aparatul sa-mi fac si mie poza.Acum hotarati voi cum e mai bine,sa aparem si noi sau numai pasiunea noastracoeur coeur coeur oricum e bine
mama Alessiei
Scris: Thursday, March 11, 2010 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Carla newclap newclap newclap vrei sa cistigi doua concursuri cu croseta si bluzita ta mov sic

Liz, hobby-ul tau este interesant, pacat ca te-ai retras uff, poate te razgindesti si intri din nou in concurs computerlove
carla
Scris: Thursday, March 11, 2010 5:40 PM
Nivel

Te pup Mama Alessieipupici ,nu cred ca am sanse de castig la nici unulcry doar particip ,desi imi pare rau ca de la unele nu m-am retras asa cum a facut Liz
Anelise
Scris: Thursday, March 11, 2010 6:08 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mi-am retras poza pentru ca nu vroiam sa fiu eu mai cu motz. angel Nu s-au respectat regulile asa cum a fost atatea saptamani. E o sectiune la care intru pentru ca imi place fotografia si mi-as dori sa am si eu un aparat bun si sa stiu sa fac poze. ... Eu zic ca Miha, saptamana asta sa ramana asa pentru ca sunt deja 3 fotografii intrate in concurs si e pacat! thumright Ideea era ca sunt multe alte concursuri pe forum dedicate mamicilor si asta era singurul de fotografie! ... Nu sufar de importanta, ba chiar imi displace sa fiu in centrul atentiei. Cine ma cunoaste cat de cat, cred ca stie asta. Nu am intrat niciodata la acest concurs pentru a castiga! Si daca am castigat vreodata, am castigat pentru idee, nicidecum pentru "arta" mea fotografica pentru ca sunt departe de asta! Pupici! pupici
raly
Scris: Thursday, March 11, 2010 7:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mai fetelor ce nu-mi place mie chestia asta!A mai fost odata discutia asta!Adriana prin poza proprie se referea sa fie facuta cu aparatul vostru nu sa fie furata de pe net,sau facuta de sora bunicii de prin Italia.Daca apar si fetele in poza e clar ca e poza proprie,fie facuta de sotul,copilul sau facuta cu autodeclansator.Eu sper totusi sa intre Adriana si sa lamureasca problema asta!Intr-un fel ai si tu Liz dreptate,e concurs de fotografie si cel putin eu particip din pasiune,niciodata ca sa castig!Insa mie mi se par ca au fost respectate regulile!Liz trebuia sa lasi si tu pozica ca era foarte frumoasa,era in ton cu tema si nu trebuie sa ne ofticam chiar pentru orice!Cine voia sa voteze pozica ta o vota oricumsic Asa te rog sa te razgandesti si sa revii cu eatopai topai pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.