poza saptamanii 4 august-10 august 2010
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Monday, August 9, 2010 8:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Miha!firstprize
Anelise
Scris: Monday, August 9, 2010 8:25 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Miha si noi! newclap love
raly
Scris: Monday, August 9, 2010 8:31 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Myhafirstprize firstprize
Bretonelle
Scris: Monday, August 9, 2010 8:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
votez Miha si eunewclap
Ana
Scris: Monday, August 9, 2010 9:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Miha si eu!firstprize
mirela74chris
Scris: Monday, August 9, 2010 9:26 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Miha!firstprize
koko2008
Scris: Monday, August 9, 2010 9:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Miha firstprize
ioana0023
Scris: Monday, August 9, 2010 11:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2010
Miha! firstprize
alexandrabogdan
Scris: Monday, August 9, 2010 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
scuze ca nu am dat "start vot" dar nu am putut intra pana acuma
Mela
Scris: Monday, August 9, 2010 2:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Miha firstprize
nikmiki
Scris: Monday, August 9, 2010 6:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
mihahearts
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 9, 2010 6:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
alexandrabogdan wrote:
mihacand am ales tema la asa ceva m-am gandit, dar cred ca nu am fost prea bine inteleasa (ca eu gandesc mai complicat)

Alexandra, orice tema poate fi ilustrata... Uite, il scotea Ingerash pe Vasi afara din casa cu doua valize goale in mana si ii facea o poza de la spate, mergand agale, ca si cum ar pleca departe.... Daca o poza pe Madalina, o lipea cu nasucul de geam, trista (ii picura si o lacrima de glicerina pe obraz la nevoiesic ), si poate in zare se vedea si Vasi plecand cu valizele goale. Nu avem voie sa editam, dar avem voie sa... trucam cadre ca sa se potriveasca cu tema.
Trecerea timpului ne face melancolici? Pandim in parc un bunic batran de mana cu un pui mic si le facem poza. Din spate, ca e mai dramatic! Si setam aparatul pe alb-negru ca sa completam total imaginea.
P.S. Ingeras, m-am "luat" de tine ca stiu ca ai spiritul umorului bine dezvoltat! Sper sa nu te fi suparat, dar erai cel mai la indemana model!pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Monday, August 9, 2010 6:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cute_babies_of_mine wrote:
Alexandra, de asta e un concurs foto! Fiecare isi pune imaginatia la contributie! Daca suntem melancolice toamna, ce pozam??? Doar peisaje??? Nu e suficient pentru redarea temei! Asa cum Alexandra a gasit super poza pentru tema "liniste", sunt convinsa ca, apeland la imaginatie, se vor gasi si poze pentru melancolie.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar ... meditati mai mult la teme, in general, nu alegeti calea cea mai usoara. E un concurs de arta fotografica, nu de postat poze aduse din condei, prin explicatie, la tema. Tin minte ca a fost o tema, ceva cu verde. Toata lumea a pozat copaci, iarba, peisaje si... cam atat. Cum ar fi aratat o poza de aproape a unui pahar cu apa in care se toarna colorant verde lichid??? Sau un cocktail verde cu o frunza de menta? sau muschi crescand pe copaci???? Stiu sigur ca se poate mai mult!
Hai, multa bafta!

Lenus, apropos de ce zici tu... tin minte ca am participat odata la un concurs pe flickr cu titlul "Spring"... era luna martie sau aprilie, s-au inscris sute de poze una mai frumoasa ca alta, cu floricele, frunzulite, copaci infloriti etc. etc. A castigat o poza (foarte bine realizata, desigur) cu un ARC!! hohot Singura care nu avea nicio legatura cu primavara!!

Pt cine nu stie, "spring"(eng.) inseamna primavara, dar poate insemna si arc, resort, izvor..ras

Felicitari participantelor, orice poza este buna atata timp cat respecta regulile.

Votez Miha - e superba poza, imi place lumina, incadrarea, tot.. captureaza atat de bine momentul... newclap

ingerash
Scris: Monday, August 9, 2010 8:09 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008

Alexandra, orice tema poate fi ilustrata... Uite, il scotea Ingerash pe Vasi afara din casa cu doua valize goale in mana si ii facea o poza de la spate, mergand agale, ca si cum ar pleca departe.... Daca o poza pe Madalina, o lipea cu nasucul de geam, trista (ii picura si o lacrima de glicerina pe obraz la nevoiesic ), si poate in zare se vedea si Vasi plecand cu valizele goale. Nu avem voie sa editam, dar avem voie sa... trucam cadre ca sa se potriveasca cu tema.
Trecerea timpului ne face melancolici? Pandim in parc un bunic batran de mana cu un pui mic si le facem poza. Din spate, ca e mai dramatic! Si setam aparatul pe alb-negru ca sa completam total imaginea.
P.S. Ingeras, m-am "luat" de tine ca stiu ca ai spiritul umorului bine dezvoltat! Sper sa nu te fi suparat, dar erai cel mai la indemana model!pupici pupici pupici

cool cool cool hohot hohot hohot hohot super tare!Ce bine ma cunosti!pupici
alexandrabogdan
Scris: Monday, August 9, 2010 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

multumesc Lenus de idei....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.