Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miha si noi! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Myha |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| votez Miha si eu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miha si eu! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Miha! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Miha |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Miha! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| scuze ca nu am dat "start vot" dar nu am putut intra pana acuma |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Miha |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| miha |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| alexandrabogdan wrote:mihacand am ales tema la asa ceva m-am gandit, dar cred ca nu am fost prea bine inteleasa (ca eu gandesc mai complicat) Alexandra, orice tema poate fi ilustrata... Uite, il scotea Ingerash pe Vasi afara din casa cu doua valize goale in mana si ii facea o poza de la spate, mergand agale, ca si cum ar pleca departe.... Daca o poza pe Madalina, o lipea cu nasucul de geam, trista (ii picura si o lacrima de glicerina pe obraz la nevoie ), si poate in zare se vedea si Vasi plecand cu valizele goale. Nu avem voie sa editam, dar avem voie sa... trucam cadre ca sa se potriveasca cu tema. Trecerea timpului ne face melancolici? Pandim in parc un bunic batran de mana cu un pui mic si le facem poza. Din spate, ca e mai dramatic! Si setam aparatul pe alb-negru ca sa completam total imaginea. P.S. Ingeras, m-am "luat" de tine ca stiu ca ai spiritul umorului bine dezvoltat! Sper sa nu te fi suparat, dar erai cel mai la indemana model! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_babies_of_mine wrote:Alexandra, de asta e un concurs foto! Fiecare isi pune imaginatia la contributie! Daca suntem melancolice toamna, ce pozam??? Doar peisaje??? Nu e suficient pentru redarea temei! Asa cum Alexandra a gasit super poza pentru tema "liniste", sunt convinsa ca, apeland la imaginatie, se vor gasi si poze pentru melancolie. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar ... meditati mai mult la teme, in general, nu alegeti calea cea mai usoara. E un concurs de arta fotografica, nu de postat poze aduse din condei, prin explicatie, la tema. Tin minte ca a fost o tema, ceva cu verde. Toata lumea a pozat copaci, iarba, peisaje si... cam atat. Cum ar fi aratat o poza de aproape a unui pahar cu apa in care se toarna colorant verde lichid??? Sau un cocktail verde cu o frunza de menta? sau muschi crescand pe copaci???? Stiu sigur ca se poate mai mult! Hai, multa bafta!
Lenus, apropos de ce zici tu... tin minte ca am participat odata la un concurs pe flickr cu titlul "Spring"... era luna martie sau aprilie, s-au inscris sute de poze una mai frumoasa ca alta, cu floricele, frunzulite, copaci infloriti etc. etc. A castigat o poza (foarte bine realizata, desigur) cu un ARC!! Singura care nu avea nicio legatura cu primavara!!
Pt cine nu stie, "spring"(eng.) inseamna primavara, dar poate insemna si arc, resort, izvor..
Felicitari participantelor, orice poza este buna atata timp cat respecta regulile.
Votez Miha - e superba poza, imi place lumina, incadrarea, tot.. captureaza atat de bine momentul...
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| cute_babies_of_mine wrote:Alexandra, orice tema poate fi ilustrata... Uite, il scotea Ingerash pe Vasi afara din casa cu doua valize goale in mana si ii facea o poza de la spate, mergand agale, ca si cum ar pleca departe.... Daca o poza pe Madalina, o lipea cu nasucul de geam, trista (ii picura si o lacrima de glicerina pe obraz la nevoie ), si poate in zare se vedea si Vasi plecand cu valizele goale. Nu avem voie sa editam, dar avem voie sa... trucam cadre ca sa se potriveasca cu tema. Trecerea timpului ne face melancolici? Pandim in parc un bunic batran de mana cu un pui mic si le facem poza. Din spate, ca e mai dramatic! Si setam aparatul pe alb-negru ca sa completam total imaginea. P.S. Ingeras, m-am "luat" de tine ca stiu ca ai spiritul umorului bine dezvoltat! Sper sa nu te fi suparat, dar erai cel mai la indemana model!
super tare!Ce bine ma cunosti! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| cute_babies_of_mine wrote:Alexandra, orice tema poate fi ilustrata... Uite, il scotea Ingerash pe Vasi afara din casa cu doua valize goale in mana si ii facea o poza de la spate, mergand agale, ca si cum ar pleca departe.... Daca o poza pe Madalina, o lipea cu nasucul de geam, trista (ii picura si o lacrima de glicerina pe obraz la nevoie ), si poate in zare se vedea si Vasi plecand cu valizele goale. Nu avem voie sa editam, dar avem voie sa... trucam cadre ca sa se potriveasca cu tema. Trecerea timpului ne face melancolici? Pandim in parc un bunic batran de mana cu un pui mic si le facem poza. Din spate, ca e mai dramatic! Si setam aparatul pe alb-negru ca sa completam total imaginea. P.S. Ingeras, m-am "luat" de tine ca stiu ca ai spiritul umorului bine dezvoltat! Sper sa nu te fi suparat, dar erai cel mai la indemana model!
multumesc Lenus de idei.... |
|
|