Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| ce de poze frumoase... cu siguranta va fi greu la votat... deaceea o sa o rugam pe iuli sa ne ajute la sfirsitul concursului saposteze ea toate pozele care participa la acest concurs... esti deacord iuli??? azi o sa ies si eu la plimbare... sper cred sa fac si eu poze la toamna mea... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| multumesc de aprecieri,fetelor
Delfinasa,e superb copacul tau
Mara,trebuie sa alegi doar o poza pentru concurs. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/2/2009 Mesaje: 167
| Este ultima poza , mai mica , un fel de curcubeu , din culorile toamnei
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Astea mi se par absolut superbe impreuna(initial am crezut ca e o singura poza)!!! |
|
| Da sunt o singura poza.
In prima este plopul , in a doua sunt frunzele lui. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| sweety wrote: ce de poze frumoase... cu siguranta va fi greu la votat... deaceea o sa o rugam pe iuli sa ne ajute la sfirsitul concursului saposteze ea toate pozele care participa la acest concurs... esti deacord iuli??? azi o sa ies si eu la plimbare... sper cred sa fac si eu poze la toamna mea... Sunt deacord numai sa-mi explicati si mie cum. Nu prea sunt un as in domeniul calculatorului. Va trebui sa le copiez la mine in Photobucket dupa care sa le recopiez aici sau se poate si altfel, mai usor? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Iuli wrote: Sunt deacord numai sa-mi explicati si mie cum. Nu prea sunt un as in domeniul calculatorului. Va trebui sa le copiez la mine in Photobucket dupa care sa le recopiez aici sau se poate si altfel, mai usor?
Dai quote la mesajul cu poza si copiezi de acolo linkul persoanei respective (fara sa postezi dupa aceea), ca sa nu mai stai sa le incarci la tine in photobucket. Eventual tii 2 explorere / mozilla deschise. In unul scrii mesajul tau si in celalalt copiezi linkurile. Daca nu te descurci, ti-l aranjez eu.
Frumoase poze fetelor! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| superbe!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Lasa Iuli daca nu reusesti le postam noi, dar rog fetele sa aleaga o singura poza, restul sa le posteze la topicul adecvat sa le putem admira acolo adica aici: http://forum.7p.ro/Fotografii-de-toamna.aspx?g=posts&t=7772&p=4
MARA, si eu am avut aceeasi impresie ca Zaza cu pozele alea ... impreuna formeaza un peisaj de basm.. |
|
|
MARA, si eu am avut aceeasi impresie ca Zaza cu pozele alea ... impreuna formeaza un peisaj de basm.. [/quote]
Am pus pozele acolo.
De aici nu stiu sa le sterg. |
|
| cu butonul edit care apare in dreapta sus la postarea ta, stergi toate linkurile si il lasi numai pe ce al pozei pe care o pastrezi |
|
|
AM REUSIT
|
|
| |
|
Nivel: RUBIN