Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/2/2009 Mesaje: 167
| Iuli wrote:Tema concursului este: CULORILE TOAMNEI. Chiar daca a mai nins pe ici pe colo iarna inca nu si-a intrat pe deplin in drepturi asa ca va astept cu poze care sa prezinte diversitatea de culori aduse naturii de catre toamna. Exemplele mele: Reguli: - poza trebuie sa fie din saptamana concursului, - nu se accepta decat pozele proprii, - nu sunt permise poze nud sau indecente, - inscrieri: 4 noiembrie - 8 noiembrie (pana la ora 23:59), - votare: 9 noiembrie - 10 noiembrie 2009 (pana la ora 13:00), - desemnarea fotografiei castigatoare: 10 noiembrie 2009, - propunerea unei noi teme de catre castigatoare: 10 noiembrie 2009.
A nins ,intradevar , dar culorile toamnei au ramas aceleasi. Cu farmecul lor, se impletesc cu albul imaculat al zapezii, creind un decor de basm. Nu am crezut ca voi vedea frunzele colorate in atatea nuante si patura alba a zapezii, parca asternuta sa pastreze vii culorile, sa le ocroteasca de negrul pamantului. Nu pot participa cu aceste poze , sunt facute de 2 saptamani, dar nu ma pot abtine sa nu vi le arat si voua , mai ales ca au tema ceruta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| wooow....intr-adevar frumos!!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| valentina wrote:Sami, superb! E prima data cand participi la concursul asta, dar m-ai dat gata!
Valentina,ce spirit de observatie ai multumesc de apreciere ieri am avut si mai multe poze de genul asta,dar cum concursul a inceput azi,am mers si am mai facut vreo trei-patru pozici si am ales-o pe aceasta pentru concurs.
ma bucur ca va place
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| sami,fdianamaria,superbe poze |
|
| Marra,pacat ca pozele sunt mai vechi,dar sunt superbe! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Foarte reusite fotografiile inscrise in concurs , pana acum ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| foarte frumoase toate pozele!
Sami, cand am vazut pozele de la jurnalul tau, chiar voiam sa te intreb de ce nu participi. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Copacul meu preferat...la interval de cateva zile delfinasa attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| aici va fi greu la votare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Doar prima zi de concurs si asa de multe concurente! Ce ma bucur! Toate pozicile sunt frumoase! Felicitari. Mara pacat ca nu pot participa si pozicile tale. Delfinasa alege te rog o singura poza pentru concurs. Daca copzceleul este pozat dupa cateva zile una dintre poze cu siguranta nu a fost facuta in saptamana concursului, azi fiind prima zi. Cred ca cea facuta astazi este cea de-a doua, nu? |
|
| Delfinasa superb!
|
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Super tema, super pozele! Ador culorile toamnei! |
|
| Astazi dimineata , vazand tema concursului, a trebuit sa merg in padure ( tot acolo unde am facut si pozele cu zapada ) sa fac cateva poze si vedeti ce am vazut ( pozele sunt facute cu telefonul)
Si poza ca mii tare draga mie, parca ar fi un curcubeu, cu care vreau sa particip la concurs.
|
|
| In sfarsit pot sa ma duc la curcare , e ora 1:25, joi.:211: :211: :211: :211: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sami superba imagine a toamnei
Diana seamana foarte mult imaginea de pe balconul tau cu ce vad eu de pe al meu numai innaltimea difera
|
|
|